imaš oproštaj na temi Grand SlamMarsal je napisao/la:Reci mu da se ne zayebava, taman kad smo ušli u Bundesku.bazeni je napisao/la:eto,Edin TM87 više neće pisati na forumu![]()
šta će Legenda bez svog druga
vidim tražen sam
joj danas mi je pravi dan
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
imaš oproštaj na temi Grand SlamMarsal je napisao/la:Reci mu da se ne zayebava, taman kad smo ušli u Bundesku.bazeni je napisao/la:eto,Edin TM87 više neće pisati na forumu![]()
šta će Legenda bez svog druga
#ZabrinjavašMeiVar je napisao/la:Pa trebo bi i ti štitit' ženski rod, nije te rodila rerna nego žena! Ne'š ženit' kafe aparat nego ženuLBJ MVP je napisao/la: #ZatoŠtoBranišČlaniceInferiornijegSpola![]()
Neće ti aparat za kokice djecu napravit', nego ćeš ti sa ženom
Evolution87 je napisao/la:Narkoman se vrti po kuci i prica nesto u sebi. Mama ga zovne i kaze: Marko, ajde rucak. Narkoman ce na to: A ja, Maarko
kol'ko ti imaš godinaSteph je napisao/la:#ZabrinjavašMeiVar je napisao/la:Pa trebo bi i ti štitit' ženski rod, nije te rodila rerna nego žena! Ne'š ženit' kafe aparat nego ženuLBJ MVP je napisao/la: #ZatoŠtoBranišČlaniceInferiornijegSpola![]()
ode i lajk odma'Richard je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:Narkoman se vrti po kuci i prica nesto u sebi. Mama ga zovne i kaze: Marko, ajde rucak. Narkoman ce na to: A ja, Maarko
![]()
![]()
![]()
ode na status odma'
#AlFakatPaseIUzUstipkaIOnuPrideovanu #LijepoSuSeNasliPosaljiMuFBLinkovePaNekProbereSteph je napisao/la:#ZabrinjavašMeiVar je napisao/la:
Pa trebo bi i ti štitit' ženski rod, nije te rodila rerna nego žena! Ne'š ženit' kafe aparat nego ženu![]()
#SadĆe22iVar je napisao/la:
kol'ko ti imaš godina
#NemamLinkoveBlokiranSamOdOvogTijestaGreivis je napisao/la:#AlFakatPaseIUzUstipkaIOnuPrideovanu #LijepoSuSeNasliPosaljiMuFBLinkovePaNekProbereSteph je napisao/la:#ZabrinjavašMeiVar je napisao/la:
Pa trebo bi i ti štitit' ženski rod, nije te rodila rerna nego žena! Ne'š ženit' kafe aparat nego ženu![]()
aa...sve mi je jasnoSteph je napisao/la: #SadĆe22
Otelo je napisao/la:Jedino ajvar i ja znamo da se ophodimo prema zenama kako treba
toga se i bojim, proš'o si svašta a tek ti 22, sigurno te neka sHebala, pa si sad poš'o u frajerske vodeSteph je napisao/la:#ŠtaTiImaBitiJasnoProšaoSamSa22VišeNegoNekoSa30
#ZamaloSeOženioSrećomNisamINećuNikada
Naravnouschtipak je napisao/la:Otelo je napisao/la:Jedino ajvar i ja znamo da se ophodimo prema zenama kako treba
Odgojeni.
#PaNeMoguKadaNeZnamKojiJeLinkGreivis je napisao/la:#CujBlokiralaTeLOLPaMozesOpetLinkValjdaPoslatUostalomNijeNiBitno
#LijepoStoSteIhProtjerali #GoodJob
#IverceNisiKulNikakoNeValjaTiToUgledajSeNaNasUspjesne
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 63 gosta.