nonda_83 je napisao/la:ja iskreno ne znam ko je Esad Pobric...ali kao sto vidim po listi radi se o zamjeniku predsjednika skupstine kluba..a skupstina kluba i nije neko jako bitno tijelo...glavni je upravni odbor..on donosi odluke jer namice pare...skupstina je nesto sto se organizuje svake dvije godine, bas kao ova sinocnja..i to su samo.."dizaci ruku"...i eto..sama skupstina ima 50 clanova..tako da je to tijelo koje i nema nekakvu jako bitnu funkciju..pa samim tim tako gledam i prema tom gosp. PobricumoRAja je napisao/la:Esad Pobric. Jeli ovo trenutni direktor JP Komunalno sto je skarao Fabriku duhana?
Znam i ja nonda da nema bitnu funkciju ali ako se ovakvi likovi i vrte oko kluba to nevalja nista. Nije on sam tu, to je kolotecina klosara i shonja
FORZA VELEZ
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
-
Crvenarmija
- Kontakt:
I Jusufbašić je isto dobro pojačanje.Zna zabit gol,asistirat...baš onakav igrač kakav nam je trebao u napadu.moRAja je napisao/la:Dovodjenje Ramovica je najbolji posao do sada. Igrac koji nam je potreban uz Majketa u sredini. Dobar tehnicar,brz,prodoran,zna gurnut loptu i sto je najvaznije mlad. Ako se dokaze prvu sezonu racunat ga na dugorocno i vezat dobrim ugovorom. Ova vijest me obradovala pravo i uz jos jedno-dva pojacanja mozemo se hrvat za evropu. Borac,Olimpic,Celik i ostale ekipe/ce su se vise rasipale nego pojacavale i uz dobre pripreme koje trebaju krenuti sto prije RAja zasto NE. Pustite pesimizam i sto kaze Emilin svi na stadion kad krene liga pa sta nam bog da. Ovo je nasa stvarnost zato glavu gore uz MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
a sta ces druze..to su ti nasi, "privrednici"...boljih nemamo...ne govorim ja samo za sada, niti samo za pomenutog Pobrica..vidis od rata pa na ovamo..sve ti je to u 5 deka...al jbg..a niti smo mi neki grad od 3 miliona stanovnika pa da se tu ima sta izmijeniti..manje vise, to ti je, sto ti je...klubovi nisu privatni..tako da ce ovako..manje vise i biti..nekad bolje, nekad lose...ja uvijek kazem..kojom logikom bi Velez kao klub bio bolji od grada i sredine u kojoj zivi..tacnije prezivljava..kao i sve drugo u ovom gradu...nema logike da bude puno bolji..a drugo je sta bi svi mi voljeli i cemu se kao istinski "bolesnici" istog tog Veleza iznova i iznova nadamo svake godine..moRAja je napisao/la:nonda_83 je napisao/la:ja iskreno ne znam ko je Esad Pobric...ali kao sto vidim po listi radi se o zamjeniku predsjednika skupstine kluba..a skupstina kluba i nije neko jako bitno tijelo...glavni je upravni odbor..on donosi odluke jer namice pare...skupstina je nesto sto se organizuje svake dvije godine, bas kao ova sinocnja..i to su samo.."dizaci ruku"...i eto..sama skupstina ima 50 clanova..tako da je to tijelo koje i nema nekakvu jako bitnu funkciju..pa samim tim tako gledam i prema tom gosp. PobricumoRAja je napisao/la:Esad Pobric. Jeli ovo trenutni direktor JP Komunalno sto je skarao Fabriku duhana?
Znam i ja nonda da nema bitnu funkciju ali ako se ovakvi likovi i vrte oko kluba to nevalja nista. Nije on sam tu, to je kolotecina klosara i shonja
FORZA VELEZ
nema nam druge nego...FORZA...
FORZA VELEZ
Kakve veze ima Dzubur sa izborima ? :SMostaracVelezovac je napisao/la:Zna li iko ovdje koliko je novih ljudi u Upravnom Odboru sada u odnosu na prethodni?
Tucakovic, Cevra. Ko je jos od novih?
Vuk je bio i prije - to znam.
Dzubur - nije bio u prethodnom ali je bio ranije i nisam vala odusevljen. Sumnjam u njegovu ustrajnost i mislim da ce otic cim prodju izbori.
Zna li iko za ostale?
Mostar u srcu, Velež do groba !
-
mujoisuljo
- Kontakt:
U pravu si ultra81, mislim da Džubur više nikako nije u politici.ultRA81 je napisao/la:Kakve veze ima Dzubur sa izborima ? :SMostaracVelezovac je napisao/la:Zna li iko ovdje koliko je novih ljudi u Upravnom Odboru sada u odnosu na prethodni?
Dzubur - nije bio u prethodnom ali je bio ranije i nisam vala odusevljen. Sumnjam u njegovu ustrajnost i mislim da ce otic cim prodju izbori.
Zna li iko za ostale?
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
džubur je poodavno napustio politiku tj. SBiH, kojoj je bio i posvetio se skroz nauci...ne znam da li ima svoj biznis, ali po meni nije loše što je ušao, samo brate da ostane i da ne bude povuci-potegni...ultRA81 je napisao/la:Kakve veze ima Dzubur sa izborima ? :SMostaracVelezovac je napisao/la:Zna li iko ovdje koliko je novih ljudi u Upravnom Odboru sada u odnosu na prethodni?
Zna li iko za ostale?
Nije usao u klub, mogu vam to reci iz povjerljivih izvora.... Stavili su ga u UO bez saglasnosti...I ne zeli da ulazi u klub dok su odredjeni ljudi u njemu(znate i sami koji su to)
hajmo logikom ići...jučer na skupštini trebali doći Duško, možda Barba, te dugo najavljivani Kodro, koji je, koja slučajnost bio ispred NP, ali nije ušao iz razloga koji je već opisan. ja se sada pitam da li su pojedinci, mada ne mogu dokazati pošto nisam bio na skupštini, su namjerno napravili lakrdiju od skupštine, samo da bi ljude koji žele u klub, otjerali?ultRA81 je napisao/la:Nije usao u klub, mogu vam to reci iz povjerljivih izvora.... Stavili su ga u UO bez saglasnosti...I ne zeli da ulazi u klub dok su odredjeni ljudi u njemu(znate i sami koji su to)
ja mislim DA! Čini mi se da pojedinci nisu ni svjesni da su navukli gnjev do te tačke, da postoji realna opasnost od incidenata na prvom zasjedanju UO, ukoliko se nekoliko ljudi ne otjera iz kluba. Ti su pojedinci vidjeli da su u opasnosti, jer se sve više za VELEŽ interesuju i Duško, Barba, Tuce, Kodro i dr. zato što su vidjeli da ovako ne ide, zato svim silama žele i dalje, koliko god mogu, minirati dolazak novih ljudi u klub. Prije nekoliko godina, dok nije bilo ovoga foruma, razgovarao sam s nekim ljudima o VELEŽU, koji su mi tada govorili da postoje ljudi imućni i bogati s vezama, koji žele u klub i da od njega naprave brend u državi, ali da postoje s druge strane ljudi koji se godinama vrte oko kluba i koji su vidjeli šansu da se bogate na VELEŽU, dokle god mogu. Ti su ljudi valjda bili spremni odmah ući u UO, ali znamo šta se uvijek na kraju desi. Sličnu sam priču bio čuo i na ovom forumu.
znam isto da su VAHA i DUŠKO htjeli nakon rata da uđu u klub, e sada ne znam zašto nisu?
-
Crvenarmija
- Kontakt:
Cijela skupština je bila izrežirana. Ova rečenica sve govori:Sinoć održana „izvještajno-izborna“ Skupština FK Velež, ličila je, baš u skladu sa mjestom održavanja, na loše odigranu pozorišnu predstavu sa veoma lošim izvođačima.AlemC85 je napisao/la:hajmo logikom ići...jučer na skupštini trebali doći Duško, možda Barba, te dugo najavljivani Kodro, koji je, koja slučajnost bio ispred NP, ali nije ušao iz razloga koji je već opisan. ja se sada pitam da li su pojedinci, mada ne mogu dokazati pošto nisam bio na skupštini, su namjerno napravili lakrdiju od skupštine, samo da bi ljude koji žele u klub, otjerali?ultRA81 je napisao/la:Nije usao u klub, mogu vam to reci iz povjerljivih izvora.... Stavili su ga u UO bez saglasnosti...I ne zeli da ulazi u klub dok su odredjeni ljudi u njemu(znate i sami koji su to)
ja mislim DA! Čini mi se da pojedinci nisu ni svjesni da su navukli gnjev do te tačke, da postoji realna opasnost od incidenata na prvom zasjedanju UO, ukoliko se nekoliko ljudi ne otjera iz kluba. Ti su pojedinci vidjeli da su u opasnosti, jer se sve više za VELEŽ interesuju i Duško, Barba, Tuce, Kodro i dr. zato što su vidjeli da ovako ne ide, zato svim silama žele i dalje, koliko god mogu, minirati dolazak novih ljudi u klub. Prije nekoliko godina, dok nije bilo ovoga foruma, razgovarao sam s nekim ljudima o VELEŽU, koji su mi tada govorili da postoje ljudi imućni i bogati s vezama, koji žele u klub i da od njega naprave brend u državi, ali da postoje s druge strane ljudi koji se godinama vrte oko kluba i koji su vidjeli šansu da se bogate na VELEŽU, dokle god mogu. Ti su ljudi valjda bili spremni odmah ući u UO, ali znamo šta se uvijek na kraju desi. Sličnu sam priču bio čuo i na ovom forumu.
znam isto da su VAHA i DUŠKO htjeli nakon rata da uđu u klub, e sada ne znam zašto nisu?
Legende NEĆE u klub dok se ne maknu ovi lažovi od kluba.Pa nisu ni oni ludi dolazit u klub a da ti neko određuje šta ćeš i kako ćeš radit.Ljudi koji su sinć došli na skupštinu su vidjeli kako klub radi i koga vodi i mislim da je sada svima jasno zašto je mizerna posjeta svaku utakmicu, i zašto ljudi više ne prate Velež,jer ih boli kad vide šta su uradili klubu koji im je nekada značio SVE.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Evo počela je raja malo sa grafitima, napravljen je još jedan u Zaliku, ali nemam sliku (danas sam prolazio kraj njega, steta sto nisam uslikao) 

Radice se jos grafita, prikupljaju se pare za sedmicu,dvije trebala bi biti uradjena jos 2-3 grafita...
FORZA VELEŽ

Radice se jos grafita, prikupljaju se pare za sedmicu,dvije trebala bi biti uradjena jos 2-3 grafita...
FORZA VELEŽ
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Sta je ovo sad?
Evo upravo sam cuo novu vijest, da Je Predsjednik FK Velez Dr. Edin Alikafic a da je Adis Cevra prvi clan Upravnog Odbora kluba koji je duzan sazvati sjednicu UOa na kojoj ce se odluciti o sudbini Direktora i Sportskog Direktora.
A u UOu, od 9 clanova sada ima 1 clan koji je iz Dijaspore (Tucakovic) i 1 clan iz RA kojeg RA treba postaviti, i obadvojica ce imat jednako pravo rasprave o Direktoru i Sportskom Direktoru. Znaci 2 od 9 clana UOa su navijaci. Ono sto iznenadjuje je da je Alikafic Predsjednik, a ne Cevra. Jeli to tacno?
Ko je ovaj Alikafic? I ako je ovo istina, ko je pisao one izvjestaje ova 2 dana?
Evo upravo sam cuo novu vijest, da Je Predsjednik FK Velez Dr. Edin Alikafic a da je Adis Cevra prvi clan Upravnog Odbora kluba koji je duzan sazvati sjednicu UOa na kojoj ce se odluciti o sudbini Direktora i Sportskog Direktora.
A u UOu, od 9 clanova sada ima 1 clan koji je iz Dijaspore (Tucakovic) i 1 clan iz RA kojeg RA treba postaviti, i obadvojica ce imat jednako pravo rasprave o Direktoru i Sportskom Direktoru. Znaci 2 od 9 clana UOa su navijaci. Ono sto iznenadjuje je da je Alikafic Predsjednik, a ne Cevra. Jeli to tacno?
Ko je ovaj Alikafic? I ako je ovo istina, ko je pisao one izvjestaje ova 2 dana?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Edin Alifkalić ti dolazi na mjesto predsjednika skupštine FK VELEŽ...to nijedan portal nije objavio jedino ovaj mostarski: http://www.mostarlife.com/foto-%C5%BEus ... ele%C5%BEa" onclick="window.open(this.href);return false;MostaracVelezovac je napisao/la:Sta je ovo sad?
imaš ovdje napisano...
Alem je upravu DR.je predsjednik skupstine.
FORZA VELEŽ !
Zadnja izmjena: benoox14, dana/u 03 jul 2013, 10:51, ukupno mijenjano 1 put.
fina prva dva kola..generalno mi je drago sto ligu otvaramo kuci...
ne znam tacno kada siroki igra evropu..ali mogli bi se mozda nadati da ce biti malo umorniji od evropskih utakmica..ili ako nista mentalno koncentrisani na njih pa da iskoristimo to u svoju korist...preduslov za sve to je svakako da se mi pripremimo kako Bog zapovijeda
FORZA VELEZ
ne znam tacno kada siroki igra evropu..ali mogli bi se mozda nadati da ce biti malo umorniji od evropskih utakmica..ili ako nista mentalno koncentrisani na njih pa da iskoristimo to u svoju korist...preduslov za sve to je svakako da se mi pripremimo kako Bog zapovijeda
FORZA VELEZ
3 kolo:VELEZ-LEOTAR
4 KOLO:CELIK-VELEZ
5 KOLO:vELEZ-OLIMPIC
6 KOLO:MLADOST-VELEZ
7 KOLO:VELEZ-BORAC
8 KOLO:VELEZ-RUDAR
9KOLO:SARAJEVO-VELEZ
4 KOLO:CELIK-VELEZ
5 KOLO:vELEZ-OLIMPIC
6 KOLO:MLADOST-VELEZ
7 KOLO:VELEZ-BORAC
8 KOLO:VELEZ-RUDAR
9KOLO:SARAJEVO-VELEZ
Zadnja izmjena: AMADUDI, dana/u 27 jun 2013, 13:23, ukupno mijenjano 2 puta.
1.Velež-Slavija
2.Široki-Velež
3.Velež-Leotar
4.Čelik-Velež
5.Velež-Olimpic
6.Mladost-Velež
7.Velež-Borac
8.Velež-Rudar
9.Sarajevo-Velež
10.Velež-Zvijezda
11.Travnik-Velež
12.Velež-Vitez
13.Željezničar-Velež
14.Velež-Zrinjski
15.Radnik-Velež
To bi bilo to
2.Široki-Velež
3.Velež-Leotar
4.Čelik-Velež
5.Velež-Olimpic
6.Mladost-Velež
7.Velež-Borac
8.Velež-Rudar
9.Sarajevo-Velež
10.Velež-Zvijezda
11.Travnik-Velež
12.Velež-Vitez
13.Željezničar-Velež
14.Velež-Zrinjski
15.Radnik-Velež
To bi bilo to
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Pa hajde i nije mnogo lose...
Ne svidja mi se sto nekoliko zadnjih godina igramo 2 utakmice kuci u prvoj polusezoni... mislim da bi bilo puno bolje da su u 2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.