FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 25 jun 2013, 11:24

Trequartista je napisao/la:Veca, sve najbolje, zaslužio si! Hvala ti za sve!
Ide još jedan pozdrav za Baju Zvjerku. Citiraj me slobodno! 8-) :mrgreen:
Sta ti je ba, sta pjenis... Vasilic, Bogicevic, Bekric... Ide ti dobro, mada manje vise ocekivani odlasci starih stopera koji su sa nama 3,4 godine... Dolazi nam jos dakle napadac crnac, Sehic mozda, Colic ce se prodati za dobre pare, a protiv Plzena pocinjemo sa 2 iz prosle sezone... ;)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 25 jun 2013, 11:25

Sve na stranu, ali ovo ima samo kod nas da standardni stoper prvaka prelazi u 2 ligu i to Austrijsku. Toliko o napretku i nekim transferima kojima se nadamo. :roll:
Vasilicu nek je sa srecom u svakom slucaju.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 jun 2013, 11:27

A pitari se raduju :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 25 jun 2013, 11:27

propuh je napisao/la:Sve na stranu, ali ovo ima samo kod nas da standardni stoper prvaka prelazi u 2 ligu i to Austrijsku. Toliko o napretku i nekim transferima kojima se nadamo. :roll:
Velibor Vasilić (born June 13, 1980 in Tuzla)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

CARSON

Post Postao/la CARSON » 25 jun 2013, 11:32

fedeltafrotta je napisao/la:ne brinite se, amar zna šta radi ;)

moram Vam priznati da mi se svidja ova cistka samo da nas ne bude kostala titule ali realno za ovog modernog fudbala koji se danas igra ni Beslija,Zeba,bogi,vasilic,cutuk,yoshida,smajic nisu igraci koji su potrebni nasem timu
po meni je ovo pravi potez cini mi se za dvije do tri godine ako se Amar ne zasiti da cemo biti jedna dobra i moderna ekipa sa Zolom,kvesicem,bajicem,kjosevski samo treba biti uz ovu ekipu i naseg Amara

gOlijat
Kontakt:

Post Postao/la gOlijat » 25 jun 2013, 11:36

CARSON je napisao/la:

moram Vam priznati da mi se svidja ova cistka samo da nas ne bude kostala titule ali realno za ovog modernog fudbala koji se danas igra ni Beslija,Zeba,bogi,vasilic,cutuk,yoshida,smajic nisu igraci koji su potrebni nasem timu
po meni je ovo pravi potez cini mi se za dvije do tri godine ako se Amar ne zasiti da cemo biti jedna dobra i moderna ekipa sa Zolom,kvesicem,bajicem,kjosevski samo treba biti uz ovu ekipu i naseg Amara
Pregledaj evropske klipove ako imas vremena samo pregleda pa da vidis sta je mali Smajic radio, bio jedan od boljih igraca u evropskim tekmama.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 25 jun 2013, 11:40

Igrači koji neće igrati protiv Viktorije, a počeli su zadnju sezonu 2012/13 (odlasci, povrede, kartoni):

-----------------------------Antolovoć--------------------------

B. Čolić----------Vasilić---------------Bogičević-------Kvesić

--------------Svraka--------------------Zolotić-----------------

M. Bešlija-------------------Bekrić----------------------Zeba

----------------------------Brković-----------------------------

Rezerve: Bukvić, Yoshida, Stanić, Čutuk, Smajić...
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

CARSON

Post Postao/la CARSON » 25 jun 2013, 11:41

gOlijat je napisao/la:
CARSON je napisao/la:

Pregledaj evropske klipove ako imas vremena samo pregleda pa da vidis sta je mali Smajic radio, bio jedan od boljih igraca u evropskim tekmama.
Sta si se uhvatio za smajica od deset nabrojanih smajic ima drugi problem a to su povrede dvije godine prima platu povrijedjen da nije sklon povredama nikad se on nebi vratio u nasu ligu

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 25 jun 2013, 11:44

Baja_Zvjerka je napisao/la:
propuh je napisao/la:Sve na stranu, ali ovo ima samo kod nas da standardni stoper prvaka prelazi u 2 ligu i to Austrijsku. Toliko o napretku i nekim transferima kojima se nadamo. :roll:
Velibor Vasilić (born June 13, 1980 in Tuzla)
I kakve to veze ima sa cinjenicom da je presao u drugu Austrijsku ligu ili pokusavas da se utjesis.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 25 jun 2013, 11:47

CARSON je napisao/la:
Sta si se uhvatio za smajica od deset nabrojanih smajic ima drugi problem a to su povrede dvije godine prima platu povrijedjen da nije sklon povredama nikad se on nebi vratio u nasu ligu
Smajic se odrekao primanja dok je bio povrijedjen.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 25 jun 2013, 11:48

Pa ne znam, jedino da ti nacrtam:

standardni stoper prvaka prelazi u 2 ligu i to Austrijsku

Toliko o napretku i nekim transferima kojima se nadamo

A covjek ima 33 godine... De sad ti opet pitaj jel se to ja tjesim...

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 25 jun 2013, 11:53

propuh je napisao/la: I kakve to veze ima sa cinjenicom da je presao u drugu Austrijsku ligu ili pokusavas da se utjesis.
kako nema njegova karijera vec odavno ide silaznom putanjom i logicno je da ode u nesto losiji klub a gdje ima nekih para i tamo moze odigrati sezonu plafon i to je to.Nama se sa druge strane otvara mogucnost da dovedemo nekoga ko moze biti kostanta narednih par godina na stoperskoj poziciji i da se ne zaboravi koliko je Amar proracunat ali opet eto ima i razumjevanja za igrace koji su zasluzili da odu i zarade nesto.Od ovoga bi mogli imati koristi i Zeljo i Veca.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 25 jun 2013, 11:56, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 25 jun 2013, 11:54

Vasilić: Jesam otišao iz Želje, ali Željo nije iz mene

http://fkzeljeznicar.ba/vasilic-jesam-o ... mene/5611/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 25 jun 2013, 11:59

Otisli Antolovic, Bogicevic, Vasilic, Cutuk, Smajic, Yoshida, Bukvic treba se jos zahvaliti Ramicu i Nikolicu. Za sada smo se samo pojacali na golu za igrace koji ce faliti protiv Victorie nadjena je zamjena, manekeni nam sigurno ostaju tako da ovo sto bude dolazilo ce biti samo prinove.
NO PYRO NO PARTY

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 25 jun 2013, 12:03

Sretno Veca,sve najbolje ti zelim.

Hvala za sve!!!

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 25 jun 2013, 12:05

licno drago mi je sto nisu stoperi za evrope bogi i vasilic,prespori su za imalo brze napadace. Moramo biti realni,Amar je toga svjestan i mislim da ce u roku deset dana ekipa u odnosu na proslu godinu biti znacajno pojacana i da ce igra na terenu ubrzana. Cekajte od 1 jula tek pocinje prelazni,znam da jos makar dvojica idu za pare,pa tako ocekujem makar jos 2-3 igraca da nas pojacaju
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 25 jun 2013, 12:07

Molite Boga za Markića. Nadam se da će ga naši kontaktirat...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 25 jun 2013, 12:08

zeljo1 je napisao/la:licno drago mi je sto nisu stoperi za evrope bogi i vasilic,prespori su za imalo brze napadace. Moramo biti realni,Amar je toga svjestan i mislim da ce u roku deset dana ekipa u odnosu na proslu godinu biti znacajno pojacana i da ce igra na terenu ubrzana. Cekajte od 1 jula tek pocinje prelazni,znam da jos makar dvojica idu za pare,pa tako ocekujem makar jos 2-3 igraca da nas pojacaju
Kako tek 1. jula pocinje prelazni rok a uveliko vec traju transferi ?

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 25 jun 2013, 12:10

Baja_Zvjerka je napisao/la:
zeljo1 je napisao/la:licno drago mi je sto nisu stoperi za evrope bogi i vasilic,prespori su za imalo brze napadace. Moramo biti realni,Amar je toga svjestan i mislim da ce u roku deset dana ekipa u odnosu na proslu godinu biti znacajno pojacana i da ce igra na terenu ubrzana. Cekajte od 1 jula tek pocinje prelazni,znam da jos makar dvojica idu za pare,pa tako ocekujem makar jos 2-3 igraca da nas pojacaju
Kako tek 1. jula pocinje prelazni rok a uveliko vec traju transferi ?
Prelazni rok je za igrace pod ugovorom,ovo sto je otislo je bez ugovora,a vjerovatno ni veca nije bio jos potpisao novi

CARSON

Post Postao/la CARSON » 25 jun 2013, 12:11

storm_raider je napisao/la:
CARSON je napisao/la:
Smajic se odrekao primanja dok je bio povrijedjen.
samo jedne plate se odrekao koliko sam ja upoznat ali nije u pitanju samo plata nego sta ce ti igrac koji je uvijek povrijedjen.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: klasik, Levin i 47 gostiju.