Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook i ostalo..

DRUG NEBI TI PUNCA
Dobra je ona, al' ne bi ja nju oženio nikad
Vako mlada, a sisama se gura kroz svijet. J.ebo ti takvo žensko, nit' bi znala djecu odgajat' nit' pomoć u kući
Vako mlada, a sisama se gura kroz svijet. J.ebo ti takvo žensko, nit' bi znala djecu odgajat' nit' pomoć u kući
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očibagrcavi je napisao/la:ne morate dalje ni otvarati sliku u novom tabu, vidi se ono bitno
![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- legenda reala
- Kontakt:
Amare ko ti je ova 
Inače mala je avion, od glave do pete, evo odma sam zaboravio Gabrielu kad sam ovu vidio

Inače mala je avion, od glave do pete, evo odma sam zaboravio Gabrielu kad sam ovu vidio
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ova mi na konu vuče, al kad sam vidio oči, odmah sam skonto da ona nije 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Mene bi bilo stid da me počnu povezivat' s 'vakim ženama. Da se zgadim onoj maloj količini normalnih, pa i taj belajElegant je napisao/la:Mora da je sasvim slucajno grudi istakla.
Morališem sad 100%, ne morate me podsjećat', al' ova nije cvjećka k'o da očima gledam.
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
iVar je napisao/la:Mene bi bilo stid da me počnu povezivat' s 'vakim ženama. Da se zgadim onoj maloj količini normalnih, pa i taj belajElegant je napisao/la:Mora da je sasvim slucajno grudi istakla.
Morališem sad 100%, ne morate me podsjećat', al' ova nije cvjećka k'o da očima gledam.
Što bolan?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Mora da je sasvim slucajno grudi istakla.
- EdenHazard
- Kontakt:
Mani se suplje sinko,iVar je napisao/la:Mene bi bilo stid da me počnu povezivat' s 'vakim ženama. Da se zgadim onoj maloj količini normalnih, pa i taj belajElegant je napisao/la:Mora da je sasvim slucajno grudi istakla.
znam te
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
- Titova-Juga
- Kontakt:
iVar je napisao/la:Mene bi bilo stid da me počnu povezivat' s 'vakim ženama. Da se zgadim onoj maloj količini normalnih, pa i taj belajElegant je napisao/la:Mora da je sasvim slucajno grudi istakla.
Bravo
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
ObjasnioiVar je napisao/la:Dobra je ona, al' ne bi ja nju oženio nikad![]()
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Mnogo si ludiVar je napisao/la:Mene bi bilo stid da me počnu povezivat' s 'vakim ženama. Da se zgadim onoj maloj količini normalnih, pa i taj belajElegant je napisao/la:Mora da je sasvim slucajno grudi istakla.
- legenda reala
- Kontakt:
Koji debil moraš biti da te bude stid ovakve trebe
Iako ovaj laže o moralu da bi se svidio ovim forumašicama

Iako ovaj laže o moralu da bi se svidio ovim forumašicama
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Onda sam i ja debil kao Amox 
Pročuje ti se po naselju ili mjestu/gradu da se fataš sa kuravama jeftinog profila, počneš se udvarat' finoj curi, i čak iako imaš dobre namjere, cura te skine s k.urca jer misli da hoćeš i nju samo nataknut i odje.bat. I onda bude lošina.... na taj način malo razmišljam...davno sam rek'o da mi se ne udaraju recke
ako sam manje muško (ili ako nisam uopće zbog toga) onda j3biga.
@EdenHazard de tufik, sve je to zajebancija
bil' ti volio da ti se po zenici pričaju priče kako je*eš šta stigneš i samo ti se umače? i dođeš do neke fine cure, zabališ za njom, prorade ti osjećaji i cura te otkači...I još ti nabije na nos sve od prije..taman bi se ti radov'o i rekao:"Hej super, odoh dalje gu..it" Aha bi vraga.
Da se razumijemo, slobodouman sam i perverzan, al' sve te radnjice možemo obaviti i s curom, nakon što se oboje uvjerimo da smo pravi jedno za drugo. Nisam jedini koji to mislim 100%. PS: Radnjice nisu u prvom planu i pozdrav.
Da sam bubuljičar 100x ne možete mi reć' da sam budala. Pozdrav
@legendareala ako baš hoćeš da znaš, sa dotičnom forumašicom nemam ama baš nikakav kontakt od Juna 16. ove godine (sam pao sam se ubio). Zadovoljan?
@EdenHazard de tufik, sve je to zajebancija
Da se razumijemo, slobodouman sam i perverzan, al' sve te radnjice možemo obaviti i s curom, nakon što se oboje uvjerimo da smo pravi jedno za drugo. Nisam jedini koji to mislim 100%. PS: Radnjice nisu u prvom planu i pozdrav.
Da sam bubuljičar 100x ne možete mi reć' da sam budala. Pozdrav
@legendareala ako baš hoćeš da znaš, sa dotičnom forumašicom nemam ama baš nikakav kontakt od Juna 16. ove godine (sam pao sam se ubio). Zadovoljan?
.
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 26 jun 2013, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
A svi bi je naguzili. 
Što ukloni post jbg ti. Neka sam seronja. Nema veze, to je tvoje mišljenje o meni, ne želim te uvjeravati u suprotno, samo znam da ni jedna djevojka koja hoće finog momka za ozbiljnu vezu ne radi ovo "sisama na fejsbuku do popularnosti". Nemam ja problem sa sisama, uh sise su mašalabagrcavi je napisao/la:.
NYKnicks Fan je napisao/la:A svi bi je naguzili.
E vidiš drug, zbog tog stava ti se ovo dešava :
NYKnicks Fan je napisao/la:Joj ljudi odustao sam definitivno od trazenja cure, koji sam ja baksuz u pm.
Trenutno korisnika/ca: sagitarius i 64 gosta.