NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Re: NK Bratstvo Gračanica
Treba jednostavno sačekat početak priprema. Tad će se sigurno više znat i oko dolazaka, i oko odlazaka. 
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- 7aprildomemoj
Pa ti budeš na sastancima i imaš "provjerene" info kao onda kad si tvrdio da ćemo razvaliti JedinstvoALBOX je napisao/la:Dobro pametnice![]()
hvala na info. pitacemo
ili da sacekamo da nam ti to provjeris posto vec znas ko ima informacije
pa da nam haberis bit cemo ti zahvalni
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Vidi fine grupice vjuernih navijaca Brada, Šamija Mićo i nas Sedmerac7aprildomemoj je napisao/la:Pa normalno da momci iz Lukavca imaju takve info kad im je na čelu kluba biznismen Lović i rad je transparentan. Kod nas je stanje u klubu već prežvakana tema. A savjet za one koji žele više info o dolascima i odlascima igrača mogu potražiti kod Brade, Šamije i Miće. Oni su svaki dan na čaršiji, pogotovo Brada pa bujrum pitajte ih
jel idu sad i transparenti
- 7aprildomemoj
Evo dokaza da je Albox neko blizak upravi (Mićo, Brada, Šamija, Sejo ili Čokora) pa ga zato boli sve napisano protiv uprave i odmah emotivno reaguje i upeca seALBOX je napisao/la:ma eto te maltene da pogodi
![]()
Slazem se da Prljaca nije nekakav izbor zadnje 2 utakmice
3 njegova gola ali sta je tu je .
Ubijeden sam da sutra dobijamo utakmicu narocito
poslije jucerasnjeg ssastanka ,svima je stavljeno
do znanja sta ih sleduje u slucaju kiksa Bratstva pa cemo da vidimo
PS. Za one koji nisu upućeni riječ je o tekmi protiv Jedinstva Bihać gdje je naš kolega forumaš bio nazočan.
Albox zvani UVLAKAČ
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
7aprildomemoj je napisao/la:Evo dokaza da je Albox neko blizak upravi (Mićo, Brada, Šamija, Sejo ili Čokora) pa ga zato boli sve napisano protiv uprave i odmah emotivno reaguje i upeca seALBOX je napisao/la:ma eto te maltene da pogodi
![]()
do znanja sta ih sleduje u slucaju kiksa Bratstva pa cemo da vidimo![]()
![]()
Za vjernost kao pas dobije petaka ili baš kad je Brko raspoložen dobije cenera. Albox analni prijatelj Brke
![]()
![]()
Ma nije valjda da da se palis za transparente toliko
ili ti krivo nesto drugo sto sam ti spominjo frendove
a cenera mozes uvijek dobiti samo malo operi zubice ne bi nekakve zaraze da navucem na cunu
- 7aprildomemoj
ALBOX je napisao/la:7aprildomemoj je napisao/la:Evo dokaza da je Albox neko blizak upravi (Mićo, Brada, Šamija, Sejo ili Čokora) pa ga zato boli sve napisano protiv uprave i odmah emotivno reaguje i upeca seALBOX je napisao/la:ma eto te maltene da pogodi
![]()
do znanja sta ih sleduje u slucaju kiksa Bratstva pa cemo da vidimo![]()
![]()
Za vjernost kao pas dobije petaka ili baš kad je Brko raspoložen dobije cenera. Albox analni prijatelj Brke
![]()
![]()
Ma nije valjda da da se palis za transparente toliko![]()
![]()
![]()
ili ti krivo nesto drugo sto sam ti spominjo frendove![]()
![]()
![]()
a cenera mozes uvijek dobiti samo malo operi zubice ne bi nekakve zaraze da navucem na cunu![]()
O pa Uvlakač je i topli brat
Ma nudim ti da skupis malo sredstava da mozes poceti seljacku bunu
moraju se od necega i transparenti raditi
a vidim nudis se konstantno
Izvini da ti nije Nusreta neka stara ljubav pa ti toliko krivo

moraju se od necega i transparenti raditi
a vidim nudis se konstantno
Izvini da ti nije Nusreta neka stara ljubav pa ti toliko krivo
-
Bratstvo81
- Kontakt:
Pa ljudi ja nisam uopste spomenuo upravu kluba ja sam naveo navijace kako poznaju temu pa sam uporedio sa nasim i to je to,ali vi jedva docekali pa odma politika kluba i udri, tamam se pocne malo raspravljat o igracima o odlascima-dolascima vi odma nusreta,nusreti,cokare,samije iskreno da kazem mene boli ona stvar za tim likovima ja docem da gledam tekmu i volio bi opet kazem da ostane nam ova ekipa jer ima stvarno odlicni igraca e sad i ako odu ovi igraci koji se spominju ja cu opet dolaziti sa osmjehom da gledam bratstvo jer cu ici radi kluba Nk Bratstvo a ne radi ovi gore pomenuti ljudi ja cu gledat bratstvo kad bi ga vodio najveci neprijatelj.
- 7aprildomemoj
Pa i ja gledam Bratstvo bez obzira što se ne slažem sa načinom rada uprave kluba. Gledo sam ga prije rata dok smo igrali sa Belišćem, Marsonijom, Novim Sadom a gledo sam ga i u Dubokom Potoku, Tinji, Mionici i drugim vukojebinama. Samo kažem da nemožeš poredit Radnički i Bratstvo jer je koncepcija upravljanja kluba totalna drugačija. To normalno da se odražava na rezultate kluba i posjetu. Pogledaj samo početak sezone, svake godine ista priča. Raja se nafura na obećanja o PL posjeta je fantastična i onda oko 13-14 kola počinje otrežnjenje. Posjeta upolovi a počinju mešetarske radnje i prodaja bodova. U ovoj šugavoj ligi jedino Rudar Kakanj je pokazo da ima karakter i odigro je do kraja pošteno. jel to sad do igrača il do uprave prosudite sami 
Svaka cast drug potpisujem sve sta si napiso, ali ako pocnesBratstvo81 je napisao/la:Pa ljudi ja nisam uopste spomenuo upravu kluba ja sam naveo navijace kako poznaju temu pa sam uporedio sa nasim i to je to,ali vi jedva docekali pa odma politika kluba i udri, tamam se pocne malo raspravljat o igracima o odlascima-dolascima vi odma nusreta,nusreti,cokare,samije iskreno da kazem mene boli ona stvar za tim likovima ja docem da gledam tekmu i volio bi opet kazem da ostane nam ova ekipa jer ima stvarno odlicni igraca e sad i ako odu ovi igraci koji se spominju ja cu opet dolaziti sa osmjehom da gledam bratstvo jer cu ici radi kluba Nk Bratstvo a ne radi ovi gore pomenuti ljudi ja cu gledat bratstvo kad bi ga vodio najveci neprijatelj.
hvaliti se da si zadovoljan igrama i da ti je fino na utakmicama Bratstva
odmah si okarakterisan kao neko ko je blizak upravi i da je dasin igrac
al mene iskreno zaboli kar i za dasom i za politikom , ne idem na izbore , ne glasam
jer svako g.vno je isto jedno malo zeleno , jedno malo crveno al u osnovi **** je go..vno
Samom tim kako ne glasam ne osjecam se prevarenim ni za PL ili nesto drugo jer nikad nisam
i danas dan ne vjerujem ni jednom PREDIZBORNOM OBECANJU i ni jednom politicaru , dovoljno
sam pametan da ne nasjedam ni na jedno politicko obecanje a sam mogu svariti da ne postoje uslovi da Bratstvo bude stabilan premijerligas vec da je ovo sjajan rezultat (5.mjesto )i da je ovo uspjeh ali
imaju ljudi koji su vjerovali u to pa sada im je tesko
- 7aprildomemoj
A prisustvo sastanku prije tekme sa Jedinstvom i ono sve napisano o pobjedi itd.

Kakvom sastanku ?? ... da te podsjetim
"Ubijeden sam da sutra dobijamo utakmicu narocito
do znanja sta ih sleduje u slucaju kiksa Bratstva pa cemo da vidim"-
pise li negdje da sam ja prisustvovo tom sastanku ????
Jednostavno imao sam informaciju da igracima receno da ce snositi sankcije
u slucaju nepovoljnog rezultata i.... naravno da sam zelio pobjedu protiv Jedinstva
narocito poslije onakve sramne otimacine u Bihacu, ali isto tako sumnjam da bi mi
i mogli dobiti ovu utakmicu u Gracanici sa onakvim sastavom (kartonima i ozljedama)
a ne znam i da li je ta utakmica prodana ako jest izvukli smo max. u tome .
Ovde ako neko pohvali ekipu automatski se stavlja etiketa dasin covjek i tako to
potpuno sam apolitican i zaboli me i za dasom i cipiripijem sve je to isti kalup ,
isti kur.ton samo druga boja.. i da zadovoljan sam zato sto ne idem po Dubokim potocima( uz najveci respekt prema toj ekipi )Tinji, Prokosovicima ,Malesicima (svi znamo kako se ove ekipe napale na Bratstvo)vec
ucesnici smo 1.fed.lige koja je mozda ove godine najjaca otkako postoji, i koja je postala organizovanioja
i uredenija (prije 3,4 godine ne mozes donijeti bod sa strane a sada)i unaporijed se radujem garant dobrim utakmicama na Lukama .
Eh zato sam zahvalan upravi sto smo ucesnici ovoga i sto se ne borimo
za opstanak , sto smo stabilni prvoligasi a ne zbog Nusrete ili Dase (s kojim nikad u zivotu
NIKAD!!"!!! nisam rijeci progovorio) sto imamo upravu koja ne gomila dugove,
kojoj nije upitan pocetak sezone (Gradina) .koja ima placene racune ne iskljucuju
nam struju u klubu (Bosna-Visoko) itd..
Eh sad nastavite po svom ... pozdrav
u slucaju nepovoljnog rezultata i.... naravno da sam zelio pobjedu protiv Jedinstva
narocito poslije onakve sramne otimacine u Bihacu, ali isto tako sumnjam da bi mi
i mogli dobiti ovu utakmicu u Gracanici sa onakvim sastavom (kartonima i ozljedama)
Ovde ako neko pohvali ekipu automatski se stavlja etiketa dasin covjek i tako to
potpuno sam apolitican i zaboli me i za dasom i cipiripijem sve je to isti kalup ,
isti kur.ton samo druga boja.. i da zadovoljan sam zato sto ne idem po Dubokim potocima( uz najveci respekt prema toj ekipi )Tinji, Prokosovicima ,Malesicima (svi znamo kako se ove ekipe napale na Bratstvo)vec
ucesnici smo 1.fed.lige koja je mozda ove godine najjaca otkako postoji, i koja je postala organizovanioja
i uredenija (prije 3,4 godine ne mozes donijeti bod sa strane a sada)i unaporijed se radujem garant dobrim utakmicama na Lukama .
za opstanak , sto smo stabilni prvoligasi a ne zbog Nusrete ili Dase (s kojim nikad u zivotu
kojoj nije upitan pocetak sezone (Gradina) .koja ima placene racune ne iskljucuju
+1ALBOX je napisao/la:Kakvom sastanku ?? ... da te podsjetim
www.nkbratstvogracanica.com
-
Bratstvo81
- Kontakt:
Ja isto sad ovosto napisem bit ce da sam dasin igrac ali nikad ni usnu,sto predhodnik rece nikad s njim nisam stao niti ga poznajem licno,
Ovako neko spomenu dugove i upravu je 100% pa bratstvo je mozda jedini klub koji nema dugove prema savezu i tim sranjima uzmite malo novine pa procitajte koliko dugova imaju klubovi sloboda,radnicki,bihac itd da sad ne nabrajam sve pa jutros procita u sportu da sloboda ce biti suspendovana ako da danas ne uplati 2500 km sa sluzbena lica sa utakmice zadnjeg kola halooo ljudi jestel vi svjesni toga,valja vodit klub u ovom vremenu a da sve ispostujesi igracima je sve isplaceno na kraju ovog djela provjerena info a pitajte u drugim klubovima,nezz sta vi hocete PREMIER LIGU mozda,kakva premier liga jedna sloboda,jedno jedinstvo jedva kraj s krajem sastavljaju a mi bi u premier ligu sta vam je ljudi,opet kazem ja prezadovljan i unapred se radujem dobrim igrama bratstva jer poslozit ce to Muslimovic opet samo da ostane ekipa na okupu,jer Muslimovic je dugo sa ovim igracima zna ih u dusu,kazem nisam ni ciji igrac samo govorim cinjenica,u ovim vremenima da je klub bez dugova to je za SKIDANJE KAPE upravi ko god da je u njoj a i vi sto pisete na forumu protiv ti dole ljudi stvarno nezz vas cilj sta zelite???
Klub stabilan prvoligas ako se ne varam drugu godinu,dugovanja nema ama bas nikakvi dokaz clanak u sportu,klub koji je igracima izmirio dugove po zavrsetku,teren i infrastuktura u odlicnom stanju,stvorena omladinska selekcija poslije dugo godina,ima najmanje 10 mladi igraca...i pored ovog svega vas interesuje mico,daso,cokora,ta famozna nusreta,samija stvrano meni ne jasno

Ovako neko spomenu dugove i upravu je 100% pa bratstvo je mozda jedini klub koji nema dugove prema savezu i tim sranjima uzmite malo novine pa procitajte koliko dugova imaju klubovi sloboda,radnicki,bihac itd da sad ne nabrajam sve pa jutros procita u sportu da sloboda ce biti suspendovana ako da danas ne uplati 2500 km sa sluzbena lica sa utakmice zadnjeg kola halooo ljudi jestel vi svjesni toga,valja vodit klub u ovom vremenu a da sve ispostujesi igracima je sve isplaceno na kraju ovog djela provjerena info a pitajte u drugim klubovima,nezz sta vi hocete PREMIER LIGU mozda,kakva premier liga jedna sloboda,jedno jedinstvo jedva kraj s krajem sastavljaju a mi bi u premier ligu sta vam je ljudi,opet kazem ja prezadovljan i unapred se radujem dobrim igrama bratstva jer poslozit ce to Muslimovic opet samo da ostane ekipa na okupu,jer Muslimovic je dugo sa ovim igracima zna ih u dusu,kazem nisam ni ciji igrac samo govorim cinjenica,u ovim vremenima da je klub bez dugova to je za SKIDANJE KAPE upravi ko god da je u njoj a i vi sto pisete na forumu protiv ti dole ljudi stvarno nezz vas cilj sta zelite???
Klub stabilan prvoligas ako se ne varam drugu godinu,dugovanja nema ama bas nikakvi dokaz clanak u sportu,klub koji je igracima izmirio dugove po zavrsetku,teren i infrastuktura u odlicnom stanju,stvorena omladinska selekcija poslije dugo godina,ima najmanje 10 mladi igraca...i pored ovog svega vas interesuje mico,daso,cokora,ta famozna nusreta,samija stvrano meni ne jasno
Limvo Likce
- 7aprildomemoj
Kod nas je popust tj. totalna rasprodaja ili akcija na igračebagra je napisao/la:Sta je sa Kenanom Hafizovicem igrao je drugu polusezonu cesto, ostaje li u Bratstvu
Eto momci moji ipak se lijepe stvari desavaju u nasem klubu,uprava smijenila Nuceta sa kormila , i iako mi je zao iapk mi je drago jer je klub preuzeo totalni anonimus u kojeg dosta vjerujem.Amir Durgutović je i dalje nezvanicno novi trener Bratstva. Bio je dugogodisnji pomocni trener u Zvijezdi, bio asistent Curguzu, Jovicu, Kunticu i Odovicu.Prije toga vodio omladinske selekcije Zvijezde.Prije par dana polozio za PROFI licencu pri NS BiH.
Igracku karijeru zapoceo u Zvijezdi, odakle je otisao u Borac iz Banjaluke sa kojim osvaja Kup Jugoslavije, poslije igrao u Turskoj.Konacno imamo trnera sa profi licencom i **** me svako ako ne napanemo P.L. kuje Daso planove zapamtite to.... Imal jos neko novosti kakvih ?
Igracku karijeru zapoceo u Zvijezdi, odakle je otisao u Borac iz Banjaluke sa kojim osvaja Kup Jugoslavije, poslije igrao u Turskoj.Konacno imamo trnera sa profi licencom i **** me svako ako ne napanemo P.L. kuje Daso planove zapamtite to.... Imal jos neko novosti kakvih ?
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Biti ce ako nista zanimljivije na klupi Bratstva.Ima li kakvih novosti vezanih za dolazak/odlazak igraca ? 
Sa Durgutom igraci ce sigurno imat najvise snage u ligi a ostalo je nepoznanica.......i tek treba da se dokazecesc4 je napisao/la:Eto momci moji ipak se lijepe stvari desavaju u nasem klubu,uprava smijenila Nuceta sa kormila , i iako mi je zao iapk mi je drago jer je klub preuzeo totalni anonimus u kojeg dosta vjerujem.Amir Durgutović je i dalje nezvanicno novi trener Bratstva. Bio je dugogodisnji pomocni trener u Zvijezdi, bio asistent Curguzu, Jovicu, Kunticu i Odovicu.Prije toga vodio omladinske selekcije Zvijezde.Prije par dana polozio za PROFI licencu pri NS BiH.
Druze jos nema nista zvanicno izgleda da se ceko novi trener pa da on slaze kockice .... I dalje je sve na spekulacijama da ce Panta u Slobodu , Susa i Mujka vjerovatno ostaju a Efa je u Francuskoj , tako zasad stoje stvari sto se njih cetvorice tice a za ostale jos nista ne znamSlobodanpad1945 je napisao/la:Biti ce ako nista zanimljivije na klupi Bratstva.Ima li kakvih novosti vezanih za dolazak/odlazak igraca ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.