Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ma kakvi mi... Trebao je još i Kadić igrati, pa da baš bude cirkus.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Naši igrali solidno prvo poluvrijeme u drugom se raspali. Kakav potencijal, pocjepali nas sa 50% 

Ovaj nas selektor Markovic, ili ima predobru platu pa mu se ne isplati davati ostavke, ili je stvarno izgubio vezu sa stvarnoscu. Cuj izjave, nase vrijeme tek dolazi. Pa to je koliko se sjecam izjavio i kada je preuzeo repku. Nije sad da nesto volim ili pratim rukomet, ali izgleda da u ovim kolektivnim sportovima jedino nam ne nedostaje nicim opravdanog optimizma. Osim casnog izuzetka nogometa, sto mene i najvise zanima. Ali eto, kada sam procitao njegove izjave, morao sam se javiti.
E moj Taha Kontinuirani hahaha

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Baraž , baraž ...KVALIFIKACIJE ZA SP 2015 - ŽRIJEB
Danas je u Beču izvršeno žrijebanje grupa evropske zone kvalifikacija za SP koje će se od 11. do 27. janura 2015. godine igrati u Kataru.
Muška rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine će u grupi 5 za protivnike imati reprezentacije Portugala, Latvije i Estonije, a kvalifikacione utakmice će se igrati u oktobru 2013. i januaru 2014. godine.
Pobjednik grupe će obezbijediti plasman u play off (07./08. i 14./15. 06. 2014.) preko kojeg će biti u prilici da se plasira na naredno Svjetsko prvenstvo.

portugal moze bit vrlo neugodan, igraci im igraju odreda u domacoj ligi, ali imaju iskusnu i uigranu ekipu. makedonci sa igracima poput lazarova, mojsovskog ili mirkulovskog su imali s njima dosta problema (izgubili sa 7 razlike u portugalu). takodje u mladjim kategorijama su imali uspjeha. letonci su dosta slabiji, iako imaju odlicnog mladog beka kristopansa iz presova i par momaka iz druge njemacke lige. kristopans je mislim i medju najvisim igracima trenutno na svijetu i evropi. estonci su najslabiji u tom trouglu. sto se tice bih dosta zavisi od toga ko ce voditi reprezentaciju u buducim kvalifikacijama
- Freddy Krueger
- Kontakt:
Ne treba se previše nadati grupa je izuzetno teška.
"Welcome to prime time, bitch!"
Zbog slabih rezultata u dosadašnjim kvalifikacijama, Bosna će igrati baraž za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Poljskoj 2016 godine. Protivnik je Grčka, prva utakmica je 2/3 aprila, a druga 5/6 aprila 2014 godine.
-
- Kontakt:
Sjeća li se iko one tekme s Ukrajinom, mislim da je baraž bio kad smo dobili 17-16, tako nešto, kad je Sirčo zabio sa 9metara nakon isteka vremena? 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Sjećamo se, kako da ne.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Ima li igdje video?
Ronaldo - Isco - Bale
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kad je sljedeci mec nase A repke? Nesto sam se nalozio na rukomet 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Prvo da razjasnimo da li se smije ovdje pisati?Unofficialpage je napisao/la:Kad je sljedeci mec nase A repke? Nesto sam se nalozio na rukomet
U 10-tom mjesecu protiv Estonije.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Prvi dio ne kontamsamo_lijevo je napisao/la:Prvo da razjasnimo da li se smije ovdje pisati?Unofficialpage je napisao/la:Kad je sljedeci mec nase A repke? Nesto sam se nalozio na rukomet

Za drugi, hvala

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Kako bolan ne kontas.Kao da si prije godinu tumacio pravila o svjetskom prvenstvu u rukometu.Unofficialpage je napisao/la:Prvi dio ne kontamsamo_lijevo je napisao/la:Prvo da razjasnimo da li se smije ovdje pisati?Unofficialpage je napisao/la:Kad je sljedeci mec nase A repke? Nesto sam se nalozio na rukomet
Za drugi, hvala

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dobro to ba, naziv teme se nije nalazio na dobrom mjestusamo_lijevo je napisao/la: Kako bolan ne kontas.Kao da si prije godinu tumacio pravila o svjetskom prvenstvu u rukometu.

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
"Osim Dejana Malinovića, koji je još prije SP potpisao ugovor sa slovenačkim Mariborom, sredinu bi tokom ljeta trebalo da promijeni još nekoliko bh. reprezentativaca. Prije svih Ivan Milas, koji bi karijeru trebalo da nastavi u Visli iz Ploka. I Josip Perić je blizu angažmana u Njemačkoj. Denisu Serdareviću dobre igre na SP donijele su produženje ugovora sa Toulousem i status drugog golmana."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Za nekih mjesec dana igramo taj baraz. Sve malde igrace ove sto su igrali ovo SP prebacit u A tim i neke iz A tima ostavit 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Sirco? Bio sma na toj utakmic i skoro sam siguran da je Suman strijelac tog gola.Amar Dzeko je napisao/la:Sjeća li se iko one tekme s Ukrajinom, mislim da je baraž bio kad smo dobili 17-16, tako nešto, kad je Sirčo zabio sa 9metara nakon isteka vremena?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- legenda reala
- Kontakt:
Šuman 100% iz deveterca nakon isteka vremena, ista utakmica je bila i protiv Danske u baražu Šuman zabio iz deveterca samo smo tad mislim dobili 19:18 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.