Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
A što su se raspisali svi 
@Legendo, kod logopeda brzo, ispast ću iverica do ujutro

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
#Kraljevi?iVar je napisao/la:Poenta priče, obojca su nešto što počinje sa slovom k, a da se pri tom ne misli na polni organ u prostom tumačenju.
#Haman22!legenda reala je napisao/la:#LažeOvajDaIma22
#OstaliNemojteSeRazumitiIVeru
" onclick="window.open(this.href);return false;
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
- Evolution87
- Kontakt:
jest' te krenulo sa sabanom vecerasfsdghdsfs je napisao/la:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Jok, daleko od toga. Ne može od kmeta kralj postatSteph je napisao/la: #Kraljevi?
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- legenda reala
- Kontakt:
Kolko ti ima forumašicaSteph je napisao/la:
#Haman22!
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
#ATiOnoImaš17Jele?

#SamoStarije

#SamoStarije
Koji od vas par je Kemo na onom anamo forumu?

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
#ŠtaTeBoliKlinjouschtipak je napisao/la:Koji od vas par je Kemo na onom anamo forumu?![]()
Morat cu se opet aktivirat na klixu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
17 nečegSteph je napisao/la:#ATiOnoImaš17Jele?![]()
a haman 20, još par mjeseci

#PaPolahkoOndaDokTiDođeIzGuziceUGlavu

Otelo je napisao/la:Morat cu se opet aktivirat na klixu
Koji ti je?
LANET OLSUN!
Rise Against,al nisam pisao dosta dugo,a koji je tvoj?uschtipak je napisao/la:Otelo je napisao/la:Morat cu se opet aktivirat na klixu
Koji ti je?
Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 27 jun 2013, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- legenda reala
- Kontakt:
#ImamVišeOdTebeKakoGodSteph je napisao/la:#ATiOnoImaš17Jele?![]()
#SamoStarije
#PaNeMožešMlađeNiNaći
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
" onclick="window.open(this.href);return false;Evolution87 je napisao/la:jest' te krenulo sa sabanom vecerasfsdghdsfs je napisao/la:
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Pitaj nju koji je nick kod nje 
#MaMislioSamNaOvogMališulegenda reala je napisao/la:#ImamVišeOdTebeKakoGodSteph je napisao/la:#ATiOnoImaš17Jele?![]()
#SamoStarije![]()
#PaNeMožešMlađeNiNaći
#Istina
vuce me na onu ladyblue sto ju je legenda jednom barioNeutral je napisao/la:Pitaj nju koji je nick kod nje
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 37 gostiju.