FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- anelbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Dva i pol sata prvi trening, dusu im je iscupao 
koliko mi je poznato, gvardo je i u barci najredovnije uvodio neke novine, tako da se ne sekiram da ce bayernovi treninzi biti dosadni. igra svakako nece.
jao, jedva cekam sudar sa celskim.
jao, jedva cekam sudar sa celskim.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Priprema ih za igru kratkih pasova sigurno.brzitesanj je napisao/la:Ma kakva je to priča da nameće tiki-taku još se nije nii upoznao sa igračima danas je tek prvi trening.
- brzitesanj
- Kontakt:
Ne vidim razlog totalnog mijenjanja taktike kojim smo ove sezone osvojili sve sto se moglo osvoiti, taktike koja se pokazala jajo efikasna, ali vidjet ćemo ne možemo na osnovu jednog treninga uvidjeti nakane novog trenera. 
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- anelbavarac
- Kontakt:
Ovaj prvi trening ne mora nista da znaci
Martinez,Gotze,Schweini,Mandzo,Dante, Gustavo Pizzaro, su igraci koji su falili na prvom treningu Pepa,tako da je ovo bilo vise upoznavanje sa igracima koji su na raspolaganju, tek kada se prikljuce ostali igraci mozemo donositi zakljucke kako bi odprilike Bayern mogao igrati,uostalom tu famoznu tiki taka samo je Barcelona mogla igrati,i niko vise.
Martinez,Gotze,Schweini,Mandzo,Dante, Gustavo Pizzaro, su igraci koji su falili na prvom treningu Pepa,tako da je ovo bilo vise upoznavanje sa igracima koji su na raspolaganju, tek kada se prikljuce ostali igraci mozemo donositi zakljucke kako bi odprilike Bayern mogao igrati,uostalom tu famoznu tiki taka samo je Barcelona mogla igrati,i niko vise.
dobro, anketa kaze da vjerujete u gvardu i njegove metode.
ja sam glaso za polovican uspjeh tj. vjerujem da cemo uzet samo lapo od svih mogucih titula.
ok, zadovoljan cu bit ak maznu celski, ligu prvaka i bundesku.
ja sam glaso za polovican uspjeh tj. vjerujem da cemo uzet samo lapo od svih mogucih titula.
ok, zadovoljan cu bit ak maznu celski, ligu prvaka i bundesku.
Opet se vratio u lice staro te hodi našom temom,
riječ je o životinjskom nazivu ptičje vrste.
Ljudi ti govore ovo se radi na svakom treningu, ali jok ti svoje pa svoje,
neka bolan prokljuca nam glavu s tim kljunovima oštrim.
Biće ovo jako uspješna epoha, vjerujte kad vam kažu ljudi koji znaju,
ima da ide k'o po loju, a izvjesno je da će gaće skidati i oni koji nisu navikli,
mislim na Domuzaru.
riječ je o životinjskom nazivu ptičje vrste.
Ljudi ti govore ovo se radi na svakom treningu, ali jok ti svoje pa svoje,
neka bolan prokljuca nam glavu s tim kljunovima oštrim.
Biće ovo jako uspješna epoha, vjerujte kad vam kažu ljudi koji znaju,
ima da ide k'o po loju, a izvjesno je da će gaće skidati i oni koji nisu navikli,
mislim na Domuzaru.
- brzitesanj
- Kontakt:
Grdo se varaju oni koji misle da Guardiola zna samo da postavi tika-taku, on je pokazao da zna da postavi tika taku u Barci,on ne bi bio tu gdje jeste da zna da postavi samo tik-taku, mislim da je Pep već obavio razgovor na temu taktike prije potpisa sa Rummeniggeom ili Ulijem. 
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Dobro odradjen prvi trening, pogtovo mi se svidja sto ima dosta mladih igraca sto znaci da ce i njima Pep da ti sansu. Evo gledam slike i snimke sa treninga i nesto mi se cini da Pep posebno gotivi Cana stalno mu nesto objasnjava.
men se ucinilo da ga kritikuje zato sto non-stop grijesi.vendeta87 je napisao/la:nesto mi se cini da Pep posebno gotivi Cana stalno mu nesto objasnjava.
Bitango jedna.Klare je napisao/la:Opet se vratio u lice staro te hodi našom temom,
riječ je o životinjskom nazivu ptičje vrste.![]()
Pa ko ce ako necu ja?Klare je napisao/la:Ljudi ti govore ovo se radi na svakom treningu, ali jok ti svoje pa svoje,
neka bolan prokljuca nam glavu s tim kljunovima oštrim.![]()
Jes na svakom treningu, samo sto sam ja zapazio razliku. Pep ovdje trazi nesto drugacije od uobicajenog.
No, da se ne ponavljam
Bojim se da jestemislim da je Pep već obavio razgovor na temu taktike prije potpisa sa Rummeniggeom ili Ulijem
Uli je prosle godine pitao Juppa, "moze li Bayern igrati onako kao Barcelona?"
Naravno jupp odgovorio da Bayern igra bolje od Barcelone vec sada. Bojim se da bi Uli mogao biti zaljubljenik Pepovoe taktike
moze biti al imam osjecaj kao da mu tepasecer je napisao/la:men se ucinilo da ga kritikuje zato sto non-stop grijesi.vendeta87 je napisao/la:nesto mi se cini da Pep posebno gotivi Cana stalno mu nesto objasnjava.
goce.vendeta87 je napisao/la:al neko od ovih maldi ce garant uletiti u prvu postavu!
- brzitesanj
- Kontakt:
secer je napisao/la:men se ucinilo da ga kritikuje zato sto non-stop grijesi.vendeta87 je napisao/la:nesto mi se cini da Pep posebno gotivi Cana stalno mu nesto objasnjava.

Da ga kritikuje n ebi se Can smjehuljio.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
A Boa? Jel on bio pod nekim kritikama mozda ili se meni ucinilo?brzitesanj je napisao/la: Da ga kritikuje n ebi se Can smjehuljio.
- brzitesanj
- Kontakt:
Čisto sumljam da je ikoga kritikovao jer je ovo prvi trening i igrači su došli sa odmora opušteni još će njima malo trebat da dođu na "radnu temperaturu". Ovaj razgovor između Pepa i Boatenga meni se više čini kao savjet bar po gestikulaci ono: nemoj tako, de vako.Bilall je napisao/la:A Boa? Jel on bio pod nekim kritikama mozda ili se meni ucinilo?brzitesanj je napisao/la: Da ga kritikuje n ebi se Can smjehuljio.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Tika taka ulazi na mala vrata Allianz Arene
Boa je očigledno popio par kritika od Pepa, jbg mora se malo naružiti čak i povući za uši. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Gledao sam do 6 i 15 i zaspao sam. Dosada brate dragi, ubise sa onim trckaranjem i dodavanjem lopti.
Pep vec poceo primjenjivati igru kratkih pasova.
Can ce biti clan udarne postave, vidi se da ce ga Pep maksimalno forsirati.
Zlatna lopta.

Pep vec poceo primjenjivati igru kratkih pasova.
Zlatna lopta.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- schweinsteiger
- Kontakt:
Umjesto koga?Omerbavarac je napisao/la:
#miasanmia
- anelbavarac
- Kontakt:
Sigurno umjesto Alabeschweinsteiger je napisao/la:Umjesto koga?Omerbavarac je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.