FIFA Confederations Cup Brazil 2013
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: FIFA Confederations Cup Brazil 2013
To je taj Cavani, igrao beka pa stopera trci covjek ko lud al kad je najpotrebnije postize gol 
Hejteri sagnite se
Hejteri sagnite se
Cavani koristi smušenost Luiza i Marcela.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Igra beka, krilo, stopera, napadaca, pretrci 10km, I onda zabije gol jednom rijecju El Matador.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Nevalja Matador aha. 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Čovjek je prvo poluvrijeme igrao i odbranu i sredinu i napad, snage ima ko konj, evo sada zabio i gol! Koja igračina je ovo ´bem ti led! Nije mi jasno kako ovako visok napadač može imati ovoliko snage i da ovoliko trči. Aguero i Tevez su poznati kao mali (niski) brzi igrači koji u većini slučaja (utakmica) jedu teren tj. nenormalno puno trče, evo sada imaju i ozbiljnu konkurenciju samo što je ovaj div za njih..
- Trequartista
- Kontakt:
Ma kakav Cavani ne vrijedi on ni 15 pišljivih miliona, on je prevara od igrača. Ekspert #Makaveli to zna.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Pa ovo bi i Adilovic zabio.
Poklon gol.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
M4kaveli je napisao/la:![]()
Poklon gol.
Nebi Alexis
Pogledajte koliko lik trci i kako sad izbaci pisljivog Nymara koji ne vrijedi ni 15mil sam skace oko lopte mrsko mu dupe pomaknut
Ovaj Brazil nikad nisam gotivio, ne mogu objasniti zasto.. S druge strane Urugvaj mi je uvijek bio drag. Od svih latinosa igraju najslicnije Evropljanima.
Urugvaj nije nista slabija ekipa, al po postavki na terenu vidi se da mentalitetom nisu dorasli Brazilu. Ne znam, volio bih da grijesim, al imam osjecaj da ce Brazil dobiti na guzove.
Kavani igracina. Trci ko konj. Odlicna predaja lopte i momentalna ispala u napad. Svaka cast.
Urugvaj nije nista slabija ekipa, al po postavki na terenu vidi se da mentalitetom nisu dorasli Brazilu. Ne znam, volio bih da grijesim, al imam osjecaj da ce Brazil dobiti na guzove.
Kavani igracina. Trci ko konj. Odlicna predaja lopte i momentalna ispala u napad. Svaka cast.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Nemam edit na fonu al se svejedno pise 'postavci' a ne 'postavki'
..
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Hulk me građom podsjeća na donu Žuru iz serije ''Zabranjena ljubav''.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Trequartista
- Kontakt:
To ti ništa ne predstavlja, to isto može i Adilović.Valencia je napisao/la:
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
- Goalgetter
- Kontakt:
M4kaveli je napisao/la:![]()
Poklon gol.
Genijalni Lukas Moura grije klupu klasama kao što su Bernard i Hernanes. 
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Kakva masina je Cavani,svaka mu cast. Urugvaj kompletan strasno fizicki pripremljen.
To sto trci je samo plus. Mnogi napadaci to ne mogu. Njegovo pravo majstorstvo se vidi nakon svakog kontakta sa loptom... Igra bez lopte odlicna. Super napadac. Samo da ne izabere pogresan klub.
Hernanes je najbolji veznjak u ovoj ekipi Brazila. Covjek je igracina za sve i jednog iz veznog reda...Pogba je napisao/la:Genijalni Lukas Moura grije klupu klasama kao što su Bernard i Hernanes.
Tacno sam znao da ce se ovo desiti. Kako se blizio kraj Urugvaj je sve vise psiholoski padao. Mentalitet je cudo. Urugvaj ima blokadu kada igra sa Brazilom i to obicno presudi.
Nadam se da ce ih Spanija razmontirati.
Nadam se da ce ih Spanija razmontirati.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Osveta za finale iz 1950.
Opet se potvrdilo ono što sam rekao, bez učešća Neymara Brazil naprijed ne može ništa.
Opet se potvrdilo ono što sam rekao, bez učešća Neymara Brazil naprijed ne može ništa.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.