___________________________________________________________________________________________________BlueIsTheColor je napisao/la:Rijetko pisem ovdje, ali citam redovno... sada sam se morao malo ukljucit...
Pa ljudi dragi, hocemol se ostavit malo te realnosti? eto mi ne znamo da je Viktoria derala Napolitance i Hapoela i Atletica... vecina sad se pravi pametna i pise kako nemamo sansi, kao su prejaki, mi nemamo ekipe za Evropu itd... pa ok znamo mi to sve, ali DAJTE DA SE MAKAR NADAMO!!! Pustite da se nadamo pa makar dok ne krene utakmica...
Mi i nikad necemo napredovat zbog naseg u.sranog mentaliteta, evo mi smo vec sami sebe pokopali... i kad vide i igraci da se nista ne ocekuje od njih, sta mislite kakav utjecaj to ima na njihovu psihu? pa Ciro nije neki trener svjetske klase, ali je svaku svoju ekipu uspio da motivise, da im udje u glavu i da im objasni da su oni najbolji, da su sampioni... i tako je i pobjedjivao, uzimao je maximum iz njih... on je Berberovicu rekao da je on najbolji bek i da nikad nije imao boljeg... zamislite, Berberovicu, a vodio je toliko uspjesnih timova... Nadarevica je lozio i ovaj je pogin'o protiv Norveske u Oslu... e zamislite sad kad vi Jamaku, Stanicu, Colicu kazete da ne ocekujete nista, kako bi tek oni reagovali...
Vecina sad pametuje i vecina je nazovimo realna, pa ce doci nakon utakmice kad/ako izgubimo, citirace svoje postove u kojima ce nam dokazati kako su oni bili upravu, kako su znali itd...
Pa ok, nek znate, ali pustite nas da se nadamo, pustite nas da sanjamo... Kazu da se covjek najljepse osjeca dok masta, pa bih vas zamolio da nas pustite da mastamo... Ja se licno necu predati pa da smo izvukli u Manchester UTD... nije da ja ne znam da bi nas taj UTD uneredio i da bi vjerovatno dozivjeli nagori poraz koji je iko ikad dozivio, ali ja bih opet svom timu dao podrsku, jer kakav god je, moj je...
Jel to nemoguce odigrat nerjeseno gore u Ceskoj, protiv tamo nekakve Viktorije koja je prvi trofej osvojila prije par godina, a stariji su od nas 10 godina? Jel to prvi put da neki autsajder iznenadi velikog favorita?
Pa svi su pricali i za Slaviju kad je igrala sa Alborgom... nemaju sanse, jer Alborga nije mogao uzeti Manchester UTD godinu prije u LP... ali ljudi odigrase i izbacise ih... odmah su pocele poznate bosnjacke price, namjesteno je... al kako god, ONI SU PROSLI... Pustite nas da vjerujemo, jer ako u nesto stvarno vjerujes moze ti se i ostvariti... dosta nam je reale i u ovoj drzavi i u svemu, pustite nas da sanjamo i da vjerujemo u prolaz, lopta je okrugla, ko zna... pozzz...
drugar nisi u pravu što se tiče većine ovog tvog posta, ovaj narod i previše mašta i uvjek mu se to odbije od glavu. Ono što je Ćiro radio i što je činjenica da poslije velike euforije dođe i poprilično veliko razočarenje. Ovaj naš naredni izlet u europi nakon ovih postova ćemo dosta lakše podnjeti. Drugi dio tvog posta se odnosi na Jamaka i Čolića. Ja nerazumijem što nekog dizati u sportiste kad se prvo ne ponaša sportrsi, pa zasto onda opravdavati pijanke uoči utakmice i dosta nekih drugih stvari i reći da je to ispravno?? Mislim kakvu poruku onda šalješ drugim igračima koji zaista pokušavaju da se ponašaju sportski?? Uvjek je bolje biti realan!