FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

sarajlija89
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la sarajlija89 » 03 dec 2009, 22:59

Rz88 je napisao/la:Heheh, ali i Vukovima je u pitanje plasman dalje. I tamo su Miske i Edin, a u Bayernu niko od naših, a i u Juventusu niko, Hasan ozljeđen.

ma jbo nase ja navijam za juve....a i ti ako si bayernovac nisi mi jasan ako podrzavas to:mrgreen: kakav ba wolfsburg gdjes to gledat prije bayerna

jes na novoj ima...samo sto je nama kodirano...izgeda da mi ne gine opet neki live stream :lol:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 dec 2009, 23:06

Što nisam jasan hehe. Snaći ču se ja ako Bog da nekako da gledam utakmicu. A na TV neka Nova Tv bude upaljena ili Hrt 2 da gledam i tu neku utakmicu, pa malo tamo, malo vamo.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 03 dec 2009, 23:13

mezz kako je vam u ostalim gradovima ali mi u sa ne mozemo gledat te tekme na hrtu i novoj...jer uvijek ekran pocrni ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 03 dec 2009, 23:34

Pa i treba da prenose Wolfsburg-United. Bice sigurno bolja tekma od one u Torinu. Tamo se ionako nista nece imati za vidjeti. Ovamo ce biti puno otvorenije. Jedino lose u svemu tome je sto ce Wolf vjerovatno zijaniti, ali jbg...
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 03 dec 2009, 23:35

sarajlija89 je napisao/la:mezz kako je vam u ostalim gradovima ali mi u sa ne mozemo gledat te tekme na hrtu i novoj...jer uvijek ekran pocrni ;)
kako to :S jel to kablovska :D

Kod nas se moze i nova i HTV bez ikakvih problema gledati, bila utakmica ili ne bila :D samo je problem taj sto nemamo FTV a BHT nekad :D

sve u svemu, volio bih da bavarci pobjede jer ne volim talijane nikako
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 04 dec 2009, 13:49

Navodno Juve nije zadovoljan igrama Diega koji je u više navrata rekao kako je želio da pređe u Bayern.Sad se pojavila informacija o navodnoj zamjeni Luca Toni + dvoznamenkast iznos(to može biti i 20 mil eura) = Diego.Čak je i Diego rekao da će se jednog dana vratiti u Bundesligu.Koliko je ovo realno prosudite sami.

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... haeft.html
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 04 dec 2009, 13:54

joj gluposti..Juve da pusti Diega kojeg su jedva dobili i da kupe kloca od igraca...hhhehh..nasmija me na jutru (meni je ko jutro )... :D :D :D
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 04 dec 2009, 14:02

jasko_juve je napisao/la:joj gluposti..Juve da pusti Diega kojeg su jedva dobili i da kupe kloca od igraca...hhhehh..nasmija me na jutru (meni je ko jutro )... :D :D :D

Nisam te ja nasmijao jer ja tu informaciju nisam plasirao u medije.Ja sam samo stavio špekulaciju, a na vama je da prosudite da li je to realno ili ne.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 04 dec 2009, 14:05

Karim_Madrid je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:
jasko_juve je napisao/la:joj gluposti..Juve da pusti Diega kojeg su jedva dobili i da kupe kloca od igraca...hhhehh..nasmija me na jutru (meni je ko jutro )... :D :D :D

Nisam te ja nasmijao jer ja tu informaciju nisam plasirao u medije.Ja sam samo stavio špekulaciju, a na vama je da prosudite da li je to realno ili ne.
Nerealno...TONI je did :lol: ajd da si reko zamijena za Ribery moglo bi se vijerovati :lol:
Nisam ja rekao ništa.To je rekao Bild.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 04 dec 2009, 14:15

Nisam ja rekao ništa.To je rekao Bild.[/quote]

trebao si prvo skontat neke stvari pa onda nesto objavit..gdje ce Juve dati igraca koji mu je prijeko potreban za igraca slicnih predispozicija kao i Trezeguet,Amauri i Iauquinta???nema smisla..a to sto je taj famozni Bild napisao,to su gluposti,jer moraju nesto napisati,ko i nas Sport,mora do utorka i petka imati nesto za objavu..ha ja.. a tog istog Tonija sele vec 3 mjeseca,te u Napoli,te u West Ham..a iskreno,za mene nikakav igrac,on veze nema,samo sto je velik,dominantan u skoku,slicnih karakteristika su on i Dzeko,pa et poredi.. (NPR) :D :D :D :D
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 04 dec 2009, 14:20

Haha Diego za Tonija. Slusao sam svakakvih gluposti,al ova je najveca. Ljudi imaju Amaurija,Iaqintu,Del Piera , Trezegueta i Giovinca,i sad da dovedu jos jednog napadaca. Nema logike. A Diego neodgovara Bayernu,niti je Njemac niti Holandanin,tak da....nema od toga nista.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 04 dec 2009, 14:30

majestic24 je napisao/la:Haha Diego za Tonija. Slusao sam svakakvih gluposti,al ova je najveca. Ljudi imaju Amaurija,Iaqintu,Del Piera , Trezegueta i Giovinca,i sad da dovedu jos jednog napadaca. Nema logike. A Diego neodgovara Bayernu,niti je Njemac niti Holandanin,tak da....nema od toga nista.
Sjajan zaključak na nivou djeteta iz 1 ili 2 razreda.KAže čovjek: "Diego ne odgovara Bayernu zato što nije Holanđanin ili Njemac".Možda će oni prodati nekog od tih igrača.Niko to ne treba da isključi.I da ne bi bilo zabune ja sam objavio špekulaciju .Špekulaciju na nivou da će Dzeko otići u Arsenal iako se zna da neće ići nigdje na zimu.Zato sam i rekao :"Koliko je ovo realno prosudite sami".

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 04 dec 2009, 14:45

Karim_Madrid je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Haha Diego za Tonija. Slusao sam svakakvih gluposti,al ova je najveca. Ljudi imaju Amaurija,Iaqintu,Del Piera , Trezegueta i Giovinca,i sad da dovedu jos jednog napadaca. Nema logike. A Diego neodgovara Bayernu,niti je Njemac niti Holandanin,tak da....nema od toga nista.
Sjajan zaključak na nivou djeteta iz 1 ili 2 razreda.KAže čovjek: "Diego ne odgovara Bayernu zato što nije Holanđanin ili Njemac".Možda će oni prodati nekog od tih igrača.Niko to ne treba da isključi.I da ne bi bilo zabune ja sam objavio špekulaciju .Špekulaciju na nivou da će Dzeko otići u Arsenal iako se zna da neće ići nigdje na zimu.Zato sam i rekao :"Koliko je ovo realno prosudite sami".
Realnije je 1000% da DZEKO ode u Arsenal..nego da taj did dodje u komb.zamijene sa Diegom.. :lol: mozda su oni mislili da se zamijene sa H.Salihamidzicem???realno sto ce Juveu napadac kad imaju..a nako igraju sa 1 spicem :mrgreen: dosta da imaju 2 na klupi
Za razliku od tebe meni je nerealno da Dzeko ode na zimu u Arsenal kad svi znaju da Arsenal nema 30 mil eura da da za Dzeku.Njihov cjeli budžet na transfere kreće se oko tog iznosa.U zadnjih 6-7 godina Arsenal najviše što je dao za jednog igrača bilo je 16 mil eura.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 04 dec 2009, 14:57

Karim_Madrid je napisao/la:Koliko je Nasri kostao,Rosicky,Eduardo?Dzeko ako je pametan otice u ARSNENAL to je ekipa za njega,Wanger je njegov tip trenera isto...kaka Milano i Italija...bezzzzzzzzzzzz
Arshavin 16,5
Nasri 16 mil
Eduardo 15 mili
Rosicky 10 mil

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 dec 2009, 16:53

Hmm, Diego, nije lose. Pricajte sta hocete, jest da Juve ima napadace, ali od viska glava ne boli. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tesko da je ovo izvodljivo, ali ko zna..... :D :D
Mozda i pristanu na nagodbu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 04 dec 2009, 17:06

Za razliku od tebe meni je nerealno da Dzeko ode na zimu u Arsenal kad svi znaju da Arsenal nema 30 mil eura da da za Dzeku.Njihov cjeli budžet na transfere kreće se oko tog iznosa.U zadnjih 6-7 godina Arsenal najviše što je dao za jednog igrača bilo je 16 mil eura.
Care, ako nisi znao, Arsenal svake godine ima buđet isti kao i Manchester United ako ne i jači.. Predprošle godine Arsenal je bio najbogatiji tim, dok ove godine je jedini tim koji nije poslovao u minusu ;) Wenger je ipak završio ekonomski faklutet. Ove godine Arsenal ima na raspolaganju, ustvari Wenger ima na raspolaganju 70 miliona funti ;) I vjerovo ili ne al za Arshavina je se dalo 17 miliona funti, Nasri je došao za nekih 13 miliona funti... To su najskuplja pojačanja jer su to i najstariji članovi koji su došli u Arsenal ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 04 dec 2009, 20:53

Napokon je Super Mario proradio ,1 0 !
VOLIM BAYERN

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 04 dec 2009, 21:02

Jao jeste supljiiiiiiiiii...Jedva cekam utorak. :lol: :lol:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 04 dec 2009, 21:03

Opet utakmica u kojoj moramo gol da primimo... :x
Ima li neko dobar link za tekmu?
Sent from my Philips Smart TV.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 04 dec 2009, 21:14

dr.adnan je napisao/la:Opet utakmica u kojoj moramo gol da primimo... :x
Ima li neko dobar link za tekmu?
http://www.anaimgr.tv/
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.