Igokea
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: Igokea
Varda ne dolazi....
Ja sam spomenuo da su oni pregovarali sa Dusanom Jelicem i Savom Djikanovicem...
Jelic je otisao u lajonse dok im je Djikanovic preskup..ali sigurno če dovesti klasicnu peticu.. ne moraju da zure jer im pojacanje treba tek za ligu osam posto su vec medju sedam onih koji ce ici dalje
Ja sam spomenuo da su oni pregovarali sa Dusanom Jelicem i Savom Djikanovicem...
Jelic je otisao u lajonse dok im je Djikanovic preskup..ali sigurno če dovesti klasicnu peticu.. ne moraju da zure jer im pojacanje treba tek za ligu osam posto su vec medju sedam onih koji ce ici dalje
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
Momci igraju sutra sa Vitezom i 100% pobjeđuju jer su najbolji.
Samo naprijed, NAJ NAJBOLJI ste.

Samo naprijed, NAJ NAJBOLJI ste.

kako je prosla igokea u sirokom bas me zanima
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
Pobjedio Široki 6 tak razlike
Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 21 jan 2009, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
zaslužena pobijeda širokog 68:62 vodila igokea i onda serija 16:0 širokog
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC
ne mogu da vjerujem bez Sime i bez Djumovica opet ih dobili mora da su vam dobri ti novi ameri, sada ce Dodik otpustati pola ekipešb_pecara je napisao/la:zaslužena pobijeda širokog 68:62 vodila igokea i onda serija 16:0 širokog
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
ovaj novi play amer smitshon kako li vec je odlicno odigrao onako dosta dobro su svi odigrali, kako su dosad bili igrali....
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC
dobri su bili...kad uzmes u obzir da smo ih dobili sa petorkom: Smithson(tek došao), Morban, Siriščević, Thomas(tek došao), Josipović...a klupa(šb_pecara je napisao/la:ovaj novi play amer smitshon kako li vec je odlicno odigrao onako dosta dobro su svi odigrali, kako su dosad bili igrali....

nego tko je novi play Igoke-e? nitko nista nije najavljivao, nosi broj 4...
bezveze odigrao sad ovu utakmicu..jedini Taylor i Matic da su ono dobri..plus jos ona 3 ozljeđena uz neko pojačanje koje će sigurno doći..Igokea će biti mlogo jaka..BrigateBL je napisao/la:Carr ono sto sam vidio ok play
Meni je interesantno to sto su ti igraci kao povrijedjeni. Vuksanović je bio fit na treningu kao i Djurica....jedino ako se nisu povrijedili usput 

neam pojma....uglavnom nisu igrali...BrigateBL je napisao/la:Meni je interesantno to sto su ti igraci kao povrijedjeni. Vuksanović je bio fit na treningu kao i Djurica....jedino ako se nisu povrijedili usput
Povrijedili su se na pocetku ipak su malo igrali... Kovacevic nije ulazio zbog bolesti..
Igokea veceras dovodi novog centra amerikanca (211 cm) sa dobrom karijerom.. Kad sleti donosim info ko je i gdje je igrao... vidim da je cetiri puta bio u NBA ligi... mogu misliti sta ce biti kad covjek dodje u aleksandrovac
Igokea veceras dovodi novog centra amerikanca (211 cm) sa dobrom karijerom.. Kad sleti donosim info ko je i gdje je igrao... vidim da je cetiri puta bio u NBA ligi... mogu misliti sta ce biti kad covjek dodje u aleksandrovac
BrigateBL je napisao/la:Povrijedili su se na pocetku ipak su malo igrali... Kovacevic nije ulazio zbog bolesti..

bas me zanima koje
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Nista kad dodje "garo" u alexandrovac pitace kolko traje ovaj pee-brake i kolko jos do alexandrovca 

It's not about the shoes, it's about what you do in them!
Navodno je Djordje Micic,ex igrac FMP-a,195 cm, potpisao za Igokeu. Ima dobar sut.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.