Valjda ce uskror te "price" o, pojacanjima

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ja pravo da ti kazem naletim na ovaj forum jer mogu nekad nesto pametno procitati od tebe, bistrikboya i stoleta.Nekako mi dodje pametno ne obazirati se na bilo sta pisati namo na nasem pdf-u i ne svracati po ostalim temama, mislim da bi tako dobili svoj mir.Seyo_TM je napisao/la:pun mi je qrac pitara u plavom!!!
Kad si **** od navijaca nemoj ocekivat od nekog da bude igrac tj kad ti budes navijac onda trazi od igraca da bude igrac...
idite na hadison pa zvizdite i pljujte...na vas se nije mislilo kad se reklo za zelju se ne navija zeljo se voli...vase pare zelji ne trebaju a ni vasa pitarska ljubav...
Zbog debila koji mi je izbrisao postove, ja vise necu iznosit nikakve info koje sam ponekad imao iz kluba...memli cujemo se preko pp, a stole mi se vidimo...
kalimero je napisao/la:U zivotu nikada nisam zvizdao nijednom igracu Zelje niti cu ikad uraditi.To samo isfrusstrirani kreteni mogu pogotovo Sehi djetetu Zelje kome se desavalo da 6 mjeseci ne primi ni marke.
Slazem se... Ja sta god napisem, izbrisu mi... Moderatori su neobjektivjni i pristrasni pitari! A da ne govorim sto su me 2 puta banovali...Seyo_TM je napisao/la:stvar je u tome sto sam i pisao o klubu, bez uvreda i izbrisani su postovi, nije mi 3 godine da neki bubuljicar lijeci komplekse na meni...ovo nije prvi put ali je preslo granicu...bistrikboy je napisao/la:Seyo nema smisla da prestanes pisati!Seyo_TM je napisao/la:pun mi je qrac pitara u plavom!!!
Kad si **** od navijaca nemoj ocekivat od nekog da bude igrac tj kad ti budes navijac onda trazi od igraca da bude igrac...
idite na hadison pa zvizdite i pljujte...na vas se nije mislilo kad se reklo za zelju se ne navija zeljo se voli...vase pare zelji ne trebaju a ni vasa pitarska ljubav...
Zbog debila koji mi je izbrisao postove, ja vise necu iznosit nikakve info koje sam ponekad imao iz kluba...memli cujemo se preko pp, a stole mi se vidimo...
Ovo je tema o voljenom klubu i sve sto ima veze sa njim treba pisati,ko to ne moze podnijeti sam je kriv!
cuj 97 zar postoji to godiste hhahaStole iz Bora je napisao/la:
Ko je ovaj lik ..
Seyo_TM je napisao/la:cuj 97 zar postoji to godiste hhahaStole iz Bora je napisao/la:
Ko je ovaj lik ..
a ti si neki ziri za ocjenjivanje velicine ljubavi svakog navijaca???? zvizdo sam sehicu, a nikad mi neces dokazati da ti ili peti deseti, više volis ZELJU od mene...nazivas me "karinom od navijaca", zbog kloca koji stoji među stativama mog voljenog kluba...ako smo ozbiljan klub, mi nemamo sta cekati nekog igraca da dođe u formu ili slicno, brate ako ne brani dobro, mlad-neiskusan ima fino Ozren, pa nek ide na kaljenje dok ne pokaze klasu da igra za naš klub...Seyo_TM je napisao/la:pun mi je qrac pitara u plavom!!!
Necu da se mjesam u prvi dio teksta jer nije meni upucen.sorrow je napisao/la:a ti si neki ziri za ocjenjivanje velicine ljubavi svakog navijaca???? zvizdo sam sehicu, a nikad mi neces dokazati da ti ili peti deseti, više volis ZELJU od mene...nazivas me "karinom od navijaca", zbog kloca koji stoji među stativama mog voljenog kluba...ako smo ozbiljan klub, mi nemamo sta cekati nekog igraca da dođe u formu ili slicno, brate ako ne brani dobro, mlad-neiskusan ima fino Ozren, pa nek ide na kaljenje dok ne pokaze klasu da igra za naš klub...
Seyo_TM je napisao/la:cuj 97 zar postoji to godiste hhahaStole iz Bora je napisao/la:
Ko je ovaj lik ..
Prilicno je mirno sto se tice drugih nOavijaca, al problem je pristrasno brisanje...od udbe nastali, udbaski se i ponasaju...pile87 je napisao/la: Ja pravo da ti kazem naletim na ovaj forum jer mogu nekad nesto pametno procitati od tebe, bistrikboya i stoleta.Nekako mi dodje pametno ne obazirati se na bilo sta pisati namo na nasem pdf-u i ne svracati po ostalim temama, mislim da bi tako dobili svoj mir.
eh to sto govoris da smo bili u sredini tabele, znaci da je to proslo vrijeme (ili se bar nadam)...imamo Zuju, imamo Amara, osjeti se napredak, znaci da tezimo ka boljem, sto bi znacilo i unaprijeđivanje igrackog kadra...eh evo im prilike da dovedu i kvalitetnijeg golmana pa da krenemo prema toj "ozboljnosti"Stole iz Bora je napisao/la:Necu da se mjesam u prvi dio teksta jer nije meni upucen.sorrow je napisao/la:a ti si neki ziri za ocjenjivanje velicine ljubavi svakog navijaca???? zvizdo sam sehicu, a nikad mi neces dokazati da ti ili peti deseti, više volis ZELJU od mene...nazivas me "karinom od navijaca", zbog kloca koji stoji među stativama mog voljenog kluba...ako smo ozbiljan klub, mi nemamo sta cekati nekog igraca da dođe u formu ili slicno, brate ako ne brani dobro, mlad-neiskusan ima fino Ozren, pa nek ide na kaljenje dok ne pokaze klasu da igra za naš klub...
Mi vec godinama nismo "ozbiljan" klub jer ozbiljni klubovi redovno izlaze u Evropu a mi smo tavorili na sredini tabele. Imamo i previse duga da bi nasli nekog ozbiljnijeg, boljeg i skupljeg golmana. U BH PL trenutno ima mozda 2-3 golmana koji se izdvajaju od ostalih a ti ostali su svi u par deka. Da imamo pare da dovedemo nekog puno boljeg vjerovatno bi ga vec doveli i Seha bi imao konkurenciju.
Ja sam apsolutno PROTIV zvizdanja i j.bavanja svega zivog onom maksumu na golu a i vecini nasih prvotimaca. Ako mu neko ima nesto reci neka ga nadje na treningu i kaze mu sve u lice. Kakvi su da su oni su NASI dok god igraju u dresu Zelje.
Stole mu idolsamir_tm87 je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:cuj 97 zar postoji to godiste hhahaStole iz Bora je napisao/la:
Ko je ovaj lik ..
nemoj tako vidis da mali zna engleski
gdje si jos vidio da navijac vuce trenera za rukav davajuci mu sugestije ko ce igrati a ko ne?? to se moze samo zvizdukom, koji opet ništa ne moze promijeniti jer je struka tu da odluci ko ce igrati a ko nece, ali bar tako mogu izraziti svoje nezadovoljstvo stanjem viđenim na terenu...i nema drugog nacina...ja ako nisam zadovoljan nemogu aplauzirati a necu ni sutiti...i nemoj se saliti na tu temu Zeljo prije 30 god, sadašnji Zeljo...tebi nije sjeb kad ti dođu livadske ekipe poput Rudara, Zrinjskog i uzmu bodove na Grbavici???Seyo_TM je napisao/la:A kako bi ti sebe nazvao???...zvizdeci direktno utices na samopuzdanje igraca, onih koji ga okruzuju i onih koji su ga postavili medju te stative...za koga navijas????? zelju od prije 20 godina ili onog kakav je sada...dacu ti ja album sa slikicama iz 86 pa pljesci...
Znas kakva je to ljubav...isto ko kad frajer razbije trebu od ljubavi "bona ja te marisem jer te previse volim"...
Nezadovoljan si, onda otidji na trening i fino reci cika amare mislim da neznate izabrati golmana i da ne vidite da je on nije talentovan...
Za svaku sehinu nesigurnost si TI kriv! lafo trpite momka 3 godine, a 3 godine mu zvizdite...kad god nas je spasio sutite, niko ni aplauz, nista...
SVAKI igrac je na terenu jer je Amar tako rekao, ako je igrac los to je Amarova krivica jer ga gledamo a ne igraceva!
I jos jednom ako zelis Zelji dobro neces mu zvizdati, nego ces otici na trening i dati treneru do znanja da mu nesto u timu ne stima!
Moze li se neko sjetit kad smo zvizdali nekom protivnickom igracu a da nije spaljevic i pitar???
Shvacamo mi to sve al' mora malo ucit na svojim greskamalegy je napisao/la:greska je zvizdati bilo kojem igracu svoje ekipe , evo recite mi samo kako bi to djelovalo na vas , da navijaci koji su tvoji navijaju za klub za koji i ti i navijas i igras , sigurno bi te to pogadjalo , ja se sjecam kad je plakao , pustite momka na miru , nije zasluzio da se prema njemu tako odnosite ,to je sramota i za teba i za klub .
ZELJO JE KLUB ZA KOJI SE NE NAVIJE , ZELJO SE VOLI pocnite se tako i ponasati molim vas , a o njegovim kvalitetama ce se tek pricati ,to je najbolji golman lige i najveci potencijal i siguran sam da ce za par godina braniti u nekoj ligi petice
Sjeb je kad ti bodove uzmu Rudar,Zrinjski i ostale ekipe na Grbavici, ali još je veći sjeb psovati mrtve mladom momku,koji je uz to nedavno izgubio člana porodice, a golman je tvog tima. Ne kažem da si ti psovao, ali je psovano, činjenica.sorrow je napisao/la:gdje si jos vidio da navijac vuce trenera za rukav davajuci mu sugestije ko ce igrati a ko ne?? to se moze samo zvizdukom, koji opet ništa ne moze promijeniti jer je struka tu da odluci ko ce igrati a ko nece, ali bar tako mogu izraziti svoje nezadovoljstvo stanjem viđenim na terenu...i nema drugog nacina...ja ako nisam zadovoljan nemogu aplauzirati a necu ni sutiti...i nemoj se saliti na tu temu Zeljo prije 30 god, sadašnji Zeljo...tebi nije sjeb kad ti dođu livadske ekipe poput Rudara, Zrinjskog i uzmu bodove na Grbavici???Seyo_TM je napisao/la:A kako bi ti sebe nazvao???...zvizdeci direktno utices na samopuzdanje igraca, onih koji ga okruzuju i onih koji su ga postavili medju te stative...za koga navijas????? zelju od prije 20 godina ili onog kakav je sada...dacu ti ja album sa slikicama iz 86 pa pljesci...
Znas kakva je to ljubav...isto ko kad frajer razbije trebu od ljubavi "bona ja te marisem jer te previse volim"...
Nezadovoljan si, onda otidji na trening i fino reci cika amare mislim da neznate izabrati golmana i da ne vidite da je on nije talentovan...
Za svaku sehinu nesigurnost si TI kriv! lafo trpite momka 3 godine, a 3 godine mu zvizdite...kad god nas je spasio sutite, niko ni aplauz, nista...
SVAKI igrac je na terenu jer je Amar tako rekao, ako je igrac los to je Amarova krivica jer ga gledamo a ne igraceva!
I jos jednom ako zelis Zelji dobro neces mu zvizdati, nego ces otici na trening i dati treneru do znanja da mu nesto u timu ne stima!
Moze li se neko sjetit kad smo zvizdali nekom protivnickom igracu a da nije spaljevic i pitar???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.