svaki od ovih je bio dobar dok nije "stekao ime (renome)" i postao "najjaci igrac tima", nakon toga, poceli su manje se zalagati,vise glumiti igracine... njihove igre nisu bile ni 70% onoga sto oni stvarno mogu kada hoce.gOlijat je napisao/la:Prijatelju ne mozes tako pisati o Bekricu. Stavi se ti malo u njegovu poziciji i da zivis od fudbala, kad je mogao da ode u Izrale da uzme fine pare nije ostao je zbog navijaca jer je obecao, nije htio da ispadne pakas i ja cu ga uvijek postovati.zeljooooo je napisao/la:0 obična ovaj Bekrić, a Željo mu je sve dao onakva priča da ništa nije bio primio love i da Željo nema para da je besparica onakvo klevetanja nebi ti niko pričao na ulici šta sma mu ja npr i ostalo, ali je pokazao svoje pravo lice.
I sad on meni spušta glavu valjda ga stid i sram šta li ili ignoriše navijače šta već prava seljačina i ppk.
To sto ga je Amar stavljao konstatno na klupu nije mu dao da igra, tjerao ga iz ekipe pa vracao to je drugi par cipela. Amara svi postujemo, ali sve znamo da nekad previse sere od Zebe, Beslije, Bekrica, Savica a gura neke koji ispuse po 5 kutija cigara na dan. Naravno kad dozivis takvu nepravdu i kad ti neko ne da igras ti se razocaras i neces da te opet pravi neko budalom naravno da ces otici, a Bekric zna da je igrac i da ga je Amar uvijek mogao prodati, samo sto to Amar izgleda nije znao.
Amar hoce da uzme lovu na igracima koji ne vrijede ni 10 baklava a ne 400.000eura. Za te se pare moze prodati Bekric, ali Adilovic nema sanse bozije.
Jedino Svraka ce otici za vecu cifru, a ovaj ce ostati dok mu ne istekne ugovor jer Amar je pogresnim igracima davao lovu, a igrace na kojima je mogao zaraditi njih je otjero.
On je svjestan da se zajebo, a sad sutimo sve i molimo boga da Adilovica neko kupi po statistica a da ga nikad nije gledao a sanse su mizerne za to.
to lose utice na citav tim, i takvi nam ne trebaju... zato je bilo ispravno rijesiti se svakog od njih.
imas primjera milion, najbilizi su kone, gdje Dzakmic igra "preko ku*ca" ali prva postava zagarantovana, sto nam to treba.
ja se nadam da ce Svraka trcati u ligi(za europu ne brinem
sjeti se Zebe kad se tek vratio, i sezonu u kojoj je otisao
u obje situacije je najbolji igrac tima ali razlika je drasticna...
sjeti se koliko se Bekric trudio 2009 i ginuo po blatnjavim terenima, pa uporedi sve utakmice sada...
sjeti se Svrake kada je igrao iza Zebe, trcao je vise nego mali Zola prije povrede, a uporedi to sada.
znaci nama treba Bekric iz 2009, ali nema toga, Zeba iz 2010-11 iz Svraka iz 2011-12 itd...
svi se slazemo oko potencijala Zole, ali ako on sutra se nafura i pocne glumiti, ne gine mu klupa...
i hvala Bogu da je tako, i hvala Amaru sto je veci mangup od svih njih zajedno, i sto ih drzi u klubu samo dok klub od njih ima vise koristi nego stete. cim se to izjednaci, otjeraj iz kluba.