Mislio sam na ove moraliste.Neutral je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la:A svi bi je naguzili.
E vidiš drug, zbog tog stava ti se ovo dešava :
NYKnicks Fan je napisao/la:Joj ljudi odustao sam definitivno od trazenja cure, koji sam ja baksuz u pm.
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: Facebook i ostalo..
Što nema tema na forumu "WIN postovi". Definitivno je Neutral ub'o. O tom pričam. Al' izvinite, sje*em svaku iole vama dobru temu, neću više obećavam
Jednog dana će slične njoj davat' nešto za prolaznost na ispitu...
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Svima treba provoda u životu, kad tad će nas sve zadesiti ista sudbina. Na vrijeme se treba provoditi, dok se nismo poženili. Ako bi ova cura bila kratka avantura, ja ne bih imao problema s tim, pa neka je ženi kad ko hoće. 
#KoNormalanOvoNeBiPodojiobagrcavi je napisao/la:ne morate dalje ni otvarati sliku u novom tabu, vidi se ono bitno
![]()
Jel' to kontaš da pokupiš neku od ovih "djevojaka" sa foruma pa glumiš tetkicu ?iVar je napisao/la:Što nema tema na forumu "WIN postovi". Definitivno je Neutral ub'o. O tom pričam. Al' izvinite, sje*em svaku iole vama dobru temu, neću više obećavam![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
bagrcavi je napisao/la:Jel' to kontaš da pokupiš neku od ovih "djevojaka" sa foruma pa glumiš tetkicu ?iVar je napisao/la:Što nema tema na forumu "WIN postovi". Definitivno je Neutral ub'o. O tom pričam. Al' izvinite, sje*em svaku iole vama dobru temu, neću više obećavam![]()
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- legenda reala
- Kontakt:
iVar al on nije normalanSteph je napisao/la: #KoNormalanOvoNeBiPodojio
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sa zadovoljstvom fakeru, sretno s reckamabagrcavi je napisao/la:Jel' to kontaš da pokupiš neku od ovih "djevojaka" sa foruma pa glumiš tetkicu ?iVar je napisao/la:Što nema tema na forumu "WIN postovi". Definitivno je Neutral ub'o. O tom pričam. Al' izvinite, sje*em svaku iole vama dobru temu, neću više obećavam![]()
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Čekaj dok ti neka 'fina' sjebe život pa ćeš promijeniti ploču, garantovano.iVar je napisao/la:Sa zadovoljstvom fakeru, sretno s reckamabagrcavi je napisao/la:Jel' to kontaš da pokupiš neku od ovih "djevojaka" sa foruma pa glumiš tetkicu ?iVar je napisao/la:Što nema tema na forumu "WIN postovi". Definitivno je Neutral ub'o. O tom pričam. Al' izvinite, sje*em svaku iole vama dobru temu, neću više obećavam![]()
Pa ovu gore ne bi sapatrljio jedino Emerik Gudelj ili hodza.
Naravno dušice nemoj mi se samo rasplakati ili me ned'o Bog udariti tašnicomiVar je napisao/la:Sa zadovoljstvom fakeru, sretno s reckamabagrcavi je napisao/la:Jel' to kontaš da pokupiš neku od ovih "djevojaka" sa foruma pa glumiš tetkicu ?iVar je napisao/la:Što nema tema na forumu "WIN postovi". Definitivno je Neutral ub'o. O tom pričam. Al' izvinite, sje*em svaku iole vama dobru temu, neću više obećavam![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
#UletioBihUNjuKoYugoUKrivinuSteph je napisao/la:#KoNormalanOvoNeBiPodojiobagrcavi je napisao/la:ne morate dalje ni otvarati sliku u novom tabu, vidi se ono bitno
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
de ba ljudi posaljite ovaj profil u pp, ima jos vakvih slika garant 
Šaljite i meni profil, da na mene zaboravite kad se profil šalje
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
#OdUstipkaJelDex je napisao/la:Šaljite i meni profil, da na mene zaboravite kad se profil šalje
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Steph je napisao/la:#KoNormalanOvoNeBiPodojiobagrcavi je napisao/la:ne morate dalje ni otvarati sliku u novom tabu, vidi se ono bitno
![]()
LUHG!
Ma moRe i od nje, bit će joj lajkovaGreivis je napisao/la:#OdUstipkaJelDex je napisao/la:Šaljite i meni profil, da na mene zaboravite kad se profil šalje
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- IlPrincipe
- Kontakt:
daj profil molim te ..bagrcavi je napisao/la:ne morate dalje ni otvarati sliku u novom tabu, vidi se ono bitno
![]()
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Consigliere
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:ne morate dalje ni otvarati sliku u novom tabu, vidi se ono bitno
![]()
salji profile
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
#DajSvimaProfil