Jeste zadnje je bila.Evo izbacili su na portalu clanak ali opet nema ko su strijelci.Anonimac je napisao/la:Samo nek se više vrate na pripreme da vidimo na čemu smo. Mislim da im je ovo bila zadnja tekma na MI, igrali su za peto mjesto.corleone87 je napisao/la:Ovi mladi su ludi zabise 2 gola za minut evo vode 2:4 90 minuta
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- corleone87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Da da. Od sutra u Mrkonjic GraduAnonimac je napisao/la:Samo nek se više vrate na pripreme da vidimo na čemu smo. Mislim da im je ovo bila zadnja tekma na MI, igrali su za peto mjesto.corleone87 je napisao/la:Ovi mladi su ludi zabise 2 gola za minut evo vode 2:4 90 minuta
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Mnogi su pitali za Raspored u sezoni 2013/14. Sutra izvlačenje u 12 sati u Vogošći.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Armin i danas zabio zadnji gol, Bajić izašao u 60 minuti. Ostali strijelci ŠPIKIC Jozo 12', MARIC Mirko 54', MARKOVIC Omar 88'
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Golove za naš tim postigli su Jozo Špikić u 11., Mirko Marić u 54., Omar Marković u 88. i Armin Hodžić u 89. minuti susreta.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Cijena aranžmana za Plzen (Centrotours) ,
program 1 – 129 KM + 6 KM osiguranje + ulaznica ?
program 2 – 175 KM (jedno noćenje) + 8 KM osiguranje + ulaznica ?
sajo10 je napisao/la:Da da. Od sutra u Mrkonjic GraduAnonimac je napisao/la:Samo nek se više vrate na pripreme da vidimo na čemu smo. Mislim da im je ovo bila zadnja tekma na MI, igrali su za peto mjesto.corleone87 je napisao/la:Ovi mladi su ludi zabise 2 gola za minut evo vode 2:4 90 minuta
Sutra se naši vraćaju iz MG, ovi mladi putuju za Sloveniju...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Evo ga Danijal Brkovic definitvno izlijecio mononukleozu i ide sa ekipom na pripremem u sloveniju, jos jedno pojačanje, hvala Bogu polako se vracaju povrijedjeni igraci i sve se to vraca u normalu, ne ureklo se
Ovog momka ne smijem nikako zaboraviti, dobar je to igrač
Zna li neko otprilike koliko će mu trebati za formu potrebnu za odigravanje utakmice?nime_tm87 je napisao/la:Evo ga Danijal Brkovic definitvno izlijecio mononukleozu i ide sa ekipom na pripremem u sloveniju, jos jedno pojačanje, hvala Bogu polako se vracaju povrijedjeni igraci i sve se to vraca u normalu, ne ureklo se
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Realno, koliko ja znam slabo, gotovo nikako je trenirao. Znači, fizička sprema loše, dok se mal os loptom uhoda. Ja ga pravog očekujem u oktobru....Anonimac je napisao/la:Zna li neko otprilike koliko će mu trebati za formu potrebnu za odigravanje utakmice?nime_tm87 je napisao/la:Evo ga Danijal Brkovic definitvno izlijecio mononukleozu i ide sa ekipom na pripremem u sloveniju, jos jedno pojačanje, hvala Bogu polako se vracaju povrijedjeni igraci i sve se to vraca u normalu, ne ureklo se
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
[/quote]Sutra se naši vraćaju iz MG, ovi mladi putuju za Sloveniju...[/quote]
Aha, nisam znao. Procita negdje to za cetvrtak. Sve u svemu dobro je da se napokon prikljucuju timu.
Aha, nisam znao. Procita negdje to za cetvrtak. Sve u svemu dobro je da se napokon prikljucuju timu.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
http://www.centrotours.ba/fc_viktoria_p ... eljeznicarDevotion je napisao/la:Cijena aranžmana za Plzen (Centrotours) ,
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
- samozeljeznicar
- Kontakt:
Kad bi derbi bio u prvih 5 kola ,a ne uvjek pred kraj sezone/polu-sezone...avlami97 je napisao/la:Mnogi su pitali za Raspored u sezoni 2013/14. Sutra izvlačenje u 12 sati u Vogošći.
Zeljeznicar za zivot cijeli!
AC Milan !
AC Milan !
- corleone87
- Kontakt:
Ko da gledam prva utakmica sa Travnikom ko i svake godine.samozeljeznicar je napisao/la:Kad bi derbi bio u prvih 5 kola ,a ne uvjek pred kraj sezone/polu-sezone...avlami97 je napisao/la:Mnogi su pitali za Raspored u sezoni 2013/14. Sutra izvlačenje u 12 sati u Vogošći.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- bistrikboy
- Kontakt:
Nazalost istekao rok ali ko kupi kartu za Tifu ima popust od 50% za Plzen!gavran je napisao/la:vaze li karte od hajduka za plzenBuu je napisao/la:Sta ovi nasi cekaju sa godisnjim kartama ? I sta je sa nasim clanskim ?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Svi na Grbavicu po kartu.bistrikboy je napisao/la:Nazalost istekao rok ali ko kupi kartu za Tifu ima popust od 50% za Plzen!gavran je napisao/la:vaze li karte od hajduka za plzenBuu je napisao/la:Sta ovi nasi cekaju sa godisnjim kartama ? I sta je sa nasim clanskim ?
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ziva istina. volio bi sva 3 gradska derbija na pocetku, a travnik, siroki na kraju sezone...corleone87 je napisao/la:Ko da gledam prva utakmica sa Travnikom ko i svake godine.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
http://sportsport.ba/ino_fudbal/navijaj ... ragu/61155" onclick="window.open(this.href);return false;Anonimac je napisao/la:http://www.centrotours.ba/fc_viktoria_p ... eljeznicarDevotion je napisao/la:Cijena aranžmana za Plzen (Centrotours) ,
a zasto je za Prag bilo jeftinije ako je Prag DALJI, od Plzena... treba sacekati i ponudu Sol Azura ili nekog drugog...
mada realno ovo je odlicna cijena i ne treba zaliti pare za ovo, samo ne traba dopustiti da nas prave budalama...
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
zavisi kako gledas... ako se ide preko brna onda je prag prije plzenja, ako se ide kroz njemacku onda je prag poslije plzenja... mada mislim da ce biti ovo prvo...tu i tamo je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/navijaj ... ragu/61155" onclick="window.open(this.href);return false;Anonimac je napisao/la:http://www.centrotours.ba/fc_viktoria_p ... eljeznicarDevotion je napisao/la:Cijena aranžmana za Plzen (Centrotours) ,
a zasto je za Prag bilo jeftinije ako je Prag DALJI, od Plzena... treba sacekati i ponudu Sol Azura ili nekog drugog...
mada realno ovo je odlicna cijena i ne treba zaliti pare za ovo, samo ne traba dopustiti da nas prave budalama...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
-
zenica1985
- Kontakt:
pozdrav prije svega
mogu vam reci stari sam navijac Celika i malo pratim detaljno ovu nasu kupus ligu izmedzu ostalog i Zeljeznicar da se i vi pomalo raspadate sto se tice igrackog kadra ovdje mislim na kvalitet jer prije 2 godine ste imali strasan tim za nasu Premier ligu a vec sada po mojoj procjeni ako se sta ne dovede predobro bit cete opet u vrhu rame uz rame ostalim al ne tako dominantni kao ove 2 godine .molim da ovo nesvatite uvredom jer cisto iznosim svoj misljenje na jednoj temi gdje sloboda misljenja dozvoljena.
mogu vam reci stari sam navijac Celika i malo pratim detaljno ovu nasu kupus ligu izmedzu ostalog i Zeljeznicar da se i vi pomalo raspadate sto se tice igrackog kadra ovdje mislim na kvalitet jer prije 2 godine ste imali strasan tim za nasu Premier ligu a vec sada po mojoj procjeni ako se sta ne dovede predobro bit cete opet u vrhu rame uz rame ostalim al ne tako dominantni kao ove 2 godine .molim da ovo nesvatite uvredom jer cisto iznosim svoj misljenje na jednoj temi gdje sloboda misljenja dozvoljena.
Robijasi 1988
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot] i 8 gostiju.