Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Isco Mesut Ronaldo
ili
Mesut Isco Ronaldo
Perverzija.veliki upgrade u odnosu na Mariju.
ili
Mesut Isco Ronaldo
Perverzija.veliki upgrade u odnosu na Mariju.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- RickBlaine
- Kontakt:
Imamo najboljeg igraca svijeta i najboljeg mladog igraca svijeta. Kakav tim. 
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
zato ste se i naosvajali proteklih godina sto imate najboljeg igraca svijeta u svojim redovimaRickBlaine je napisao/la:Imamo najboljeg igraca svijeta i najboljeg mladog igraca svijeta. Kakav tim.
on stvara razliku
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Isco je napravio odličan potez. Ok, Pellegrini jeste u Cityju, ali bolje je u Madridu. Neće morati učiti engleski jezik, neće kroz par sezona plakati kako mu nedostaje sunce, a poznato je kako je lakše igrati za reprezentaciju Španije kada si član jednog od dva najbolja kluba.
Ne znam, ali meni ovo djeluje kao da će otići Kaka. Nisu ludi da prodaju Oezila (iako su to pojedini hrvatski mediji najavili
), a Kaka svakako nije ispunio 5% onoga što su očekivali od njega. Naravno, postavlja se pitanje da li bi Kaka pristao na odlazak iz Madrida (znamo da ima velika primanja) i da li bi Real pristao prodati ga za nekih 10-ak miliona i tako priznati možda i najveći transfer poraz u historiji kluba.
Inače, danas su britanski mediji prenijeli kako je Real ponudio Higuaina i Coentraoa + novac za Balea. Jbt, pa Garetha procjenjuju na 85 miliona funti.
Nema sumnje, riječ je o igraču koji spada u 5-6 najboljih na svijetu, ali ipak se pretjeruje sa ovim astronomskim cijenama.
Ne znam, ali meni ovo djeluje kao da će otići Kaka. Nisu ludi da prodaju Oezila (iako su to pojedini hrvatski mediji najavili
Inače, danas su britanski mediji prenijeli kako je Real ponudio Higuaina i Coentraoa + novac za Balea. Jbt, pa Garetha procjenjuju na 85 miliona funti.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- anonymousHD
- Kontakt:
Beži bolan sa teme, idi drkaj na simuliranje Neymara!barca_87 je napisao/la:zato ste se i naosvajali proteklih godina sto imate najboljeg igraca svijeta u svojim redovima![]()
![]()
on stvara razliku
Kaka nije igrački ništa pokazao, prva sezone iole nešto je radio. Ali to je nebitno, jer se zarađuje puno od prodaje njegovih dresova, što je i Perez potvrdio. Svaku marku Kaka je vratio od svog transfera i uopšte nije puno davati njemu ovoliku platu, kad se zarađuje na njemu.
Iskreno i ja mislim da ide, ali svejedno mi i da ostaje, pare se beru od njegovih dresova.
Bale medju 5-6 najboljih igraca svijeta ?

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
prodao bi real kaku davno ali ovaj ne zeli da ide, uhljebio se i ne smeta mu sto igra pare kapaju li kapaju 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
ako si gledao prosle sezone kako je covjek igra ne bi se nista cudio,uz Iniestu treci najbolji igrac na planeti.M4kaveli je napisao/la:Bale medju 5-6 najboljih igraca svijeta ?![]()
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Prodaja dresova = priče za malu djecu.
Ja bih radije igrača koji će igrati i svojom igrom donositi trofeje negoli nekog ko zarađuje 7 miliona Eura, ne odigra 10 utakmica u sezoni, a proda određeni broj dresova.
Kaka je, htjela to uprava priznati ili ne, sigurno najveći promašaj kada je dovođenje igrača u pitanju, a svi znamo kakvih je sve igrača bilo u Madridu.
@Troll koji ne umije čitati s razumijevanjem,
Naravno da jeste. Da, znam da'š ti ovdje navoditi one koji igraju ili su igrali u Španiji, tako da...
Ja bih radije igrača koji će igrati i svojom igrom donositi trofeje negoli nekog ko zarađuje 7 miliona Eura, ne odigra 10 utakmica u sezoni, a proda određeni broj dresova.
Kaka je, htjela to uprava priznati ili ne, sigurno najveći promašaj kada je dovođenje igrača u pitanju, a svi znamo kakvih je sve igrača bilo u Madridu.
Naravno da jeste. Da, znam da'š ti ovdje navoditi one koji igraju ili su igrali u Španiji, tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- RickBlaine
- Kontakt:
Tri budimo realni.M4kaveli je napisao/la:Bale medju 5-6 najboljih igraca svijeta ?![]()
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ali što je najgore, Kaka kad god igra utakmice odigra dobro, samo mu Mourinho toliko nije davao šanse. Ma više me Kaka i ne zanima, imamo Ozila i Isca.
dobro receno.sta simpatizer reala iz bosne ima od toga sto kaka prodaje dresove za real a ne doprinosi nista timu koji simpatiseMonolog je napisao/la:Prodaja dresova = priče za malu djecu.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Samo iz EPL-a koji su bolji od Bejla: Mata, Hazard, RvP, Suarez, Aguero, Silva, Rooney. S tim da su ova 3 zadnjih pala u formi prosle sezone.
Ove najbolje nema potrebe da spominjem uopste.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
neM4kaveli je napisao/la:Samo iz EPL-a koji su bolji od Bejla: Mata, Hazard, RvP, Suarez, Aguero, Silva, Rooney. S tim da su ova 3 zadnjih pala u formi prosle sezone.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa ako su bolji od Balea, zašto onda oni nisu dobili nagradu za najboljeg igrača EPL?
FLOP!
FLOP!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:

@Troll,
Evo da imaš avatar koji ti je u skladu s postovima.
M4kaveli je napisao/la:Samo iz EPL-a koji su bolji od Bejla: Mata, Hazard, RvP, Suarez, Aguero, Silva, Rooney. S tim da su ova 3 zadnjih pala u formi prosle sezone.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- RickBlaine
- Kontakt:
Ne pratis ti nogometne novosti van Spanije i to?M4kaveli je napisao/la:Samo iz EPL-a koji su bolji od Bejla: Mata, Hazard, RvP, Suarez, Aguero, Silva, Rooney. S tim da su ova 3 zadnjih pala u formi prosle sezone.
Jesi li slucajno upratio da je upravo nedavno Gareth Bale proglasen najboljim igracem Premiershipa?
Ah da, raspravljamo sa Makavelijem.
Najboljeg mladog igraca svijeta platili smo duplo manje nego barcasizofrenicari onog nedojebanog lobotomca. Pero, svaka cast!
btw. Monologe, meći novu anketu. Samo nemoj da bude neko dosadno pitanje...
Zadnja izmjena: RickBlaine, dana/u 27 jun 2013, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.
- Bayern@heart
- Kontakt:
znači doveli ste Isca čestitke ipak samo da nebude i on još jedan u nizu neuspjeha kao što su Kaka,Snajder,Robben,Mamadu Diara,Lasana Diara,Van der Vaart,Huntelar,Drenthe,Javi Garcia, Gago,Ezequiel Garay,Baptista i drugi.Nadam se da on neće biti jedan u nizu svih ovih godina
Da se Real trudi unistit ga, ne moze. Ove koje si nabrojao, pola su polovnjaci...
Isco ce za sezonu, dvije bit top3 najbolja igraca na svijetu .Zato mi krivo sto je u Realu
Isco ce za sezonu, dvije bit top3 najbolja igraca na svijetu .Zato mi krivo sto je u Realu
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.