FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 25 jun 2013, 19:48

Nema prijenosa ove utakmice. Gubimo 2:0.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 jun 2013, 19:52

Dobro je samo nek igra Melun ove pripremne sto on vise igra i sto mi manje zabijamo Husref ce prije shvatiti da ovaj treba da mu bude treci izbor,eto zavrsena i ova utakmica ovi Iranci koje sa klupe predvodi Cico Kranjcar su nas uzeli 2-0,gola opet nismo dali, sve isto ista boljka problemi u napadu,Karicu sunce ti hebem trci i dan i noc da se spremis
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 25 jun 2013, 20:08

Komsije sve najbolje u evropi i zelim vam da dodjete do Play off, jer do 3. kola ce te doci najvjerovatnije.

Ne zelim da se osvrcem na komentare ovih debila i sa jedne i sa druge strane.

Sretno!
Razumijes ti mene burazere moj :)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 jun 2013, 20:08

Jao..ne mogu da vjerujem kakvi amateri. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://s.p.o.r.t.a.l.rs/news.php?news=101923" onclick="window.open(this.href);return false;
izbrisati tačke...

High

Post Postao/la High » 25 jun 2013, 21:15

Dosad smo sve tri pripremne utakmice izgubili. Primili smo šest golova, a dali tek jedan gol i to Mariboru. Na utakmici koja je maloprije završena smo promašili jedanaesterac, ali ni to ne bi popravilo ovaj dojam koji nije nimalo zadovoljavajući. Baš kako na drugom forumu rekosmo - nemamo stub u odbrani kao što je to bio Torlak, nemamo klasičnog napadača (kao što je bio Hadžić) koji će iskoristiti svaku korisnu loptu i nešto više prijetiti odbrani protivničke ekipe. Prekidi su nam, do jučer, bili velike šanse da uvalimo gol, ali teško da iz takvih situacija sada možemo postići neke golove. Jedino da Tatomirović nekad ubode, ali kada i koliko puta? Isto tako se ne možemo pohvaliti ni kreativnim veznim igračem, davno sam ja Džakmića prekrižio, od njega se teško šta korisno može očekivati, momak se bukvalno srozao. Ostaje da vidimo kako će se ovaj Slovenac uklopiti i kako će ta lijeva strana ''štimati''. Neki radiša nam na sredini terena treba i taj klasični špic, bez toga je mrka kapa. Bez kvalitetnih igrača koji igraju na ovim pozicijama se nemamo nadati čemu, nemamo se s kim vratiti u igru kada gubimo i preokrenuti rezultat.

Ko zna, možda baš protiv Slavije na Otoci igra bude bolja, ali se opet tim ne trebamo i ne smijemo zadovoljiti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 jun 2013, 22:09

Pa @High ti mene baš razočara, jes da je činjenica sve što si napisao, ja sve neke nade polagao da će se fina ekipa složiti, ali nakon ovog više ni u prolazak protiv San Marinaca nisam siguran...
....
Ali ako u pripremnim nismo mogli zabiti više golova kako ćemo u takmičarskim.. :? :? Karića treba pustiti da dotrči u Sarajevo da bude spreman do četvrtka.. :mrgreen: :mrgreen:

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 25 jun 2013, 22:26

hilmo je napisao/la:Pa @High ti mene baš razočara, jes da je činjenica sve što si napisao, ja sve neke nade polagao da će se fina ekipa složiti, ali nakon ovog više ni u prolazak protiv San Marinaca nisam siguran...
....
Ali ako u pripremnim nismo mogli zabiti više golova kako ćemo u takmičarskim.. :? :? Karića treba pustiti da dotrči u Sarajevo da bude spreman do četvrtka.. :mrgreen: :mrgreen:
To se ti zajebavaš?......i fakat mi nije jasno kako iko ozbiljno shvata rezultate u pripremnim prijateljskim utakmicama? :roll:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 jun 2013, 22:56

Ja danasnju nisam gledao a nije niti bilo od nas ovdje ko pa nemamo sta komentarisati glede igre same,prosle smo odgledali i realno dosta nas je slozilo da je to bilo solidno na momente i sasvim dobro,Husref je nakon druge utakmica naglasio da je prezadovoljan znaci nije rekao ni dobro ni nesto osrednje nego da je prazadovoljan s obzirom koji je dio priprema

Cinjenica je da gol igrac fali i to je to,a da je igra bila dobra one dvije utakmice sto sam ja odgledao bila je,i drago mi je sto je i Hus to naglasio
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 25 jun 2013, 23:00

ove pripremne utakmice i ne obecavaju bas dosta izglčeda da cemo imati velikih problema sa napadacima treba biti realan pa reci da uopste nemamo napadaca ja se samo nadam da nasa uprava ima nekog keca u rukavu jer nam napadac pod hitno treba nebi imao nista protiv ako nista da se dogovori sa rascicem posto je on dobio slobodne papire od borca....i ako moze neko napisati ko je gledao danas utakmicu rezime i sa kavom smo ekipom krenuli u utakmicu i ajmo reci ko je najbolji bio :D
Samo Sarajevo

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 jun 2013, 23:05

-Uprava je dovela Mahira kao napadaca koji je dosao po zelji Husrefa,ja mislim da moze tu uletiti jos jedan al o tom po tom...tako da nemozes reci nema niko

-Rascic je da si ziv i zdrav otisao u Hong Kong

-Danas se utakmica nije imala gdje pogledati ,jedino da se javi neko ko je na pripremama sa ekipom :mrgreen:

-Igrali smo u sastavu Bandovic,Tatomirovic,Dupovac,Tadejevic,Radulovic,Cimirot,Dzakmic,Haurdic,Suljic,Todorovic,Melunovic

Eto ukratko u par crtica ovo sto si pitao,jel mi je dosadno pa nemam sta raditi :P

gOlijat
Kontakt:

Post Postao/la gOlijat » 25 jun 2013, 23:11

Koliko ste dali golova u ove tri pripremne utakmice posto nisam pratio sve ??? :?:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 jun 2013, 23:13

1 protiv Maribora ,Todorovic zabio

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 25 jun 2013, 23:15

gOlijat je napisao/la:Koliko ste dali golova u ove tri pripremne utakmice posto nisam pratio sve ??? :?:
Isto koliko i vi u Europi zadnjih 10 godina.

High

Post Postao/la High » 25 jun 2013, 23:16

hilmo je napisao/la:Pa @High ti mene baš razočara, jes da je činjenica sve što si napisao, ja sve neke nade polagao da će se fina ekipa složiti, ali nakon ovog više ni u prolazak protiv San Marinaca nisam siguran...
....
Tako to nekako ispadne. Jeste da su ovo ''samo'' pripremne utakmice, ali vrijedi pogledati i vidjeti gdje škripi. Znam da ove utakmice nisu pravi reprezent našeg kvaliteta, ali sigurno da daju neku sliku o ovom timu, ne onu krajnju, ali, hajmo reći, osrednju. Forma me sada ne interesira i nije zahvalno to analizirati jer su neki igrači tek došli i nismo previše uigrani, ali me (unaprijed) itekako brinu navedene pozicije. Opet kažem, vidjet ćemo na utakmici protiv Slavije je li se šta popravilo i kako će to izgledati pred prvu utakmicu EL. Imamo bukvalno otvoren put do trećeg pretkola, ne bi trebalo okliznuti se zbog neopreznosti.
Zadnja izmjena: High, dana/u 25 jun 2013, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 jun 2013, 23:17

Steph je napisao/la:
gOlijat je napisao/la:Koliko ste dali golova u ove tri pripremne utakmice posto nisam pratio sve ??? :?:
Što si neurozan ? :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 25 jun 2013, 23:20

bagrcavi je napisao/la:
Steph je napisao/la:
Što si neurozan ? :mrgreen:
Jok ja, bez obzira na zijan Petrove. :mrgreen:

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 25 jun 2013, 23:33

miky_hz je napisao/la:-Uprava je dovela Mahira kao napadaca koji je dosao po zelji Husrefa,ja mislim da moze tu uletiti jos jedan al o tom po tom...tako da nemozes reci nema niko

-Rascic je da si ziv i zdrav otisao u Hong Kong

-Danas se utakmica nije imala gdje pogledati ,jedino da se javi neko ko je na pripremama sa ekipom :mrgreen:

-Igrali smo u sastavu Bandovic,Tatomirovic,Dupovac,Tadejevic,Radulovic,Cimirot,Dzakmic,Haurdic,Suljic,Todorovic,Melunovic

Eto ukratko u par crtica ovo sto si pitao,jel mi je dosadno pa nemam sta raditi :P
Šta je sa Osmanagićem,kako vidim nije opet u prvom planu ili je nešto drugo po srijedi.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 jun 2013, 23:45

Taj frajer je enigma od kad je dosao,iako je dosao sa reputacijom da ce biti jedan od boljih medjutim slabo je skroz sansu dobijao,kod Husrefa igra koliko toliko kod Jovica nije nikako,ono nesto sto je igrao sasvim solidno je odradio ,protiv Zvijezde je recimo bio mozda i najbolji iako je ta utakmica bila sprdnja s obzirom kako su losi gosti bili

Neznam on bi po meni morao igrati s obzirom da je hajmo reci jedini koji moze odigrati tu tkz 10-tku u ekipi i kao takav mislim da bi morao i da hoce igrati vise...mislim da se lomi tu malo Husref jel zna tu forsirati Hurdica iako mu i nije to prirodna pozicija,tako da mislim da ako nista zbog te lose konkurencije na tom mjestu bi morao imati dobru minutazu pa sto da ne i da izbori prvih 11

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 25 jun 2013, 23:54

Samo mi nije jasno gdje je Radovac koji je izmislio fudbal za Cimirota koji po meni uopste nije vezni igrac .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

skile
Kontakt:

Post Postao/la skile » 26 jun 2013, 00:01

Cimirot je defanzivni vezni, samo što ga Vlado u mladoj repki forsira na beku. Gledao sam 2 pripremne tekme i momak je odlično odigrao, bio među boljim igračima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, alacious, Bing [Bot], Dave, Haksss, HyperOS, mosarajvosa83, OsmanhodzicBuco, skoJaa, Vanja8 i 80 gostiju.