OdličnoAsharaK je napisao/la:Mene sad zanima kako će sve izgledati i sa Jusićem
Sad malo vezu da pojačamo... bice ovo dobro ljudi, Amar zna
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
OdličnoAsharaK je napisao/la:Mene sad zanima kako će sve izgledati i sa Jusićem
Samo da Yani ne izleti iz ekipe. Njegova borbenost postala mi je najdražanime_tm87 je napisao/la:OdličnoAsharaK je napisao/la:Mene sad zanima kako će sve izgledati i sa JusićemBas smo fino osvjezili komplet zadnju liniju....
Nešto kontam da bi on mogao na lijevo krilo kada se Kvesić vrati jer bolji je ofanzivno nego defanzivno.AsharaK je napisao/la:Samo da Yani ne izleti iz ekipe. Njegova borbenost postala mi je najdražanime_tm87 je napisao/la:OdličnoAsharaK je napisao/la:Mene sad zanima kako će sve izgledati i sa JusićemBas smo fino osvjezili komplet zadnju liniju....
Izletice tek kad se Kvesa vrati..a do tad ce ostati jedini mangup na terenu uz Aru i Kerlu..AsharaK je napisao/la:Samo da Yani ne izleti iz ekipe. Njegova borbenost postala mi je najdražanime_tm87 je napisao/la:OdličnoAsharaK je napisao/la:Mene sad zanima kako će sve izgledati i sa JusićemBas smo fino osvjezili komplet zadnju liniju....
Southboy je napisao/la: Nermin Jamak veznjak Željezničara je igrač koji je u stanju odigrati utakmicu za ocjenu 10 i koji zna češto lucidnim potezima odlučiti utakmicu.
Šta je basamozeljeznicar je napisao/la:Southboy je napisao/la: Nermin Jamak veznjak Željezničara je igrač koji je u stanju odigrati utakmicu za ocjenu 10 i koji zna češto lucidnim potezima odlučiti utakmicu.
![]()
To je vec kesirano znaci jos u to uracunati pare od ulaznica, plaho plahoEdoM je napisao/la:Evo malo o zaradi u Ligi Prvaka.
- 200.000 EUR dobija svaki klub koji kao šampion stiče pravo igranja kvalifikacija za Ligu prvaka
- 140.000 EUR dobija svaki klub koji nastupi u 1. kolu kvalifikacija za LP
- 140.000 EUR dobija svaki klub koji nastupi u 2. kolu kvalifikacija za LP
- 140.000 EUR dobija svaki klub koji nastupi u 3. kolu kvalifikacija za LP
- 2.100.000 EUR dobija svaki klub koji nastupi u play-offu Lige prvaka
- 8.600.000 EUR dobija svaki klub koji nastupi u grupnoj fazi Lige prvaka
Dakle, nama je očito dovoljno da osvojimo titulu i ekspresno se vratimo takmičenju u PL.
Iliti oko 700.000 KM, nekako ljepše izgleda1ra je napisao/la:što će reći da smo bogatiji za 340 000 € ?
kuul
kad će kakva pripremna utakmica?
Zato što nemamo para.Na pripreme se potroši preko 200 k maraka.Čitajte malo ljudi, znam da je dosadno, ali vrtimo se u krug, stalno ista pitanja postavljate, a na njih je odgovoreno bezbroj puta.EdoM je napisao/la:Iliti oko 700.000 KM, nekako ljepše izgleda1ra je napisao/la:što će reći da smo bogatiji za 340 000 € ?
kuul
kad će kakva pripremna utakmica?![]()
![]()
Pa zašto onda ne možemo izdvojiti 150-200.000 za neko kvalitetno pojačanje, nekog napadača, ali gol igrača, a ne sidraša kao nekoliko proteklih godina, pa nas ljudi čitaju k'o bukvar, samo imamo sreće što za našu ligu smo dosta jači pa nam ostale ekipe ne mogu parirati, ali to nam naplate Evropljani, s kamatama
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ferroviere1987, rimljanin90 i 47 gostiju.