FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Ipak je odlucio da ostane Mario.
Dvadesetsedmogodišnji nogometaš i nekadašnji najbolji strijelac Bundeslge, izgubio je mjesto u startnoj postavi nakon dobrih igara Marija Mandžukića. On je povezivan sa odlaskom u Fiorentinu i Juventus, ali zvaničnici Bavaraca su odbili da pričaju oko eventualnog odlaska napadača.
"Da, bilo je glasina. Do danas ne postoji zvanična ponuda tako da će Mario Gomez početi trening u srijedu a onda čemo vidjeti šta će se desiti, rekao je prvi čovek Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.
Gomez je u Bayern stigao 2009. godne i njegov ugovor važi do ljeta 2016. godine.
Mozda svi znate ali hajde reko neka se nadje.
Dvadesetsedmogodišnji nogometaš i nekadašnji najbolji strijelac Bundeslge, izgubio je mjesto u startnoj postavi nakon dobrih igara Marija Mandžukića. On je povezivan sa odlaskom u Fiorentinu i Juventus, ali zvaničnici Bavaraca su odbili da pričaju oko eventualnog odlaska napadača.
"Da, bilo je glasina. Do danas ne postoji zvanična ponuda tako da će Mario Gomez početi trening u srijedu a onda čemo vidjeti šta će se desiti, rekao je prvi čovek Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.
Gomez je u Bayern stigao 2009. godne i njegov ugovor važi do ljeta 2016. godine.
Mozda svi znate ali hajde reko neka se nadje.
Was ist ein Dortmunder in der Sauna???
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
Poštujem i ja tvoje mišljenje, iako se uvijek ne slažem....gerdmuller je napisao/la:Effe,to je tvoje misljenje i ja ga postujem.Moje misljenje je da nam je bez ultrasa na domacim tekmama atmosfera katastrofalna.Ne samo zbog ultrasa vec i zbog toga sto mnogo turista dolazi do ulaznica za razliku od mnogih fan-clubova iz Munchena. Kazes,protiv Barce amosfera bila sjajna?Slazem se!A znas zasto je bila?Zato sto su nasi ultrasi bili totalno odvojeni(neki dobili karte za sjever,neki za istok...ono skroz raspoređeni)i oni su ti koji su dizali ostale simpatizere po cijelom stadionu.Pricao mi tip koji je bio na toj tekmi!
Kompleksna je ovo tema. Ali prvo ovo turisti, znaš kakav ja utisak imam, njima su svi turisti koji dođu sa strane da gledaju Bayerna. A klub se trudi da bude otvoren za sve navijače na svijetu, u tome i jeste poenta da svi imaju mogučnost gledat Bayerna. Ko god može iskeširat....
A po ultrasima ispadne da samo oni atmosferu prave, pa oni to tako prezentiraju u javnosti. Iako imaju i oni dosta zasluga, jako mnogo. Ali klub mora voditi o svemu računa, fanovi na različit način doprinose uspjehu kluba (od članarina, svako ko uplati članarinu može biti član kluba bilo gdje na svijetu, artikli i ostalo, ne moram to objašnjavat dalje).
Ali nisu ispunili obećanje, te isto tako kada je Neuer dolazio u Bayern, oni su htjeli to prikazati tako kao da su svi navijači Bayerna protiv njega.gerdmuller je napisao/la: I ne znam odakle ti da su oni na sastanku upravi Bayerna rekli da ce promijeniti svoje misljenje o NeueruKoliko ja znam ultrasi su rekli kako ga vise nece vrijeđati na utakmicama jer to steti Bayernu i toga se drze.
I dovoljno o ovoj temi, razilazimo se u razmišljanju po tom pitanju i to je to....
Očekujemo samo 6 titula i sezonu bez poraza u Bundesligi. Ni manje, ni više......Omerbavarac je napisao/la: Ocekujemo od njega da barem ponovi proslosezonski uspjeh ako nista vise.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Svaka čast za Gvardu. Press konferencijom na Njemačkom odmah pokazao veliko samopouzdanje, da ne kažem muda. 
Vidi se da je inteligentan čovjek i da je spreman za izazove. Taki nam triba.
Koliko će to dobro izgledati na terenu, pogotovo na početku, pitanje je. Najavljuje da većih promjena neće biti i to je normalno, jer Bayern je gotovo savršena mašina ( i Golf dvica je takav, pa Klare hoće da ga mijenja, valja misli da postoji i bolje vozilo
), ali ipak je on drugačiji trener u odnosu na Juppa. Donekle će je prilagoditi svom ukusu, a za to bi moglo trebati vremena.
Samo dovođenje Goetzea će napraviti priličnu promjenu. Neko ispada iz prve postave, a niko to nije zaslužio, definitivno. Dobro, rotacija je obavezna stvar, ali se ipak zna ko je prvi izbor.
Trenutno mi se čini da je Manđa najbliži klupi, a da bi..
) u Pepovom Bayi može postati udarna špica. Ma šta on ne može igrati?
Ne vidim neku preveliku potrebu da se dovode pojačanja.
Ako će se neko ipak dovoditi, trebalo bi da se pojačava najslabija karika u timu (logićno jel'e
).
Ta karika je Boateng. Igrač koji je jako dobar, ali ipak nešto slabiji od ostalih. Svi drugi su ili svjetska klasa, ili imaju tendenciju da to postanu. Kod njega su male šanse da se to desi.
Uostalom, spominje se dovođenje kvalietne zamjene za štopersku poziciju. Klupa se najbolje pojačava dovođenjem igrača za prvu postavu, a prebacivanjem dotadašnjeg prvotimca na klupu.
Zato sam mišljenja da ukoliko će se neko dovoditi, neka to bude Danteov partner.
Jedna stvar me u cijeloj toj priči brine: moguće prebacivanje Martineza na štopera. I sam (dugo A) sam (sad je kratko) nakon saznanja da Pep dolazi predviđao da će prebaciti Javija u zadnju liniju. Nisam imao ništa protiv. Sad, nakon odgledane sezone, nikako ne želim da se to desi. Teško da se neko može pohvaliti da je bolji zadnji vezni od Javija, a štopera sigurno ima boljih. Uostalom, nisam siguran da je on na toj poziciji uopšte bolji od gore spomenutog Boe.
Sve u svemu, situacija je BAYNA.
Samo treba ove pesimiste dovest' malo u red. Njima je, vjerovali ili ne, maksimalni domet ponavljanje prošlosezonskog uspjeha. Poglavice, poglavice.
Vidi se da je inteligentan čovjek i da je spreman za izazove. Taki nam triba.
Koliko će to dobro izgledati na terenu, pogotovo na početku, pitanje je. Najavljuje da većih promjena neće biti i to je normalno, jer Bayern je gotovo savršena mašina ( i Golf dvica je takav, pa Klare hoće da ga mijenja, valja misli da postoji i bolje vozilo
Samo dovođenje Goetzea će napraviti priličnu promjenu. Neko ispada iz prve postave, a niko to nije zaslužio, definitivno. Dobro, rotacija je obavezna stvar, ali se ipak zna ko je prvi izbor.
Trenutno mi se čini da je Manđa najbliži klupi, a da bi..
Nogometni Mozzart (kako ovo dobro zvučiNeutral je napisao/la:...Muller mogao igrati u napadu.
Ne vidim neku preveliku potrebu da se dovode pojačanja.
Ako će se neko ipak dovoditi, trebalo bi da se pojačava najslabija karika u timu (logićno jel'e
Ta karika je Boateng. Igrač koji je jako dobar, ali ipak nešto slabiji od ostalih. Svi drugi su ili svjetska klasa, ili imaju tendenciju da to postanu. Kod njega su male šanse da se to desi.
Uostalom, spominje se dovođenje kvalietne zamjene za štopersku poziciju. Klupa se najbolje pojačava dovođenjem igrača za prvu postavu, a prebacivanjem dotadašnjeg prvotimca na klupu.
Zato sam mišljenja da ukoliko će se neko dovoditi, neka to bude Danteov partner.
Jedna stvar me u cijeloj toj priči brine: moguće prebacivanje Martineza na štopera. I sam (dugo A) sam (sad je kratko) nakon saznanja da Pep dolazi predviđao da će prebaciti Javija u zadnju liniju. Nisam imao ništa protiv. Sad, nakon odgledane sezone, nikako ne želim da se to desi. Teško da se neko može pohvaliti da je bolji zadnji vezni od Javija, a štopera sigurno ima boljih. Uostalom, nisam siguran da je on na toj poziciji uopšte bolji od gore spomenutog Boe.
Sve u svemu, situacija je BAYNA.
Tako nekako.effe_sa je napisao/la:Očekujemo samo 6 titula i sezonu bez poraza u Bundesligi.
Samo treba ove pesimiste dovest' malo u red. Njima je, vjerovali ili ne, maksimalni domet ponavljanje prošlosezonskog uspjeha. Poglavice, poglavice.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
- kraljttbvb
- Kontakt:
On je dobar samo kad vi yayarci pricate o njemu. Njegove kvalitete su prosle sezone izasle na vidjelo: dodje prosjecan trkac i posalje ga na klupu, a pokusaj prodaje je doveo do toga da niko nije poslao ponudu za njega.Neutral je napisao/la:Pomalo mi ide na živce ova saga oko Gomeza. Imaš igrača koji prima 10 miliona eura godišnje i da ti on sjedi na klupi. Šta znaš, možda pod Pep-om počne trpati 40-tak komada u sezoni.
Klasa, nema sta
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ja sam najveći pljuvač na njega i Kroos-a bio
Pod dva, s tim da sam mislio na osvajanje LP a ostalo šta bude
Pod dva, s tim da sam mislio na osvajanje LP a ostalo šta bude
- anelbavarac
- Kontakt:
Opet protiv Mariona ha
Jos domuzar dosao da daje svoje "misljenje"
Jedini razlog ostavljanja na klupi najboljeg napadaca na dunjaluku,je presing koji Mandzo radi objasnjeno milion puta.
Jos domuzar dosao da daje svoje "misljenje"
Jedini razlog ostavljanja na klupi najboljeg napadaca na dunjaluku,je presing koji Mandzo radi objasnjeno milion puta.
- brzitesanj
- Kontakt:
Mladi golman Bayerna, porijeklom iz BiH, mogući je nasljednik Manuela Neuera
Mladi golman aktuelnog prvaka Evrope Raif Husić jedan je od najvećih talenata Njemačkoj, ali i u Evropi kada su čuvari mreže u pitanju.
Husić je rođen 5. februara 1996. godine u Njemačkoj, a porodica mu je porijeklom iz Bosne i Hercegovine.
Mladi Husić brani za juniorsku ekipu Bayerna i standardan je u svojoj ekipi, a Nijemci ga vide kao legitimnog nasljednika Manuela Neura na golu Bavaraca.
Karijeru je počeo u redovima Augsburga, ali je njegov nesvakidašnji talent uočen u najvećem njemačkom klubu.
Tako je od 2012. godine član minhenskog Bayerna, a nastupao je i za sve uzraste reprezentacije Njemačke.
Za U-15 reprezentaciju Njemačke odigrao je jednu utakmicu, za U-16 tri utakmice, a sada je standardni reprezentativac U-17 reprezentacije Njemačke, za koju je odigrao devet susreta.
Uskoro bi trebao dobiti poziv i U-19 reprezentacije Njemačke, a nema sumnje da će u dogledno vrijeme biti i kapacitet za A reprezentaciju.
S obzirom da je porijeklom iz Bosne i Hercegovine, možda Neuer dobije nasljednika na golu Bayerna, ali i Asmir Begović na golu reprezentacije BiH.
S p o r t ba
Mladi golman aktuelnog prvaka Evrope Raif Husić jedan je od najvećih talenata Njemačkoj, ali i u Evropi kada su čuvari mreže u pitanju.
Husić je rođen 5. februara 1996. godine u Njemačkoj, a porodica mu je porijeklom iz Bosne i Hercegovine.
Mladi Husić brani za juniorsku ekipu Bayerna i standardan je u svojoj ekipi, a Nijemci ga vide kao legitimnog nasljednika Manuela Neura na golu Bavaraca.
Karijeru je počeo u redovima Augsburga, ali je njegov nesvakidašnji talent uočen u najvećem njemačkom klubu.
Tako je od 2012. godine član minhenskog Bayerna, a nastupao je i za sve uzraste reprezentacije Njemačke.
Za U-15 reprezentaciju Njemačke odigrao je jednu utakmicu, za U-16 tri utakmice, a sada je standardni reprezentativac U-17 reprezentacije Njemačke, za koju je odigrao devet susreta.
Uskoro bi trebao dobiti poziv i U-19 reprezentacije Njemačke, a nema sumnje da će u dogledno vrijeme biti i kapacitet za A reprezentaciju.
S obzirom da je porijeklom iz Bosne i Hercegovine, možda Neuer dobije nasljednika na golu Bayerna, ali i Asmir Begović na golu reprezentacije BiH.
S p o r t ba
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
kraljttbvb je napisao/la:On je dobar samo kad vi yayarci pricate o njemu. Njegove kvalitete su prosle sezone izasle na vidjelo: dodje prosjecan trkac i posalje ga na klupu, a pokusaj prodaje je doveo do toga da niko nije poslao ponudu za njega.Neutral je napisao/la:Pomalo mi ide na živce ova saga oko Gomeza. Imaš igrača koji prima 10 miliona eura godišnje i da ti on sjedi na klupi. Šta znaš, možda pod Pep-om počne trpati 40-tak komada u sezoni.
Klasa, nema sta
Nesh ti nije jasno mali???
Stern des Südens
- brzitesanj
- Kontakt:
Gomez nije imao sreće na početku serzone povrjedio se a došo je Mandžo željan dokazivanja i htio je da pokaže upravi da nisu profulali investiciju Mandžo je u pripremnom djelu i u prvim kolima Bundeslige igrao odlično. Nakon povratka Gomez nije baš igrao sjajno i nije baš igrao kako se očekivalo od njega a sa druge strane ima je konkurenta na toj pozici koji je dosta pokretljivi, fleksibilni i iztih razlga se Mandžo nametnuo kao prva opcija u napadu. 
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
brzitesanj je napisao/la:Gomez nije imao sreće na početku serzone povrjedio se a došo je Mandžo željan dokazivanja i htio je da pokaže upravi da nisu profulali investiciju Mandžo je u pripremnom djelu i u prvim kolima Bundeslige igrao odlično. Nakon povratka Gomez nije baš igrao sjajno i nije baš igrao kako se očekivalo od njega a sa druge strane ima je konkurenta na toj pozici koji je dosta pokretljivi, fleksibilni i iztih razlga se Mandžo nametnuo kao prva opcija u napadu.
Znaju to oni jako dobro,samo se prave malo mutavi, ne osvrci se na gluposti...
@effe_sa
poprilicno si pogodio sa svojim postom,sutra cu napisati malo detaljniji odg na to, pa slobodno procitaj, a sada laku noc vam svima zelim!!!
Stern des Südens
E neka si navratio malo na sampionski forumkraljttbvb je napisao/la:On je dobar samo kad vi yayarci pricate o njemu.
Tamo na temi Dortmunda ocito da samo zutima dajes za pravo da pisu postove i pozivas moderaciju da sankcionisu sve sto nije zuto
Ti si moralna vertikala ovog foruma
Ti si odredio neka pravila koja su unaprijedila ovaj forum, bez daljnjeg
Prosjecan trkac? Da mozda ne mislis na ovoga sa slike?kraljttbvb je napisao/la: Njegove kvalitete su prosle sezone izasle na vidjelo: dodje prosjecan trkac i posalje ga na klupu, a pokusaj prodaje je doveo do toga da niko nije poslao ponudu za njega.
Klasa, nema sta
Meščini prosjecan trkac i njegovi kompanjoni zadali mnogo glavobolje zutima
Prosjecan trkac i toliko osporavani Robben kojeg ste ismijavali i odijevali prosle sezone u one ruzne zute prnje, sahranili ih na svim poljima
Sve sami prosjek i luzeri u Bayernu, kako ih vi zovete,.... ali ipak vidi ti njih?

Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 25 jun 2013, 01:53, ukupno mijenjano 1 put.

Ovo nije radi nekih komentara, nego mi jednostavno došlo tako.
3 gola koja su obilježila prošlu sezonu Bayerna. I to dva je postigao maestro Arjen Robben.
Neutral je napisao/la: Ovo nije radi nekih komentara, nego mi jednostavno došlo tako.
Treba malo i radi njih... Treba i zamoliti nekoga, i da se vrati GAL na forum.
Meni su najdraze pobjede protiv zutih
Sve im se obilo o vugla, i neka je.
- brzitesanj
- Kontakt:
Džaba ti je njemu i onima slični @kraljttbvb objašnjavat neke stvari on je sebi u glavi "zacrtao" da je Mandžo "prosječan trkac" i tim ljudima je džaba objašnjavti neke stvari. 
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
I meni je veoma drago radi tog "Bayern je luzerka ekipa", "luzerski mentalitet" itd. Tek poslije ove sezone ljudi mogu vidjeti koliko je Bayern zapravo psihički jak. Izgubiš 2 finala i onda ustaješ još jači i bolji, te gaziš sve redom. U posljednih par kola u Bundesligi smo igrali sa b sastavom a opet smo lagano pobijeđivali.
- anelbavarac
- Kontakt:
Ej bitan lik pa da mu moramo objasnjavati,koga boli racku za misljenje jednog domuzarabrzitesanj je napisao/la:Džaba ti je njemu i onima slični @kraljttbvb objašnjavat neke stvari on je sebi u glavi "zacrtao" da je Mandžo "prosječan trkac" i tim ljudima je džaba objašnjavti neke stvari.
@Neutral Samo treba postavljati imamo pravo na to,ako treba svaki dan
Naravno, no ne volim postavljati u inat nekome, nego samo radi lične satisfakcije. Pustite druge neka pljuju, Bayern je gigant, tu ćeš uvijek imati hejtere sa svih strana.
O kako lijepo zvuči 5 puta prvaci Evrope
- brzitesanj
- Kontakt:
Prošla godina je bila prepuna pehova izgubili smo na sva tri fronta a bili smo na sva tri na korak do pobjede a ove godine smo se onako sa stilom vratili ovsvoivši sve što se moglo osvoiti.
POkazali smo hejterima da nismo pehovska ekipa.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Moralo se negdje vratiti. Nešto slično kao što se sve Chelsea-u vratilo baš protiv nas. Ne možeš izgubiti onako nesrećno na penale protiv Uniteda, te onako strašno biti oštećen protiv Barcelone a da ti se negdje ne vrati (lp i europska liga) 
Nije ti to inatNeutral je napisao/la:Naravno, no ne volim postavljati u inat nekome, nego samo radi lične satisfakcije. Pustite druge neka pljuju, Bayern je gigant, tu ćeš uvijek imati hejtere sa svih strana.
Kada ti kaze prosjek igrac, ili prosjecna ekipa, onda mu slikovito pokazes sta je prosjek postigao u jednoj sezoni
Ne samo da je prosjecan trkac, nego Mandzo glumi napadaca, Muller zivi od stare slave, a Robben vec procitan igrac od kojeg nema koristi.. U Bayernu nema ko postici pogodak osim Riberya... i Bayern je skup luzera.brzitesanj je napisao/la:Džaba ti je njemu i onima slični @kraljttbvb objašnjavat neke stvari on je sebi u glavi "zacrtao" da je Mandžo "prosječan trkac" i tim ljudima je džaba objašnjavti neke stvari.
Svih tih postova se ja sjecam, i neopisivo mi je drago sto ih je ova prosjecna i luzerska ekipa potukla na svim takmicenjima..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.