Prelazni rok nije ni počeo kako treba, a tebe brine konkurencija u ekipichampions1921 je napisao/la:Vidim pojedinci postali kao pitari.. Vec slave titulu a prvenstvo nije ni pocelo.. To me vise brine nego odlasci nekolicine bitnih igraca i najslabija konkurencija u ekipi u zadnjih pet godina..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ako ce ti dodji igrac pocetkom sezone onda je bolje da i ne dolazi. A sezona ubrzo pocinje
NO PYRO NO PARTY
Nadam se da se nece paliti baklje.fsdghdsfs je napisao/la:Znaci prejako ! Zadnju domacu igramo protiv kitara ,a zadnja domaca je uvijek proslava titule .SamoZeljo je napisao/la:Steta sto je derbi predzadnje kolo. Mi smo po obicaju tada vec sampioni.![]()
Neke stvari se ne mogu kupiti novcem za sve ostalo tu je Amar Osim .
Polako za titulu, favoriti jesmo, ali ima tu jos nekoliko ozbiljnih timova, nismo mi sada super-dominantni po svim tackama pa da sad slavimo titulu. Maksimalno skoncetrisano uci u sezonu, ne paniciti ako prospemo bodove negdje na pocetku jer se to sve nadoknadi na proljece, ali ima do tog...da vidimo prvo kako cemo protiv Plzena proci.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Tu noc (ako je dozivimo) neka gori sve .SamoZeljo je napisao/la:Nadam se da se nece paliti baklje.fsdghdsfs je napisao/la:Znaci prejako ! Zadnju domacu igramo protiv kitara ,a zadnja domaca je uvijek proslava titule .SamoZeljo je napisao/la:Steta sto je derbi predzadnje kolo. Mi smo po obicaju tada vec sampioni.![]()
Neke stvari se ne mogu kupiti novcem za sve ostalo tu je Amar Osim .
Dobro malo se zajebajem ,bit' ce tesko ove sezone pored kitara i celika al' kako god da okrenes favoriti smo za titulu .
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
- corleone87
- Kontakt:
Hadzic i Bogicevic zajedno u Hapoel Ramat HaSharonu
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Ja jednostavno ne mogu dočekati 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
4 najaca gostovanja imamo u prvom dijelu sezone ako uspijemo biti prvi na pola ili blizu vodecem titula je opet nasa. Proslava titule protiv pitara ako Bog da pa jel moze bolje. Konkurenti ce nam biti sarajevo i siroki ko i svake godine.
Ja bih tu stavio Čelik prije svihterabajt je napisao/la:4 najaca gostovanja imamo u prvom dijelu sezone ako uspijemo biti prvi na pola ili blizu vodecem titula je opet nasa. Proslava titule protiv pitara ako Bog da pa jel moze bolje. Konkurenti ce nam biti sarajevo i siroki ko i svake godine.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
- SarajlijaTM
Hoce li biti trening danas i sutra na grbi kad su vec u sarajevu???
zna li ko,fali dolina,majka mu stara
Ne. Slobodni su sutra.SarajlijaTM je napisao/la:Hoce li biti trening danas i sutra na grbi kad su vec u sarajevu???
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Evo @anonimac da nas ponovim:) vidim niko ne odgovara. Valjda ne znaju a jbg ako pitaš kažu ti joj njega fol navijač a ne zna igrače.Anonimac je napisao/la:zaboljisportuBiH je napisao/la:Gledam ovu sliku (sa ovog portala) sa priprema i vidim 19 igrača i 3 golmana. Nekako je mala a kad je povećam mutna. Neke igrače ne mogu da poznam. Ovaj prvi gore što stoji jel to onaj junior Zaimović ili kako već, a ovaj pored Ramića (sa Ramićeve desne strane) bi trebao biti taj mali iz Kalesije. Onako me interesuje jer nigdje nisam vidio ko je sve na pripremama tj spisak. Čini se da fali Eldar ili mi je mutno:)
Stoje (sa lijeva na desno): Hadžić, Zajmović, Kerla, Škaljić, Hasanhodžić, ? (ne znam), Ramić, Svraka, Adilović, Lončarić i Pehilj.
Čuče (sa lijeva na desno): E. Čolić, B. Čolić, Zeljković, Stanić, Enis Sadiković, Bučan, Alibašić, Karić, Tomić, Urdinov i Jamak.
Neka ispravi neko ako sam pogriješio...
Nije Hasanhodžić
Jeste ba on (stoji, peti sa lijeve strane), ili ne vidim dobro...pinki je napisao/la:Nije Hasanhodžić
http://fkzeljeznicar.ba/hasanhodzic-pre ... rmom/3004/
Nije on sporan, niti je on pod upitnikom, nego ovaj pored (šesti po redu) sa njegove lijeve strane...
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Taj je jedino sporan, ako si ti siguran da je ovaj dole Alibašić.Anonimac je napisao/la:Jeste ba on (stoji, peti sa lijeve strane), ili ne vidim dobro...pinki je napisao/la:Nije Hasanhodžić
http://fkzeljeznicar.ba/hasanhodzic-pre ... rmom/3004/
Nije on sporan, niti je on pod upitnikom, nego ovaj pored (šesti po redu) sa njegove lijeve strane...
To je ovaj lijevo, ali ne vidi mu se lice, fkt ne znam ko je...

DRUG NEBI TI PUNCA
Ja ovo iz glave ne mogu izbit. Kad cemo ovo docekat?

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- SarajlijaTM
Mozda naša djeca il unuci...
- corleone87
- Kontakt:
Kako se odvijaju stvari nikad a mozda i nitadzeljocity je napisao/la:
Ja ovo iz glave ne mogu izbit. Kad cemo ovo docekat?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
"UEFA i NSBiH rade na projektu, a on se tiče poboljšanja infrastrukture. Aplicirati mogu 23 kluba koja su se takmičila u Premijer ligi u posljednje četiri godine. U februaru sljedeće godine se očekuje odobravanje tog projekta, a potom će uslijediti njegova implementacija", rekao je Begić.
Ovo unosi malo optimizma
Ovo unosi malo optimizma
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.