Ne rise brate.old school je napisao/la:Naš savez nam je danas lupio jedan jako veliki šamar, po...o se na sve ono štu su naši reprezentativci uradili na terenu srcem. Odluka da igra reprezentacija RS-a protiv reprezentacije Srbije je u najmanju ruku katastrofalna, po ovome znači da bi mogli imati i reprezenTaciju FBiH koja bi igrala protiv repke BiH![]()
![]()
Mi želimo samo jednu reprezentaciju ove države koju mnogo volimo, nećemo još i to da dijelimo, ljudi u savezu znaju da su ovim potpisali negiranje države BiH, i ako postoji ikakva mogućnost da šaljemo mailove uefi ili fifi da smo mi svi protiv toga, neka vide da ne zelimo podjele,želimo samo da vidimo jednog Džeku,jednog Ognjena, Zvjezdana,Dalibora,Ervina...!!! ko je ovdje lud dragi ljudi,na nama je da izrazimo OGROMNO NEGODOVANJE povodom ove sramne odluke ljudi u savezu!!!
Neke stvari su teske za objasniti jednostavnim rijecnikom, ali ovaj potez Saveza je nesto najbolje sto se moglo ocekivati. Zasto je tako, mislim da ti je objasnjeno na temi ''zbivanja oko reprezentacije''. Mnogo je pametnih komentara tamo izneseno (uglavnom pametnijih od ovog tvoga) pa se obavijesti.
Savezu sva podrska, kao i do sada, radite izvanredan posao.