PROTESTI protiv odigravanja utakmice izmedu RS-a I Srbije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

neo
Kontakt:

Re: PROTESTI protiv odigravanja utakmice izmedu RS-a I Srbij

Post Postao/la neo » 26 jun 2013, 12:13

vidis da je prvi poceo,on udara po mojima,sto ja ne bi po njegovima ?
cijm njegovim !? U pm koji vam je !? Obojica ste Bosanci i Hercegovci, niste nikakav drugi .
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 26 jun 2013, 12:23

šta se sekirate samo treba organizirati utakmicu BiH Kosovo na isti dan i sve će propsat :lol:
Audere est Facere

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 26 jun 2013, 12:26

M. Scofield je napisao/la:šta se sekirate samo treba organizirati utakmicu BiH Kosovo na isti dan i sve će propsat :lol:
za razliku od RS mi i Kosovo bi barem imali igrace koji bi igrali :lol: :lol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 26 jun 2013, 12:32

harry_90 je napisao/la:Umjesto sto dzaba se izvaljujes ovdje o tuzlacima,idi pomozi sastavit repku rs-a za ovaj mec,vec ste im dali odobrenje za mec,mozete gurnuti i kojeg igraca . :lol:
_dreamer_ je napisao/la:Dobro je vise sa pricom Sarajevo - Tuzla, harry ne potpaljuj bezveze
Odgovorit cu ti samo zato sto si nastavio sa pametovanjem, inace da se zna da nisam htio nastavljat ovu raspravu...

Reprezentaciju RS-a sastavljaju iskljucivo srbi. E tu vi nastupate.
FK Željezničar
Chelsea FC

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 jun 2013, 12:33

neo je napisao/la:
cijm njegovim !? U pm koji vam je !? Obojica ste Bosanci i Hercegovci, niste nikakav drugi .
Tuzlacima sinee.. proziva tuzlake zbog aplauza himni Srbije,gdje smo se dokazali kao grad i ljudi,gdje smo mnogima zadali domaci zadatak,al eto mnogima to smeta jos uvijek.. ;)

@Kennane

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 26 jun 2013, 12:36

harry_90 je napisao/la:
neo je napisao/la:
Tuzlacima sinee.. proziva tuzlake zbog aplauza himni Srbije,gdje smo se dokazali kao grad i ljudi,gdje smo mnogima zadali domaci zadatak,al eto mnogima to smeta jos uvijek.. ;)

@Kennane

Zadali domaci zadatak hebavanjem Sarajeva...ali never mind, ja sam kriv sto sam zapocinjao raspravu kojoj nije mjesto na ovoj temi.
FK Željezničar
Chelsea FC

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 26 jun 2013, 12:41

harry_90 je napisao/la:
neo je napisao/la:

@Kennane

E sta nes procitat :roll: , imam ja prijedlog za vas dvojicu :
Dogovorite se dvoboju dal' sakama ili glasom / hebavanjem cega vec ne ali popustite nas ostale na forumu.
A mozete i u BL na ovu utakmici pa pod ruku.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 jun 2013, 12:59

Keenan.- je napisao/la: Zadali domaci zadatak hebavanjem Sarajeva...ali never mind, ja sam kriv sto sam zapocinjao raspravu kojoj nije mjesto na ovoj temi.
Jos boli ? :D

Znas ba koji samo se ti pravis da ne znas nista ;)

Jbg mi aplauzom dokazali ko smo i sta smo,a vi odobravanjem meca srpska-srbija ste se pokazali..hajd treba se nadat da to krovna kuca europskog fudbala ne dozvoli ... ;)

@propuh

care prvi je poceo..

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 26 jun 2013, 13:03

harry_90 je napisao/la:
Keenan.- je napisao/la: Zadali domaci zadatak hebavanjem Sarajeva...ali never mind, ja sam kriv sto sam zapocinjao raspravu kojoj nije mjesto na ovoj temi.

Jbg mi aplauzom dokazali ko smo i sta smo,a vi odobravanjem meca srpska-srbija ste se pokazali..hajd treba se nadat da to krovna kuca europskog fudbala ne dozvoli ... ;)

@propuh

care prvi je poceo..
Nisu gradjani Sarajeva odobrili utakmicu, ali su Tuzlaci kao gradjani tog grada uradili to sto su uradili tako da...uglavnom, nije ni vrijeme ni mjesto za ove prepirke.
FK Željezničar
Chelsea FC

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 26 jun 2013, 13:08

Keenan.- je napisao/la:Mogu mislit radosti Tuzlaka nakon objave ove vijesti. Idite sad u Banja Luku i aplaudirajte na "Boze pravde" i hebajite Sarajevo.
Hoćemo, još ćemo narezat slanine, rakije i "belog" luka.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 jun 2013, 13:12

Keenan.- je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:

@propuh

care prvi je poceo..
Nisu gradjani Sarajeva odobrili utakmicu, ali su Tuzlaci kao gradjani tog grada uradili to sto su uradili tako da...uglavnom, nije ni vrijeme ni mjesto za ove prepirke.
Jbg nisu ni svi Tuzlaci to skandirali,pa si ih uzeo u isti kos sa ovima sto su skandirali.. ti zbog par pojedinaca trpas citavu Tz ,zasto ja ne bi citavo Sarajevo zbog dozvole da se igra ovaj mec ? Bas tako nije ovo mjesto za ove prepirke,ali prvi si poceo,tako da...

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 26 jun 2013, 13:20

Ok ja sam prvi poceo, dosta vise. Kvarimo ljudima temu bezveze.
FK Željezničar
Chelsea FC

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 26 jun 2013, 13:34

Fudbalska seniorska reprezentacija Republike Srpske, u periodu 1992.-2001. godine odigrala je ukupno 15 utakmica i ostvarila skor od devet pobjeda, dva poraza, uz četiri utakmice koje su završene neriješenim rezultatom i gol razlikom 39:15.

Prva zvanična utakmica odigrana je na Gradskom stadionu u Banja Luci, 20. decembra 1992. godine, kada je rival reprezentaciji Srpske bila odabrana reprezentacija tadašnje Republike Srpske Krajine. Susret je završen bez pobjednika, 1:1.
Republika Srpska je prva povela, već u 16. minutu preko Neškovića, da bi, konačnih 1:1, bilo postavljeno već u 45. minutu, kada je mrežu pogodio Žorić. Za najboljeg igrača ovog prijateljskog susreta proglašen je Tihomir Žorić, tadašnji fudbaler Dinare iz Knina. Ovaj istorijski meč Reprezentacije Republike Srpske privukao je veliku pažnju, a uprkos ratnim dešavanjima, na tribinama stadiona Borca okupilo se oko 2.000 gledalaca.

Za reprezentaciju Republike Srpske, u prvom susretu, nastupili su: Čobanović, Malbašić, Miladinović, Lukić, Sredojević, Janjetović, Tonković, Nešković, Jagodić, Zdjelar i Trivan. U nastavku susretu igrali su: Marković, Gračanin, Vranješ, Ališić, Vojkić, Šobot, Salamić, Lukić, Kukavica, Pajić, Marić, Šarac i Gluhović.

Naredna utakmica odigrana je tek šest godina kasnije, sa Slavijom iz Istočnog Sarajeva, a rezultat je opet bio neriješen, 2:2, a u 1999. godine odigrana su četiri susreta i ostvarena prva pobjeda protiv Rudara iz Ugljevika sa 2:1. Tokom 2000. i 2001. godine odigrano je još devet utakmica, a među njima i tri koje su imale međunarodni karakter. Reprezentacija Republike Srpske, u 2000. godini, odigrala je susret protiv grčke Kavale i ostvarila najubjedljiviju pobjedu od 6:0.
Već naredne, 2001. godine, reprezentacija Republike Srpske je gostovala u Njemačkoj, gdje je odigrala dva susreta, sa polovičnim uspjehom. Prvo su poraženo iz amatera Bajerna iz Minhena sa minimalnih 1:0, a u drugom susretu zabilježena je pobjeda protiv Švajnfurta 05 sa 4:2. Iste 2001. godine, odigran je i posljednji zvanični susret sa bijeljinskim Radnikom, a susret je završen, bez pobjednika, 1:1.

Nakon sedam godina pauze, 18. novembra 2008. godine, u Banja Luci je trebao da se odigra susret između Reprezentacije Republike Srpske sa mladom reprezentacijom Srbije. Međutim, taj susret Svjetska fudbalska federacija, FIFA zabranila pošto FS RS nije dio te organizacije, pa je meč otkazan.

Dres Fudbalske reprezentacije Republike Srpske sadrži nacionalne boje zastave Republike Srpske, odnosno grba Fudbalskog saveza Republike Srpske. Gornji dio dresa je crvene boje, a kragna je plave boje. Šorc je crvene boje. Na gornjem dijelu dresa i na šorcu se nalazi grb Fudbalskog saveza Republike Srpske.

U narednim danima, pokušaćemo, da se sjetimo reprezentativnih utakmica i upoznamo igrače, koji su nosili dres reprezentacije Republike Srpske.

REPUBLIKA SRPSKA - REPUBLIKA SRPSKA KRAJINA 1:1 (1:1)

Strijelci: 1:0 Nešković (16), 1:1 Žorić (45).

Stadion: Gradski u Banja Luci, gledalaca: 2.000, sudija: Ilija Gigović (Gradiška), pomoćnici: Slobodan Micev i Ranko Dragičević (oba iz Banja Luke).

IGRAČ UTAKMICE: Tihomir Žorić (Republika Srpska Krajina).

REPUBLIKA SRPSKA: Čobanović, Malbašić, Miladinović, Lukić, Sredojević, Janjetović, Tonković, Nešković, Jagodić, Zdjelar i Trivan. Još su igrali: Marković, Gračanin, Vranješ, Ališić, Vojkić, Šobot, Salamić, Lukić, Kukavica, Pajić, Marić, Šarac i Gluhović.

REPUBLIKA SRPSKA KRAJINA: Lj. Vučković, M. Vučković, Bogunović, Vukasin, Tica, Vrcelj, Žarković, Božić, Pribićević, Njegić, Žorić. Još su igrali: Nedinić, Bjelivuk, Tatić, Božić, Dragišić, Šorgić, Botić, Čugalj.

Utakmice Reprezentacije Republike Srpske u periodu 1992.-2001.:

1992.
Republika Srpska - Republike Srpske Krajine 1-1

1998.
Slavija – Republika Srpska 2-2

1999.
Republika Srpska - Rudar (Ugljevik) 2-1
Republika Srpska - Kozara 2-2
Republika Srpska - Mladi tim 4-0
Proleter (Dvorovi)- Republika Srpska 0-4

2000.
Republika Srpska - Mladi tim 1-2
Republika Srpska - Kavala (Grčka) 6-0
Republika Srpska - Boksit 2-0
Rudar (Ugljevik) – Republika Srpska 1-2
Republika Srpska - Mladi tim 4-1

2001.
Republika Srpska - Mladi tim 4-1
Bajern (Minhen, Njemačka) amateri – R. Srpska 1-0
Švajnfurt 05 (Njemačka) – Republika Srpska 2-4
Radnik – Republika Srpska 1-1

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 26 jun 2013, 13:38

i koga to boli **** *?

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 26 jun 2013, 13:52

samir_tm87 je napisao/la:i koga to boli **** *?
Švajnfurt? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fakat mi popravi dan ovaj covjek
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 26 jun 2013, 14:05

Otelo je napisao/la:

Rijeka-BIH 3:2
A te blamaze brzo zaboravljate,a ka bitna repka a igra sa Rijekom!
Moralisti! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 26 jun 2013, 14:07

Mi barem imamo repku koja ce u Brazil a vama najveci uspjeh igranje sa amaterima Bayerna.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 26 jun 2013, 14:08

Bijeljina055 je napisao/la:
Otelo je napisao/la:

Rijeka-BIH 3:2
A te blamaze brzo zaboravljate,a ka bitna repka a igra sa Rijekom!
Moralisti! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ciro i taktika, Belgijanci dosli da gledaju....

5 dana poslije Belgija BiH 2:4 pa BIH - Belgija 2:0

Hoces video da pogledas... :lol: :mrgreen:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 26 jun 2013, 14:10

I ovo je taktika da bi reprezentacija Srbije ostvarila pobjedu :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.