Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- 10DelPiero
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Niste mi bas jasni, Tevez/Llorente/Vucinic/Giovinico i jos se prizeljkuje Jovetic a ovamo Pirlova pozicija upitna vise vec bilo sta u timu trenutno. S obzirom kakvu je sezonu imao iza sebe upitno je kakav ce bit narednu a da ne govorimo i onu poslije te.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Tevez, kako navode neki mediji ce biti novi kolač, ne znam dal' da budem zadovoljan ili da tugujem.
Bolje prvo, jer Tevez u svakom slucaju predstavlja vrlodobro pojacanje, i daleko bolju opcija od Higuaina. Samo se bojim da njegov ludi, ekcentricni ego pokvari atmosferu u svlacionic. E, sad, hocel' neko od trojca Vucinic, Giovinico, i Matri napustii Juve, bas me zanima, jer smo ocigledno prebukirani u napadu ove sezone. Sto se mene tice, Ljorente i Tevez su veliki korak naprijed u odnosu na proslu sezeno. Plus, Vucinic, Matri i Giovinico, pa bi se moglo reci da sve izgleda strasno
, naravno, ako Marotta ne proda nekog od navedenih.
Ako dodje Tevez, opcija Jovetic otpada, em' sto je skup, em' sto nije toliko dobar koliko ga neki forsiraju. Nek' Jovetic bude opcija neke druge godine, kada finansijski stasamo
.Okrenut se zamijeni za Pirla, dovesti lijevog beka, i po mogucnosti krilnog igraca. Ako dodje Ogbonna bice to upgrade i u odbrambenom redu. Sve u sve u svemu vise nego dobro...
Llorente-Tevez
Forza Juve i mahanje za sve Juventine!

Ako dodje Tevez, opcija Jovetic otpada, em' sto je skup, em' sto nije toliko dobar koliko ga neki forsiraju. Nek' Jovetic bude opcija neke druge godine, kada finansijski stasamo

Llorente-Tevez

Forza Juve i mahanje za sve Juventine!

*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa de mora i Inter nesto osvojit..lijepo vam je Mođi rekao pa da se ne ponavljamo
sad zavrsit lijevog bocnog i dobro desno krilo i dosta za ovaj prelazni rok.

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ultrasstyle_tz je napisao/la:pa de mora i Inter nesto osvojit..lijepo vam je Mođi rekao pa da se ne ponavljamo![]()

*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- Ponos Torina
- Kontakt:
Juventus have offered
Manchester City €11m for Carlos
Tevez and €2m for the loan of
Aleksandar Kolarov. [tuttoSport]
Manchester City €11m for Carlos
Tevez and €2m for the loan of
Aleksandar Kolarov. [tuttoSport]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Joj krize, krpimo se otpadcima iz city-a koji su na pragu penzije. Više napoli utroši para... 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
Mozda i veceras se sve zavrsi i Carlitos bude nas novi igrac. 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Tevez je 3x bolji od Jovetića a uz to 3x jeftiniji, bolje nije moglo.
Zadnja izmjena: golden, dana/u 25 jun 2013, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
- 10DelPiero
- Kontakt:
Haj molim te napisi ti svoje zelje, naravno u okvirima finansijke mogucnosti kluba a eto platu igraca cemo stavit neogranicenu.Marchisio je napisao/la:Joj krize, krpimo se otpadcima iz city-a koji su na pragu penzije. Više napoli utroši para...
Alessandro Del Piero !
Argentinski sajt Ole javlja da je sve gotovo, ugovor do 2016, plata 5M.
Čekamo SKY.
Čekamo SKY.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Kazu da je gotovo sto se tice pregovora s Citiyem .....jos se ceka potpis Carlitosa da bude gotovo
- Ponos Torina
- Kontakt:
Na kraju ispade daj sta das
mrzim ga maksimalno,ali ce se vjerovatno dosta promjeniti sto se tice njegovog karaktera kada dodje u Juve,morat ce da krene ispocetka,da stekne prijatelje i da se potrudi dobro da stekne povjerenje u klubu,mozda se i opameti bar na neki period....

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 25 jun 2013, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Nama ne valja niko....za 12 mil odlicna kupovinaPonos Torina je napisao/la:Na kraju ispade daj sta das
@10DelPiero
Mislim da niko ovdje ne zna finansijske mogućnosti kluba u ovom momentu ali ako se već spominje 10.-ak miliona za teveza i 12 za Ogbonnu mislim da bi se mogao dovesti potencijalni wc napadač. Tevez nije wc , daleko od toga da je loš ali je već u godinama...Ne neki iskorak u odnosu na predhodnu sezonu čak sam radje za ostanak Mirka...
Mislim da niko ovdje ne zna finansijske mogućnosti kluba u ovom momentu ali ako se već spominje 10.-ak miliona za teveza i 12 za Ogbonnu mislim da bi se mogao dovesti potencijalni wc napadač. Tevez nije wc , daleko od toga da je loš ali je već u godinama...Ne neki iskorak u odnosu na predhodnu sezonu čak sam radje za ostanak Mirka...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
- 10DelPiero
- Kontakt:
Pa to i ja govorim koji je to WC igrac od 25 mil., Jovetic to sigurno nije, nije to ni Higuain zbog tog te i pitam koje su tvoje zelje. Tevez je odlican igrac, igracke kvalitete su neupitne. Ovo nije moglo bolje, ojacala se odbrana odlicnim Ogbonnom te se pojacao napad sa Tevezom koji je za mene WC igrac, imao je odlicne sezone u oba Machestera. Cijena od 11 mil. pa to je mizerija kada se uzme u obzir kolike su cifre za slicne igrace.
Alessandro Del Piero !
Savršeno pojačanje, daleko od toga da je daj šta daš kako se gore napisa.
Tevez je savršeni prototip napadača za nas, savršeno se taktički uklapa u ovaj tim, klasan igrač, svakako bolji od Pipite, a i od precijenjenog Jovetića.
Pipita bi već bio naš da smo njega držali kao prvi pik, zato se i sve odužilo jer su mete drugi igrači, Jovetić da ne govorimo, on sa 30M nije bio ni treći pik, siguran sam.
Bio bih najsretniji da je Tevez mlađi par godina, to bi sve upotpunilo, ali nebitno, veliki upgrade u napadu radimo, Llorente i Tevez stigli za 12M zajedno.
Tevez je savršeni prototip napadača za nas, savršeno se taktički uklapa u ovaj tim, klasan igrač, svakako bolji od Pipite, a i od precijenjenog Jovetića.
Pipita bi već bio naš da smo njega držali kao prvi pik, zato se i sve odužilo jer su mete drugi igrači, Jovetić da ne govorimo, on sa 30M nije bio ni treći pik, siguran sam.
Bio bih najsretniji da je Tevez mlađi par godina, to bi sve upotpunilo, ali nebitno, veliki upgrade u napadu radimo, Llorente i Tevez stigli za 12M zajedno.

Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 25 jun 2013, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Tevez u Juventusu! Gotovo!
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Fino fino
Tevez, Ljorentus, Gio, Vučko, Manolo/Zaza not bad!

☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Dakle dogovor je 9 miliona eura, plus 3 miliona bonusa.
Tevez potpisuje na tri godine uz platu od 5-5,5 miliona €.
Kakav posao.

Tevez potpisuje na tri godine uz platu od 5-5,5 miliona €.
Kakav posao.

Iako sam nekoliko puta naglasio da nisam zadovoljan Tevezovom disciplinom, ja sam presretan ovim dealom (ako je istina), s obzirom da su cijene na tržištu trenutno "lude", a većina italijanskih timova očigledno ne može da plaća 30ak miliona za igrače koji "obećavaju".
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.