Meni je bitno.Kako je krenulo u drugoj sedmici cu morat gledat ove umjesto Federera,Nadala i slicnih.formance je napisao/la:To me ne zanima. Bitno mi je da je danas pokazao bolju igru i veće umijeće i najvažnije, vratio vjeru i zanimljivost u ovaj sport, da one najbolje nije nemoguće pobijediti.darker10 je napisao/la:Cijeni se da ce on ovako odigrati i naredno kolo....
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
formance je napisao/la: To me ne zanima. Bitno mi je da je danas pokazao bolju igru i veće umijeće i najvažnije, vratio vjeru i zanimljivost u ovaj sport, da one najbolje nije nemoguće pobijediti.
Isto kao sto je i Rosol "vratio veru" prosle godine.
Kada favorit ne igra na potrebnom nivou, logicno je da izgubi od motivisanog autsajdera u top izdanju.
Ali, taj autsajder opet ostaje autsajder. Jedan mec karijere to ne menja.

edit: nakon Roland Garrosa 2004e, prvi put da Federer ne dolazi do 1/4 finala GS turnira. Niz od 36 uzastopnih 1/4 finala je prekinut.

Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 26 jun 2013, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
Kakav ritern!

-
- Kontakt:
ĆAO !
BRAVO MALI! 

Sve ja to znam, ali ja sam od onih koji vole iznenađenja. Poslije ovakve partije i egzekucije S&V igre, bila bi velika šteta da je ovaj momak izgubio.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
-
- Kontakt:
ali izgubit ce u sljedecem kolu..to je najvece sr*nje..sto ce izgubiti odmah prekosutra
Maria Kirilenko fan !
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
Grandisimo,et Edo Brate kazem ti ja to je bilo neminovno,tamam da svoje 2000 post posvetim ovom covjeku momak ima magican Volej udarac,nema neke bazicne udarce ali SiV tu je nevjerovatan svaka cast momak. 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
svaka mu cast....iako sam veliki fan Rogera nije mi uopste zao....pa mali je odigrao perfektan mec...odavn nisam gledao tenis da neko ovako dobro igra na mrezi...svaka mu cast
+1formance je napisao/la:Sve ja to znam, ali ja sam od onih koji vole iznenađenja. Poslije ovakve partije i egzekucije S&V igre, bila bi velika šteta da je ovaj momak izgubio.
Tu se slazemo. Decko je vratio wimbledonski tenis iz 90ih makar i flashbackom u 2013.
Svaka cast za to.

Svaka cast!!!
Nazalost, Federer je gotov, cekao sam Wimbledon da vidim moze li se ista promijeniti, ali ovo je ocigledno ta godina, vrijeme je da se polako povuce.
Nazalost, Federer je gotov, cekao sam Wimbledon da vidim moze li se ista promijeniti, ali ovo je ocigledno ta godina, vrijeme je da se polako povuce.

Genius, outrageous, the best ever! RF!
-
- Kontakt:
Dođe cica na kolica...a nikad nisam mislio da cu prizeljkivati poraz Federera.Uvijek neutralan sto se njega tice, sem kad igra sa Rafom naravno!
CMON ANDY!
CMON ANDY!

pa ti onda volis samo autsajdere a ne znas kako je voljeti prave majstore...formance je napisao/la:Sve ja to znam, ali ja sam od onih koji vole iznenađenja. Poslije ovakve partije i egzekucije S&V igre, bila bi velika šteta da je ovaj momak izgubio.
Danas pokolj favorita,jedino se Murray izuvako
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- Sarajevo1946
- Kontakt:
E jbo ga dan, ne mogu da vjerujem.... 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Prekosutra gubi hladno
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
E moj Federer! Mislim da je vrijeme za penziju, ovo je ipak previse. Rece te i Nadal e izgubio ali Nadal ia jednu GS titulu i nekoliko masters, 250, 500 titula ove godine ovaj samo jednu i to jedva. Njegov GS i ispasti od igraca kojeg je i Dzumhur umal' pobjedio 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Penzija Rogeru, Murray i Novak u finalu gdje Škot osvaja na radost svih Britanaca. Bruka i sramota za Federera, nije sposoban povezat' nekoliko udaraca da ne uradi homerun ili out od 2-3 metra. Zasluženo i svaka čast Sergiyu.
@nando91, nemoj molim te pametovat' @formance ništa. Ne prati čovjek tenis od juče pa da ne zna o čemu pričaš.

@nando91, nemoj molim te pametovat' @formance ništa. Ne prati čovjek tenis od juče pa da ne zna o čemu pričaš.

Rekoh ja tebi prije turnira nešto za osvajanje.AA23 je napisao/la:Prekosutra gubi hladno

- legenda reala
- Kontakt:
Šta ja najavih prije dva sata je li Edine
oj jes mi žao što ne odgleda ovaj meč danas
E haj da vidim sad vas mrzitelje kako kukate na ove drvosječe što blicnu i sutra će izgubiti i od Džumhura, kao to je tenis, e pa i ovo je tenis
Ispuni se ona moja ko se zadnji smije, najslađe se smije
jesu vala Edin i MaGiCa bili prepotentni ovih dana i onaj Anešto
Edine,MaGiCa,retro,amerosm,Claus

E haj da vidim sad vas mrzitelje kako kukate na ove drvosječe što blicnu i sutra će izgubiti i od Džumhura, kao to je tenis, e pa i ovo je tenis

Ispuni se ona moja ko se zadnji smije, najslađe se smije

Edine,MaGiCa,retro,amerosm,Claus

Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 26 jun 2013, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.