Ćiro Blažević

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

domovinabih
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la domovinabih » 04 dec 2009, 08:51

Nikako se ne može čovjek "oteti" jednom dojmu? Ovi silni "stručnjaci" koji Ćiri nalaze mahane i prave taktike i "stručne" komentare su, manje više brojniji na svim forumima od nas koji smo uz Ćiru... A činjenica je da najmanje 90% ljudi podržava Ćiru, to je i sinoćnja emisija pokazala. Pa kako to? Pa tako što jedni te isti likovi u vidu "tipičnog" predstavnika BiH navijača, sa arapskim imenom i likovi u vidu jednog Riste Trivuna, za kojeg su čak i ovi iz Saveza, "mala djeca", konstantno i sračunato blate Ćiru! Pa ljudi shvatite... Osim i Ćiro su sami vrh fudbalske struke. Boljeg od Ćire nemamo! Postigao je u trenerskoj struci više nego svi njegovi predhodnici zajedno!

HALLLOOOOOO !!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 dec 2009, 09:08

Od istog covjeka - jednom recena kritika je kritika - dva puta recena je dosada - triput recena je sumnljiva namjera - cetiri puta napisana je meni jasna namjera - pet puta napisano ravno je onima koji nisu prijatelji ni drzavi ni reprezentaciji, a samim time i nama. Dobro otvorite oci - od iskrenog prijatelja repke ka onome ko to nije - mala je a vidljiva razlika.
pozdrav iz uzavrelog grada Zenice - gdje zlonamjerni nisu dobrodosli.... ustvari oni se nikad i ne pojavljuju tu...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 04 dec 2009, 11:21

Ma ona sinoć emisjia to se sam vrti u krug i stalno mijenjanje izbornika.U tom našem fudbalu nema nafake!
a Ćiro ugađa narodu,navijačima,savezu....to ga koštalo ;)
Ono jučer bezveze emisija hrpa seljaka ništa konkretno ni jasno ,čitam danas na sarajevu portalu pa naš narod ne zna šta hoće, kuda to sve ide...
Čekajmo ponedeljak kažu bit će nešto.
Fi hajati.
GO Bosno.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 04 dec 2009, 11:26

Dobro je rekao novinar Oslobođenja, Jasmin Ligata. Ćiro sva ozbiljnija pitanja baci u zaborav sa nekom glupošću, svi mu aplaudiraju i smješkaju se, a nigdje odgovora na pomenuto pitanje. Stvarno me to živcira, na taj glupi šarm je sve nas Bosance i Hercegovce ispeglao, i opet će.

Budi čovječe konkretan i jasan, pa pobogu 70+ i opet...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 04 dec 2009, 11:44

domovinabih je napisao/la:Nikako se ne može čovjek "oteti" jednom dojmu? Ovi silni "stručnjaci" koji Ćiri nalaze mahane i prave taktike i "stručne" komentare su, manje više brojniji na svim forumima od nas koji smo uz Ćiru... A činjenica je da najmanje 90% ljudi podržava Ćiru, to je i sinoćnja emisija pokazala. Pa kako to? Pa tako što jedni te isti likovi u vidu "tipičnog" predstavnika BiH navijača, sa arapskim imenom i likovi u vidu jednog Riste Trivuna, za kojeg su čak i ovi iz Saveza, "mala djeca", konstantno i sračunato blate Ćiru! Pa ljudi shvatite... Osim i Ćiro su sami vrh fudbalske struke. Boljeg od Ćire nemamo! Postigao je u trenerskoj struci više nego svi njegovi predhodnici zajedno!

HALLLOOOOOO !!!
Halo pametni..da ti kazem dvije tri stvari pa usuti...znaci ovako i polako..
pod 1: Osim i Ciro imaju jednu veliku razliku..a to je cinjenica da se Osim nije mogao kupiti, tj; da nije htio da bude trener BiH i da ucestvuje u daljem potonucu BiH i BiH sporta opcenito...

pod 2: ta arapska imena koja potenciras i kojima prigovaras znaci smo jedno, da mrzis BiH, tj; njenu raznolikost i ravnopravnost...

pod 3: u vezi sinocnje emisije i onolike podrske SMS-ova i poziva..da ti malo to tata objani...ja sam posalo sinoc 10tak sms kontra cire i saveza, i nijedan nije objavljen..razlog:
pa vjerovatno ga Aleksandar nije mogao sinoc drukcije dozvati u emisiju, nego da mu obeca da nece biti na optuzeničkoj klupi, tj; vrsili su kontrolu sms-ova i svega ostalog....a nije problem naci par povrsnih simpatizera kao ti i tebi slicnih ...

pod 4.. Ciro je nekad bio trener...evo ti samo tri njegove greske..mozda i fatalne..Prva je sto nije obavio razgovor sa, kako on to sam sinoc kaze, mozgom i glavnom polugom Misimovicem..Druga greska je totalna informativna nepripremljenost za ekipu Portugala, cije igrace gledamo svaki drugi dan na TV.....Portugalski trener ga je u drugoj tekmi jednostavno POJEO.... I treca najveca greska je ta, sto nije ocistio zute kartone protiv Estonije u Talinu i tako spreman docekao baraz....Katastrofalna greska, koju ne bi ucinio ni trener neke nase nizeligaske ekipe...

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 04 dec 2009, 12:03

carina je napisao/la:Halo pametni..da ti kazem dvije tri stvari pa usuti...znaci ovako i polako..
pod 1: Osim i Ciro imaju jednu veliku razliku..a to je cinjenica da se Osim nije mogao kupiti, tj; da nije htio da bude trener BiH i da ucestvuje u daljem potonucu BiH i BiH sporta opcenito...

pod 2: ta arapska imena koja potenciras i kojima prigovaras znaci smo jedno, da mrzis BiH, tj; njenu raznolikost i ravnopravnost...

pod 3: u vezi sinocnje emisije i onolike podrske SMS-ova i poziva..da ti malo to tata objani...ja sam posalo sinoc 10tak sms kontra cire i saveza, i nijedan nije objavljen..razlog:
pa vjerovatno ga Aleksandar nije mogao sinoc drukcije dozvati u emisiju, nego da mu obeca da nece biti na optuzeničkoj klupi, tj; vrsili su kontrolu sms-ova i svega ostalog....a nije problem naci par povrsnih simpatizera kao ti i tebi slicnih ...

pod 4.. Ciro je nekad bio trener...evo ti samo tri njegove greske..mozda i fatalne..Prva je sto nije obavio razgovor sa, kako on to sam sinoc kaze, mozgom i glavnom polugom Misimovicem..Druga greska je totalna informativna nepripremljenost za ekipu Portugala, cije igrace gledamo svaki drugi dan na TV.....Portugalski trener ga je u drugoj tekmi jednostavno POJEO.... I treca najveca greska je ta, sto nije ocistio zute kartone protiv Estonije u Talinu i tako spreman docekao baraz....Katastrofalna greska, koju ne bi ucinio ni trener neke nase nizeligaske ekipe...
Istina.
Slazem se sa svime, osim ovim pod br.2.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 04 dec 2009, 12:09

carina je napisao/la:

Slazem se u potpunosti, a sto se tice SMS-ova sinoc su po 5-6 puta isti SMS-ovi prolazili

zehha
Kontakt:

Post Postao/la zehha » 04 dec 2009, 13:15

DOVIĐENJA ĆIRO!!!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 04 dec 2009, 13:24

Svaka cast BH Fanatikosima! Ja ih podrzavam 100% u njihovu borbu za bolje dane u bh. fudbalu! 8-)

zehha
Kontakt:

Post Postao/la zehha » 04 dec 2009, 13:27

Ne znam samo što svi napadaju momke iz BHF.Neka ovi đuturumi sto ih napadaju dođu na tribine da "bodre" reprezentaciju, vjerujem da ce napraviti "fantasticnu" atmosferu.Ćiro je samo dobar šou men i nista vise.Umjesto, ako ce vec ostati selektor ne trazi bocne igrace ili nekog ko ce zamjeniti Rahimica, on još uvijek na raznim televizijama zabavlja narod. Neka brine o kampu reprezentacije, gdje ce igraci i mati mir.Ne nego Ćiro sere ispred kamera, tako da ce ako ostane selektor i ne bude poceo raditi svoj posao kako treba opet na kraju biti isto.Ne znam kako ga ovaj neuki narod moze braniti.On opsuje portugalcima mater a mi svi "svrsavamo" na to .

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 04 dec 2009, 13:37

Karim_Madrid je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Svaka cast BH Fanatikosima! Ja ih podrzavam 100% u njihovu borbu za bolje dane u bh. fudbalu! 8-)
@Tarik14 jeli ti to ozbiljno???? :oops: :oops:oni su huligani :mrgreen:
mozda je i on huligan.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 dec 2009, 14:28

Gdje se ta emisija moze pogledati u internetu?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

domovinabih
Kontakt:

Post Postao/la domovinabih » 04 dec 2009, 14:29

carina je napisao/la:
domovinabih je napisao/la:Nikako se ne može čovjek "oteti" jednom dojmu? Ovi silni "stručnjaci" koji Ćiri nalaze mahane i prave taktike i "stručne" komentare su, manje više brojniji na svim forumima od nas koji smo uz Ćiru... A činjenica je da najmanje 90% ljudi podržava Ćiru, to je i sinoćnja emisija pokazala. Pa kako to? Pa tako što jedni te isti likovi u vidu "tipičnog" predstavnika BiH navijača, sa arapskim imenom i likovi u vidu jednog Riste Trivuna, za kojeg su čak i ovi iz Saveza, "mala djeca", konstantno i sračunato blate Ćiru! Pa ljudi shvatite... Osim i Ćiro su sami vrh fudbalske struke. Boljeg od Ćire nemamo! Postigao je u trenerskoj struci više nego svi njegovi predhodnici zajedno!

HALLLOOOOOO !!!

Baš ti hvala, "pametni" da me ti ne "poučiš",šta bih ? Tvoj komentar je tvoje mišljenje a to da mrzim BiH, e to neka ti ide na dušu,sa tim si me uvrijedio. Volim BiH i nemam rezervnu domovinu, i nervira me da se onakvi predstavljaju kao predstavnici, pa baremi dijela BiH navijača!!!
Zadnja izmjena: domovinabih, dana/u 04 dec 2009, 15:24, ukupno mijenjano 1 put.

domovinabih
Kontakt:

Post Postao/la domovinabih » 04 dec 2009, 14:33

P.S. Bošnjak sam i sigurno ne mrzim nikoga, arapsku naciju pogotovo !!!

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 04 dec 2009, 14:52

Karim_Madrid je napisao/la:Ljudi CIRO...kako imate obraza po covijeku udarati...dok drugi savezi dovede stranca..npr OBALE SLOVN.dovedu VAHU koji nece da cuje za BOSNU jer nema para tamo..da ne nabrajam druge repke koje vode stranci..CIRO JE BOSANAC-HRVAT-SVICARAC
Joj mahalskih prica.Jel to tebi Vaha rekao da ne zeli da cuje za Bosnu.
Tvoj dobri Ciro je cijelo vrijeme govorio kako on radi za sicu,kako je on dobrica i na kraju ispade da mu ide 70% od sponzorskih ugvora jer nisu imali drugi nacin da napune njegov novcanik...
Znaci prvo govori da radi djaba,da bi sad rekao da mu daju 70% od sponzora.Eto ti tvoj dobrica

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 dec 2009, 14:55

Mislim da nije potrebno mjesati kontekste kao sto su BHF i Ciro. Sto se tice BHF ima stvari zbog koji ih respektiram a drugih zbog kojih ne, pri cemu negativne stvari pretezuju. Sto se tice Cire, od mene kao navijaca je podrsku izgubio u tom momentu kada je vulgarno i veoma prljavo napao na Zvjezdana Misimovica pri cemu je sve moguce izmislio sto spada u polje naucne fantastike, a sada mu se kao izvinjava. U isto vrijeme se bacio pred Usanovica, upravo osudjenog kriminalca. Tacka.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 04 dec 2009, 14:55

Ne znam kako ga ovdje neki jos podrzavaju...jestel vi uopste sinoc pratili emisiju gdje je javno rekao da brani Usanovica i da je nevin da ce ga uvijek branit
Ova izjava govori puno...pametni ljudi ce skontat

A sto se izvlaci sa svojim provalama to je nevjerovatno,ljudi mu postavljaju pitanje al on to okrene na neku salu i nema mo nikakvog odg. od njega...tako da Ciro treba da ode
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 04 dec 2009, 15:06

Karime ja mislim da ni ti sam ne znas sta pises.Pa sam si krenuo po finansijama.Nigdje na svijetu nema da selektor toliki procenat uzima.ali haj nije problem ni to.Nek on uzme 2 milinona samo da nesto uradi za nas.A ne da mu prica bude:Ne mogu pratiti nase reprezentativce jer me je strah da se koji ne povrijedi....Sine moj ako si pao na te price,ja se pravo brinem za te

I prestani pisati te gluposti za Vahu.Sta sad i Osim je debil jer je vodio tamo neki Japan a nije htio nas..Nidje veze bolan

lešinar

Post Postao/la lešinar » 04 dec 2009, 15:11

Ćiro je ispao "papak" i to on lično najbolje zna ali on je takav po prirodi ne radi on to namjerno,ili možda radi,ko to zna?

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 04 dec 2009, 15:14

Principatus je napisao/la:Mislim da nije potrebno mjesati kontekste kao sto su BHF i Ciro. Sto se tice BHF ima stvari zbog koji ih respektiram a drugih zbog kojih ne, pri cemu negativne stvari pretezuju. Sto se tice Cire, od mene kao navijaca je podrsku izgubio u tom momentu kada je vulgarno i veoma prljavo napao na Zvjezdana Misimovica pri cemu je sve moguce izmislio sto spada u polje naucne fantastike, a sada mu se kao izvinjava. U isto vrijeme se bacio pred Usanovica, upravo osudjenog kriminalca. Tacka.
Upravo tako.. Nisam imala nista protiv Cire do svadje s Misimovicem.. A sinocnja emisija Zabranjeni forum.. potpuno sam razocarana voditeljem i naravno citavom redakcijom.. jer inace volim pogledati tu emisiju.. Niti jedna poruka kontra Cire nije objavljena .. Sada ispade svi mi za Ciru.. Mene je on razocarao.. Puno toga je ucinio za nasu reprezentaciju ali ucinio je vise losih stvari.. Svi znamo njegove greske.. a sigurna sam da ih je i on sam svjestan... Samo mi nije jasno zasto nece da ih prizna..
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.