.ko je odradio transfer
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
.+1madridist je napisao/la:Kontam te ja ali bez Khedire,Mahamadou Diare ili onog Emersona nema rezultata,Alonso motor i sve stoji ali bez destrojera to ne ide,zamisli da li bi Bayo bio onakva mašina bez Martineza.
Pepe je dobar stoper, samo podhitno mora posložit' neke stvari u glavi (mislim da će to samo doći na svoje odlaskom Mourinha).LenBias je napisao/la:navodno city daje 30 miliona eura za pepea, prodati ili ne?
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!LenBias je napisao/la:navodno city daje 30 miliona eura za pepea, prodati ili ne?
euraMonolog je napisao/la:Upakovati kao poklon, staviti ukrasnu mašnicu i odnijeti do Manchestera. Naravno, male su šanse da će Real dobiti tih 30 miliona prosto iz razloga što ne vrijedi toliko.Ukoliko i bude išao iz Madrida, vjerujem da će to biti za upola manje novca. Kakvih 30 miliona?!
A kad su to Cityjevi šeici bili poznati po odlukama koje "imaju smisla"??Monolog je napisao/la:Jest, izmislio je. Možda Pepe od prije 2 godine. Prošlosezonski Pepe i prošlosezonski Nastasić su nebo i zemlja. Da i ne govorim o potencijalu. Jedan ima 30 godina, drugi 21. Nema šta, baš mi ima smisla dati 30 miliona Eura za Pepea i jednog od najperspektivnijih stopera staviti na klupu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.