Cluju i Levskom nije bitan nastup u EL, toliko o tvom poznavanju fudbala i realnosti...zdrava diskusija dolazi u obzir i argumentacija ali fudbalsko neznanje je pogubnoBaja_Zvjerka je napisao/la:Pricate o nekakvoj dominaciji jbte, rek'o bi covjek oni otisli u grupnu fazu, redovno prolaze pretkola svake godine...
Evo vam zvanicni podaci sa uefe, znaci imate 14 a mi 13 nastupa u Evropi, s tim da se vidi drasticna razlika u kojem takmicenju ste prolazili koliko pretkola, a samim tim se moze i uporediti jacina protivnika koji su bili tipa Levskog, koji kada ne prodju u ligu prvaka prodaju sve zivo, otpustaju trenera, itd. Evropska liga tim ekipama koje su npr. sezonu prije igrale ligu prvaka (citaj Cluj) ili Levskom koji ima milionera za vlasnika, bitna je kao i Zelji bajramski turnir...
Sarajevo
Appearances in UEFA Champions League: 3
Appearances in UEFA Europa League: 11
Željo
Appearances in UEFA Champions League: 5
Appearances in UEFA Europa League: 8
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
19 igraca doslo u Levski 2012...
http://www.transfermarkt.com/en/levski- ... n_156.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.transfermarkt.com/en/levski- ... n_156.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
nema veze levski je levski. pitari su zadnjih godina izbacivali spartak,helsingborg,sigmu,levski,genk,orebro, pobjedili rapid na kosevu..kakve vi imate uspjehe u evropi?Baja_Zvjerka je napisao/la:19 igraca doslo u Levski 2012...![]()
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
-
- Kontakt:
nije mi jasno kako vam ne dosade ova glupa prepucavanja,ko je i malo normalan i objektivan zna da je SARAJEVO najuspjesnije u euro takmicenjima od nasih klubova kao sto je i zeljo u nasoj ligi dominantan zadnji 5-6 godina.imali kakakvih informacija hoce mo li dovoditi jos kakva pojacanja
Ma znate šta. Vi ste papci, i vi a i ovi naši. Prepucavate se tu k'o djeca od 5 godina. Spominjete ko je više golova primio, prcate se evo već 30 stranica ko da ste maloumni. Stvarno ne kontam kakve koristi imate od toga?
Spominjete Zete, Hapoele, Sparte i ostale i to uzimate kao neki argument. Koji vam je q?
Naravno, navijačka prepucavanja su normala, ali vi već pretjerujete i pojedinci pokazuju da, iako žive u Sarajevu su došlje sa okolnih brda bez imalo kulture. Sišlo sa Bjelašnice u centar grada i ono sarajlija...how yes no.
Ja sam prošle godine, kada je Sarajevo igralo protiv Levskog skak'o ko malo dijete kad ste ih prošli, i nervir'o se kad ste ispali od Zete ko da je igrala Reprezentacija ali dobro, izgleda da sam ja papak, a vi kompleksaši građani. Samo se vi prcajte...pa čovjeku dođe da plače kad vidi kakvi sve idoli žive sa nama u ovom gradu. Moderatori su još više zasrali. Pa na ovoj temi se više spominje Željo nego Sarajevo, a ni našoj temi nije ništa bolje.
Sarajevo grade, šta ti papci rade.
Spominjete Zete, Hapoele, Sparte i ostale i to uzimate kao neki argument. Koji vam je q?
Naravno, navijačka prepucavanja su normala, ali vi već pretjerujete i pojedinci pokazuju da, iako žive u Sarajevu su došlje sa okolnih brda bez imalo kulture. Sišlo sa Bjelašnice u centar grada i ono sarajlija...how yes no.
Ja sam prošle godine, kada je Sarajevo igralo protiv Levskog skak'o ko malo dijete kad ste ih prošli, i nervir'o se kad ste ispali od Zete ko da je igrala Reprezentacija ali dobro, izgleda da sam ja papak, a vi kompleksaši građani. Samo se vi prcajte...pa čovjeku dođe da plače kad vidi kakvi sve idoli žive sa nama u ovom gradu. Moderatori su još više zasrali. Pa na ovoj temi se više spominje Željo nego Sarajevo, a ni našoj temi nije ništa bolje.
Sarajevo grade, šta ti papci rade.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Žalosno je da se na ovakve postove ne obraća pažnja, a svi se kače na ove "druge", da ih tako nazovem. Svaka častstorm_raider je napisao/la:Ova tema i ovi komentari bas opisuju ono sta je ovim danasnjim klincima u glavama... fuj. Navijam za Zeljeznicar, trenirao sam u njemu i otkad znam za sebe vezan sam za Zelju, ali brate dragi, mi svi smo toliko mali da bih sebi priustio da mrzim Sarajevo, klub koji je kao i Zeljo simbol ovog grada i uvijek bio povod za zdrava, pozitivna komsijska prcanja, ali vi idete van svih okvira dobrog ukusa. I jedni i drugi. Ne shvatam taj neki neo-ultraski mehanizam ni mentalitet, barem ja koji sam iz Sarajeva i koji sam cijeli zivot proveo u tom gradu, koji ima prijatelje, komsije, rodbinu koji navijaju za oba kluba. Ne voli se svoja kuca tako sto se mrzi komsijina, a vi ste djeco davno izgubili svoj kompas, ako ste ga ikada i imali. Ono sto je sigurno, to je da me nece par komentara, ni na jednoj od ove dvije teme, natjerati da promjenim misljenje ni o svom Zelji, ni o komsijama, isto kao sto me nece pokolebati da par dana nakon derbija obojim komsijinog psa u plavo, jer smo ih dobili "guzovace"... . To je zato sto vi ne predstavljate ni navijace Zelje, a niti navijace Sarajeva, vec svoj mali, pubertetski, internetski mozak. Ali hajde, niste vi ni krivi sto ne znate bolje... Sto vas je neko doveo u ovaj grad, pa ne znate prihvatiti novonastalu situaciju. Dosli divlji, otjerali pitome.
Komsije, dobar zdrijeb i sretno u Europi. Tada jedino navijam za vas, jer branite boje ovog malog, izmucenog, ali najljepseg grada!

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Dosla su nam 3 igraca na probu, a jedan je slovenac kazu raja da je to ovaj igrac Jure Travner
" onclick="window.open(this.href);return false;
ja mislim da je to ovaj drugi sa lijeve strane " onclick="window.open(this.href);return false;

ja mislim da je to ovaj drugi sa lijeve strane " onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Boze dragi kako ima plitkih ljudi,koji sve omalovazavaju,nije mi jasno kako je nekome drago kad nas klub ispadne iz evrope,ili kad neki nas tim nekog pobijedi u evropi odma je taj tim jedna 0 smijesno i zalosno
slovenac nije na probi (koji ce klinac na probirimaa je napisao/la:Dosla su nam 3 igraca na probu, a jedan je slovenac kazu raja da je to ovaj igrac Jure Travner![]()

vec jos 5 dana ima ugovor i postaje slobodan igrac, te ce automatski potpisati za nas...najvece ovosezonsko pojacanje sigurno
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
- Evolution87
- Kontakt:
jos je neki mali iz zagreba na probi, hrvoje cindric ako se ne varam
vjerovatno cemo prvu utakmicu protiv san marinaca odigrati na kosevu
vjerovatno cemo prvu utakmicu protiv san marinaca odigrati na kosevu

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Taman lijevi bocni i to kakav!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ali zato kada vide bekama svrsavajubacelonafan je napisao/la:Boze dragi kako ima plitkih ljudi,koji sve omalovazavaju,nije mi jasno kako je nekome drago kad nas klub ispadne iz evrope,ili kad neki nas tim nekog pobijedi u evropi odma je taj tim jedna 0 smijesno i zalosno
Tamo gdje nema mjesta namještanju mučno je gledati tekme i to što je Sarajevo najbolje predstavljen u Evropi je samo realna činjenica.
Samo tebe volimo..
Samo tebe volimo..
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Odlicno bi bilo kada bi potpisali sa ovim Slovencem,odlican je,a i igrao je u jacim ligama,sigurno da bi bio dobro pojacanje na lijevom boku gdje smo tanki 
jos jedan zadnji kvalitetan vezni nam treba da pravi konkurenciju tu izmedju Tadejevica i Dzakmica

jos jedan zadnji kvalitetan vezni nam treba da pravi konkurenciju tu izmedju Tadejevica i Dzakmica

Jel danas igramo protiv Splita?
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Sa ovim Slovencem bas bi fino popunili lijevu stranu. Fino ovo napreduje sa slaganjem ekipe. Vidim u vise izjava i Husref je zadovoljan, sto sve govori samo po sebi. 

Pazite samo da on ne bude kao Neil Wood kod nas. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Dobija li Sarajevo pojačanje?
Bivši fudbaler Watforda i St. Mirrena blizu Koševa?
Sarajevo se trenutno nalazi na pripremama u Sloveniji gdje će danas bordo tim odmjeriti snage sa iranskim Sepahanom.
Na pripremama Sarajeva nalazi se i Slovenac Jure Travner koji igra na poziciji lijevog bočnog igrača, a koja je trenutno uz štopersku i napadačku prioritet u Sarajevu.
Jure Travner je fudbaler koji je u prošlosti nosio dres engleskog Watforda od 2009. do 2010. godine. Potom je jednu godinu proveo u St. Mirrenu, a igrao je i za bugarski Ludogorets. U prošloj sezoni nosio je dres Mure.
Da li će Slovenac zadovoljiti ukuse šefa stručnog štaba FK Sarajevo, Husrefa Musemića ostaje nam da vidimo. Ako je suditi po dosadašnjem toku karijere ovaj 27-godišnjak bi bio kvalitetno pojačanje za bordo tim.
Bivši fudbaler Watforda i St. Mirrena blizu Koševa?
Sarajevo se trenutno nalazi na pripremama u Sloveniji gdje će danas bordo tim odmjeriti snage sa iranskim Sepahanom.
Na pripremama Sarajeva nalazi se i Slovenac Jure Travner koji igra na poziciji lijevog bočnog igrača, a koja je trenutno uz štopersku i napadačku prioritet u Sarajevu.
Jure Travner je fudbaler koji je u prošlosti nosio dres engleskog Watforda od 2009. do 2010. godine. Potom je jednu godinu proveo u St. Mirrenu, a igrao je i za bugarski Ludogorets. U prošloj sezoni nosio je dres Mure.
Da li će Slovenac zadovoljiti ukuse šefa stručnog štaba FK Sarajevo, Husrefa Musemića ostaje nam da vidimo. Ako je suditi po dosadašnjem toku karijere ovaj 27-godišnjak bi bio kvalitetno pojačanje za bordo tim.
Nisam nesto informisan u vezi ovog igraca ali ako potpise ostaje da vidimo kako ce se pokazati. 

Was ist ein Dortmunder in der Sauna???
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.