Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Tevez-Ljorente
Del Piero-Trezegol, samo nešto slabija verzija al' ok 

☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
SKY
9 miliona + 3 bonusa.
Apache će potpisati na 3 godine, 5.5 M plata.
9 miliona + 3 bonusa.
Apache će potpisati na 3 godine, 5.5 M plata.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Contentissimo
- Kontakt:
Apache je novi bianconero,
Tevez è della @juventusfc! Le cifre dovrebbero essere queste: 9 milioni+3 di bonus al City e 5,5 milioni al giocatore
Tevez è della @juventusfc! Le cifre dovrebbero essere queste: 9 milioni+3 di bonus al City e 5,5 milioni al giocatore
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Samo cu reci, strasno pojacanje, za 12m, apsolutni steal.
Valjda mu se nece desavati stvari kao kod Gradjana da mu se digne ona stvar pa da mu se ne igra i slicno, inace neverovatno pojacanje, svetski igrac.
Smesno mi kad neko kaze otpadak iz Sitija...
Valjda mu se nece desavati stvari kao kod Gradjana da mu se digne ona stvar pa da mu se ne igra i slicno, inace neverovatno pojacanje, svetski igrac.
Apsolutno, pogotovo što dolazi u tim koji je ozbiljan, koji puca na visoko i koji ne dopušta probleme u svlačionici na koje svi ciljaju kada se on spomene.Paradajz je napisao/la:Samo cu reci, strasno pojacanje, za 12m, apsolutni steal.
Ako se moglo tolerisati Vučiniću, tolerisat će se i njemu, zašto, zato što Tevez ima fantastičan work rate, nešto što Vučinić nikada neće imati i to je osnovna preporuka Teveza, da ne govorim da je i tehnički potkovan, fizički na mjestu.
Pravi korak za njega, samo da bude pametan i da iskoristi i on to što dolazi u ekipu gladnu uspjeha, da iskoristi timsku igru i da se i sam promoviše i osvoji nešto ozbiljno.
Pogotovo mu može koristiti to što ne mora sve sam da iskreira jer ima tim koji radi mnogo bolje nego onaj u kojem je igrao.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- francobaresi
- Kontakt:
Tevez , Balotelli , De Jong , tri vrhunska igrača koje su Milan i Juve dobili za 40-ak miliona € .
Enormno manje od onoga koliko oni zaista vrijede .
Italijanska posla.
Italijanska posla.

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Namještenofrancobaresi je napisao/la:Tevez , Balotelli , De Jong , tri vrhunska igrača koje su Milan i Juve dobili za 40-ak miliona € .
Italijanska posla.

Ja te volim, volim Željo..
- Burberry46
- Kontakt:
Fantastican potez, za 9 miliona + 3 bonusa, Marota stayle!
Jel istina da hoce i Kolarova na posudbu?
Jel istina da hoce i Kolarova na posudbu?

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Trequartista
- Kontakt:
U ekstazi sam, samo ću reći Moggi namjestio!
Bravo, Marotta, čim je prpa odmah se može dovesti, odlično pojačanje. Još Jo-Jo i dosta za ovo ljeto.

Bravo, Marotta, čim je prpa odmah se može dovesti, odlično pojačanje. Još Jo-Jo i dosta za ovo ljeto.

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Vrlo dobri dealovi, ali opet kada se pogleda samo Juventus to izgleda i impresivnije: Tevez+Llorente = 12 miliona.francobaresi je napisao/la:Tevez , Balotelli , De Jong , tri vrhunska igrača koje su Milan i Juve dobili za 40-ak miliona € .
Italijanska posla.

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Verovatno najjaci work rate koji sam ja video kod nekog ofanzivnog igraca, a i inace. Uz sve ostale kvalitete, kada je u najboljoj formi, on meni dodje kao bolja i sigurnija verzija Suareza, jer ovaj ume da se gubi na terenu, da solira, Tevez to skoro nikad ne radi...Pogba je napisao/la: Ako se moglo tolerisati Vučiniću, tolerisat će se i njemu, zašto, zato što Tevez ima fantastičan work rate, nešto što Vučinić nikada neće imati i to je osnovna preporuka Teveza, da ne govorim da je i tehnički potkovan, fizički na mjestu.
Ne bi me cudilo da Conte, posto se dosta govorilo o promeni na 4-3-3 ili slicno, da proba sa Tevezom i mozda Atomskim Mravom po krilu, da oni budu setajuci spicevi sa slobodnom kretnjom, a Llorente u sredini, samo jedna od opcija.
Svakako da je duo Tevez - Llorente prvobitno resenje u 3-5-2.
Ne znam da l' na ovom forumu al' sam rek'o da je Tevez prvi igrač na spisku. AMIN !
Khm, Konte je zadovoljan. Sad mu treba još lijevi vezni i stoper što se nadam da ćemo brzo to riješiti.
Ne znam sada, šta će sa Maroneom biti?
Khm, Konte je zadovoljan. Sad mu treba još lijevi vezni i stoper što se nadam da ćemo brzo to riješiti.
Ne znam sada, šta će sa Maroneom biti?
Allegri je gospodin!
E
Giovinco--------------------------Tevez
----------------Llorente-----------------
Giovinco--------------------------Tevez
----------------Llorente-----------------
Ja te volim, volim Željo..
- Contentissimo
- Kontakt:
e sad tek treba ucijeniti Fiorentinu, jer vise nismo pod pritiskom. Doveli smo vec dva fantasticna napadaca i to ukupno za 9 mil + eventualna 3 bonusa...FANTASTICAN POSAO
BREAKING NEWS: Sky **** can now confirm that Juventus have agreed a fee for Manchester City striker Carlos Tevez.
FORZA JUVE
ps
do petka bi trebao biti official za Ogbonnu
BREAKING NEWS: Sky **** can now confirm that Juventus have agreed a fee for Manchester City striker Carlos Tevez.
FORZA JUVE
ps
do petka bi trebao biti official za Ogbonnu

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- francobaresi
- Kontakt:
Nema potrebe odmah ulaziti u raspravu , ništa manje nije impresivno Balotelli + De Jong .Genghis je napisao/la:Vrlo dobri dealovi, ali opet kada se pogleda samo Juventus to izgleda i impresivnije: Tevez+Llorente = 12 miliona.francobaresi je napisao/la:Tevez , Balotelli , De Jong , tri vrhunska igrača koje su Milan i Juve dobili za 40-ak miliona € .
Italijanska posla.
Pogotovo kad se zna kakav je Mario trenutno igrač i kakav potencijal ima. Također neka nikoga ne zavara što je De Jong na lošem glasu , dečko je fenomenalan fudbaler i još uvijek relativno mlad (28 god.)
Poenta je u tome da Italijani znaju poslovati , nije sve u trošenju stotina miliona € .

Zadnja izmjena: francobaresi, dana/u 25 jun 2013, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Vi ste sa Balotelijem uboli samo tako.
Nema sigurno boljeg napadača njegovih godina.
Nema sigurno boljeg napadača njegovih godina.
Allegri je gospodin!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pogba je napisao/la:Znači nije bilo ovo:![]()

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- francobaresi
- Kontakt:
Na stranu rivalstvo između Milana i Juventusa . Meni je uvijek drago vidjeti kad neki igrač svijetske klase "sleti" u Serie A . To znači da nije sve izgubljeno , u Januaru došao Mario evo par mjeseci kasnije i Tevez , odlično za ligu. Za dizanje popularnosti i kvalitete.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.