PROTESTI protiv odigravanja utakmice izmedu RS-a I Srbije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

DukeOfWellington
Kontakt:

Re: PROTESTI protiv odigravanja utakmice izmedu RS-a I Srbij

Post Postao/la DukeOfWellington » 26 jun 2013, 15:04

Pa be-ge pašaluk vam je bare-bare sa tim Švajnfurtom i ostalim amaterima, zato igraju portiv njih :lol:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 26 jun 2013, 16:18

Mene bi vise brinulo da su trazili da igraju protiv, lupam, Bugarske ili Rusije. Ovako, znamo sta se krije i za svega, i kakva ce to manifestacija biti... Inace, Savez je uradio pravu stvar, utakmica se svakako nece igrati. Da su rekli ne, samo bi izazvali i vece podjele i probleme u rasu Saveza.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 26 jun 2013, 16:20

nisu iz UEFE i FIFE dozvolili mec izmedju zrinjskogi hrvatske, tako da nece dozvoliti ni ovaj mec 8-)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Nakamura
Kontakt:

Post Postao/la Nakamura » 26 jun 2013, 16:34

Evolution87 je napisao/la:nisu iz UEFE i FIFE dozvolili mec izmedju zrinjskogi hrvatske, tako da nece dozvoliti ni ovaj mec 8-)
ma pustite se ovih supljaka ba ovo je pokusaj necega al ustvari na kraju nista se nece desiti pa begic izjavio neki dan da nije nikakav sluzbeni dokaz dobio za odigravanje te utakmice tako da mogu oni mastat o tome...

P.S ako im sebas igra u BiH mogu se javit NSBiH da igraju jedino protiv nase zemlje i to jedino na neutralnom terenu negdje u zimbabve-u jedino tako ce uefa dati zeleno svjetlo :D

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 26 jun 2013, 16:39

Pricaj te vi sta hocete,ali je ovo medju prvim koracima za ukljucenje FSRS pod okrilje UEFA I FIFA takmicenja,jel mi kao podjeljena drustva necemo moci jos dugo funkcionisati.To se moze primjetiti i po ovim razlicitim stavovima o odigravanju utakmice Republike Srpske i Srbije,kao i stavovima zasto reprezentacija BIH koja navodno predstavlja cijelu BIH nikada nije odigrala neku utakmicu u B.Luci,Bijeljini,Mostaru ili Sirokom.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 26 jun 2013, 16:47

Bijeljina055 je napisao/la:Pricaj te vi sta hocete,ali je ovo medju prvim koracima za ukljucenje FSRS pod okrilje UEFA I FIFA takmicenja,jel mi kao podjeljena drustva necemo moci jos dugo funkcionisati.To se moze primjetiti i po ovim razlicitim stavovima o odigravanju utakmice Republike Srpske i Srbije,kao i stavovima zasto reprezentacija BIH koja navodno predstavlja cijelu BIH nikada nije odigrala neku utakmicu u B.Luci,Bijeljini,Mostaru ili Sirokom.
A, to sto ne igraju je kriv ko? Odgovori mi, kako bi ti momci bili docekani na stadionima u navedenim gradovima? Mislim da odg. i sam znas .. Prvi koraci ka ukljucenju u nogometne organizacije? :D Mislim da cu postaviti kvote na ovu mogucnost, dobre pare bih uzeo ..

Nakamura
Kontakt:

Post Postao/la Nakamura » 26 jun 2013, 16:50

Bijeljina055 je napisao/la:Pricaj te vi sta hocete,ali je ovo medju prvim koracima za ukljucenje FSRS pod okrilje UEFA I FIFA takmicenja,jel mi kao podjeljena drustva necemo moci jos dugo funkcionisati.To se moze primjetiti i po ovim razlicitim stavovima o odigravanju utakmice Republike Srpske i Srbije,kao i stavovima zasto reprezentacija BIH koja navodno predstavlja cijelu BIH nikada nije odigrala neku utakmicu u B.Luci,Bijeljini,Mostaru ili Sirokom.
Eo brate ja cu ti odg svi pomenuti stadioni ne zadovoljavaju utakmice europa lige a kamo li za kvalifikacije za neko vece takmicenje e upravo zato BiH igra u zenici jer taj stadion ima neke minimum uslove za igranje .... Te brate gradove sto si pomenuo sto se tice terana na svakom sam bio znaci oranica nema dalje tu kisa da padne slobodno zovi traktor nek izore (da ne govorim o tribina i to mislim kraj price) ... koliko vidim iz tvojim komentara da ne volis BiH reprezentaciju i da si nacionalista onaj teski ... i slobodno drug mozes zabb na tu svoju reprezentaciju ... a slijedece godine kupi kokice i navijaj za jednu jedinu drzavu u kojoj zivis :)

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 26 jun 2013, 16:54

ma neka odigraju tu utakmicu iako to savez srbije po meni ne zanima jer preko te utakmice se nece moc sigurno oduprijeti hrvatskoj u beogradu samo se mogu tjesiti u ovo tesko doba fudbala u srbiji imate besplatne pozivnice za svjetsko prvenstvo da gledate majstore iz BOSNE I HERCEGOVINE
joj hamo vidi mu glave

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 26 jun 2013, 16:55

samson je napisao/la:
A, to sto ne igraju je kriv ko? Odgovori mi, kako bi ti momci bili docekani na stadionima u navedenim gradovima? Mislim da odg. i sam znas .. Prvi koraci ka ukljucenju u nogometne organizacije? :D Mislim da cu postaviti kvote na ovu mogucnost, dobre pare bih uzeo ..
Pa ne mozes nekoga tjerati da navija za nesto sto ne osjeca kao svoje!2/3 ove zemlje ne navija za reprezentaciju BIH i ne osjecaju je kao svoju.Ko je tome kriv?Jesili se ikada zapitao ko moze da navija za repku kod cijih su navijaca glavna obiljezja ljiljani,gdje su glavna skandiranja u... Srbina,gdje se Srbi nazivaju c....... itd.ko bi normalan iz RS navijao za takvu repku.Ispade mi se od 92-95 gadjali klikerima,pa sada puj pike vise ne vazi.Ma daj molim te.

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 26 jun 2013, 16:57

Bijeljina055 je napisao/la:
samson je napisao/la:
Pa ne mozes nekoga tjerati da navija za nesto sto ne osjeca kao svoje!2/3 ove zemlje ne navija za reprezentaciju BIH i ne osjecaju je kao svoju.Ko je tome kriv?Jesili se ikada zapitao ko moze da navija za repku kod cijih su navijaca glavna obiljezja ljiljani,gdje su glavna skandiranja u... Srbina,gdje se Srbi nazivaju c....... itd.ko bi normalan iz RS navijao za takvu repku.Ispade mi se od 92-95 gadjali klikerima,pa sada puj pike vise ne vazi.Ma daj molim te.
Mi krivi zato što vi BiH ne osjećate kao svoju?
Ne seri keve ti, ne seri.

Predstavljate se tu uvijek kao neke žrtve...VI žrtve, Vi koji živite u genocidnoj tvorevini koju su izmislili VAŠI "đenerali", tj. ratni zločinci...VI žrtve?

Nabijem te na onu stvar, srbine.

I još da dodam, igrat' ćemo i mi utakmicu protiv Sandžaka, sigurno će vam biti drago ;).
Zadnja izmjena: Keenan.-, dana/u 26 jun 2013, 17:02, ukupno mijenjano 3 puta.
FK Željezničar
Chelsea FC

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 26 jun 2013, 16:57

Nakamura je napisao/la:
Eo brate ja cu ti odg svi pomenuti stadioni ne zadovoljavaju utakmice europa lige a kamo li za kvalifikacije za neko vece takmicenje e upravo zato BiH igra u zenici jer taj stadion ima neke minimum uslove za igranje .... Te brate gradove sto si pomenuo sto se tice terana na svakom sam bio znaci oranica nema dalje tu kisa da padne slobodno zovi traktor nek izore (da ne govorim o tribina i to mislim kraj price) ... koliko vidim iz tvojim komentara da ne volis BiH reprezentaciju i da si nacionalista onaj teski ... i slobodno drug mozes zabb na tu svoju reprezentaciju ... a slijedece godine kupi kokice i navijaj za jednu jedinu drzavu u kojoj zivis :)
Pa evo navijat cu u B.Luci nemam jednu vec dvije,a imam i dva drzavljanstva,pa mogu da biram :D .

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 26 jun 2013, 16:58

ova incijativa se samo moze Srbiji dugorocno obiti od glavu! jer onda bi i BIH mogla igrati utakmicu protiv reprezentacije Sandzaka u Novom Pazaru ili protiv reprezentacije Vojvodine u Novom Sadu,a sa Kosovom pogotovo ito u Pristini(doduse Kosovo je vec de facto i de jure drzava).. politici nema mjesta u sportu i to svako mora da shvati,pogotovo nacionalisti ma odakle oni dolazili!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 26 jun 2013, 16:59

Niste vi krivi, to je jednostavno tako. Nema tu rpevise price, takvo je stanje odavno i bit ce tako uvijek. Naravno da ima poneki izuzetak, ali jako malo.

Tako da tu pricu bolje nemojte otvarat jer ce pocet svasta pisat.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 26 jun 2013, 16:59

Ako je odbijena utakmnica Hrvatska-Zrinjski od strane UEFE na ovaj prijedlog ce se samo nasmijati.
Od mene dosta.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Nakamura
Kontakt:

Post Postao/la Nakamura » 26 jun 2013, 17:00

Otelo je napisao/la:Ako je odbijena utakmnica Hrvatska-Zrinjski od strane UEFE na ovaj prijedlog ce se samo nasmijati.
Od mene dosta.
znaci KRAJ PRICE !! sto bi jedan nas trener rekao :mrgreen: :mrgreen:

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 26 jun 2013, 17:02

Ocekujem uskoro ukljucenje Kosova, Vojvodine i Sandzaka pod okrilje Fife i Uefe. FSBiH podhitno nek trazi revijalnu utakmice s jednom od ove tri reprezentacije
15.10 - 15.06 ...

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 26 jun 2013, 17:03

Bijeljina055 je napisao/la:Pa ne mozes nekoga tjerati da navija za nesto sto ne osjeca kao svoje!2/3 ove zemlje ne navija za reprezentaciju BIH i ne osjecaju je kao svoju.Ko je tome kriv?Jesili se ikada zapitao ko moze da navija za repku kod cijih su navijaca glavna obiljezja ljiljani,gdje su glavna skandiranja u... Srbina,gdje se Srbi nazivaju c....... itd.ko bi normalan iz RS navijao za takvu repku.Ispade mi se od 92-95 gadjali klikerima,pa sada puj pike vise ne vazi.Ma daj molim te.
Niko te nije pitao da li bi se navijalo za te momke. Pitao sam, kako bi bili docekani. Ne trebate vi navijati za njih, ali niste spremni nit pustiti te momke da odigraju tekmu na miru. Dosli bi na stadione svoje frustracije lijeciti ... Ovo oko skandiranja je totalna nebuloza, to i sam znas. Da ne kazem, obicna laz ... Gostovanja nepodobnih klubova u BL su dokaz kako se ponasate ...Ljiljani nisu Bosnajcki simboli, simboli su historije kojoj i vi pripadate. Druga stvar je sto ste paradoksalni i slijepi pa to uopste ne zelite da vidite. Na kraju, primjetio sam da je ljiljana sve manje i manje na tekmama reprezentacije ..

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 jun 2013, 17:20

Baš me zanima koliko će izdržati ova tema :mrgreen:

Ponavljam po 100000x drage neznalice. Ljiljani su simbol Bosne 600 godine, a ne 92-95. A dobro neki uče istoriju neki historiju. To je isto da sada neko kritizirao orla na Srpskoj zastavi što je apsurd.

Edit

Sada bosanski Hrvati mogu baš pričati o majorizaciji u sportu :mrgreen: Dali ovima, a nama nisu. Ja hoću bijelu čokoladu, oni imaju crnu.

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 26 jun 2013, 17:22

Bijeljina055 je napisao/la:
samson je napisao/la:
sta fali ljiljanima, simbolu kraljevine bosne? ta skandiranja nema nikada na utakmicama reprezentacije.
znaci tvojom logikom bosnjaci u sandzaku trebaju svoju reprezentaciju, jer ko ce igrati dok svira boze pravde i mars na drinu za srbiju?vi ste gadjali mi se branili, nemoj mi suplje price vi ste posljedni koji imaju pravo spominjati period 92-95!
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 26 jun 2013, 17:29

:mrgreen:
slika

http://www.24sata.hr/nogomet/srbi-se-na ... dne-320961" onclick="window.open(this.href);return false;
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.