FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ZZtop10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZZtop10 » 27 jun 2013, 17:41

Iggy77 je napisao/la:"UEFA i NSBiH rade na projektu, a on se tiče poboljšanja infrastrukture. Aplicirati mogu 23 kluba koja su se takmičila u Premijer ligi u posljednje četiri godine. U februaru sljedeće godine se očekuje odobravanje tog projekta, a potom će uslijediti njegova implementacija", rekao je Begić.

Ovo unosi malo optimizma
ma nece nam oni pravit stadion citav. to se odnosi na terene, svlacionice... (vjerovatno). I to je odlicno, ali kakvog direktora imamo daj Boze da on ne zaboravi aplicirati i za ovo :oops: :oops:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 27 jun 2013, 18:07

zaboljisportuBiH je napisao/la:
Anonimac je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:Gledam ovu sliku (sa ovog portala) sa priprema i vidim 19 igrača i 3 golmana. Nekako je mala a kad je povećam mutna. Neke igrače ne mogu da poznam. Ovaj prvi gore što stoji jel to onaj junior Zaimović ili kako već, a ovaj pored Ramića (sa Ramićeve desne strane) bi trebao biti taj mali iz Kalesije. Onako me interesuje jer nigdje nisam vidio ko je sve na pripremama tj spisak. Čini se da fali Eldar ili mi je mutno:)
slika
Stoje (sa lijeva na desno): Hadžić, Zajmović, Kerla, Škaljić, Hasanhodžić, ? (ne znam), Ramić, Svraka, Adilović, Lončarić i Pehilj.
Čuče (sa lijeva na desno): E. Čolić, B. Čolić, Zeljković, Stanić, Enis Sadiković, Bučan, Alibašić, Karić, Tomić, Urdinov i Jamak.

Neka ispravi neko ako sam pogriješio...
Evo @anonimac da nas ponovim:) vidim niko ne odgovara. Valjda ne znaju a jbg ako pitaš kažu ti joj njega fol navijač a ne zna igrače.

Ovako, momak je trenirao tri četiri dana sa nama. Iz Bežanije je. Solidan igrač, ali nije još poznato da li će ići za Sloveniju, ali teško... ;)
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 27 jun 2013, 18:07

Najveći konkurent za titulu će nam biti Čelik ;)
Ja te volim, volim Željo..

CARSON

Post Postao/la CARSON » 27 jun 2013, 18:09

aleksandar_veliki je napisao/la:Malo smo se nasegacili, Corleoneu upozorenje pred bananu :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 27 jun 2013, 18:10

aleksandar_veliki je napisao/la:Malo smo se nasegacili, Corleoneu upozorenje pred bananu :)
:mrgreen:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Iggy77
Kontakt:

Post Postao/la Iggy77 » 27 jun 2013, 18:11

ZZtop10 je napisao/la:
Iggy77 je napisao/la:"UEFA i NSBiH rade na projektu, a on se tiče poboljšanja infrastrukture. Aplicirati mogu 23 kluba koja su se takmičila u Premijer ligi u posljednje četiri godine. U februaru sljedeće godine se očekuje odobravanje tog projekta, a potom će uslijediti njegova implementacija", rekao je Begić.

Ovo unosi malo optimizma
ma nece nam oni pravit stadion citav. to se odnosi na terene, svlacionice... (vjerovatno). I to je odlicno, ali kakvog direktora imamo daj Boze da on ne zaboravi aplicirati i za ovo :oops: :oops:
Opet je i to nesto, nek daju 10 miliona za zapad, a on je najskuplji ostalo ce samo ici od sebe

CARSON

Post Postao/la CARSON » 27 jun 2013, 18:12

gio10 je napisao/la:Najveći konkurent za titulu će nam biti Čelik ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 27 jun 2013, 18:14

CARSON je napisao/la:
Smiji se,samo pazi da ti ne presjedne

Iggy77
Kontakt:

Post Postao/la Iggy77 » 27 jun 2013, 18:15

CARSON je napisao/la:
svi su konkurenti dok npocne prvenstvo i par kola da vidimo gdje smo i sta smo.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 27 jun 2013, 18:15

Celik iz Zenice? :? :? najveci konkurent za titulu??ti se bas volis saliti :lol: :lol:
Borac ispada iz "cetvorke",Zrinjski upada i to je to,4 prve ekipe se znaju
SLOBODA NAVIJAČIMA

CARSON

Post Postao/la CARSON » 27 jun 2013, 18:16

gio10 je napisao/la:
CARSON je napisao/la:
Smiji se,samo pazi da ti ne presjedne
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 27 jun 2013, 18:17

Bravo za tebe što si pronašao taj smajli
@ennis ja se volim šaliti,a ti svrstavaš Zrinjski u top4 :mrgreen:

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 27 jun 2013, 18:25

[quote="gio10"]Bravo za tebe što si pronašao taj smajli
@ennis ja se volim šaliti,a ti svrstavaš Zrinjski u top4 :mrgreen:[/quote
Gledaj sta je Zrinjski uradio sa svojim igrackim kadrom,gledaj sta cu oni plus Evropska finansijska "pomoc"
Al nije tema,nejse
SLOBODA NAVIJAČIMA

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 27 jun 2013, 18:27

Iggy77 je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:

Ovo unosi malo optimizma
Opet je i to nesto, nek daju 10 miliona za zapad, a on je najskuplji ostalo ce samo ici od sebe
:mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 27 jun 2013, 18:36

Mladi napadač Anel Alibašić, proteklih nekoliko dana je boravio na pripremama FK Željezničar, gdje se pokušao izboriti za ugovor sa prvakom Bosne i Hercegovine, što mu je na kraju i uspjelo.
Preporuči

* Share on Facebook
*
*
* Odštampaj Printaj

Reklama | Oglašavaj se

Ovaj 19-godišnjak, koji je na mala vrata stigao iz kalesijske Bosne, ističe kako mu je cilj u narednoj sezoni da se nametne menadžeru Plavih Amaru Osimu, te dodaje kako želi duplu krunu na Grbavici.

"Pripreme u Mrkonjić Gradu su protekle veoma dobro. Zadovoljan sam radom, prvenstveno svojim. Momci i stručni štab su me zaista odlično prihvatilii i sve je bilo u najboljem redu", rekao je za početak razgovora Alibašić, koji ne krije kako mu je velika čast za njega i sam poziv na probu u redove Željezničara.

"Sam poziv na probu u Željezničar je bila velika stvar za mene. Željo je fudbalska institucija i za mene je velika čast nositi dres Želje", govori Alibašić, koji će u narednim danima zvanično potpisati ugovor sa prvakom naše zemlje.

"Oduševljen sam ponuđenim ugovorom. Želim da radim sa trenerom kao što je Osim. Mislim da mogu uz njegovu pomoć još više da napredujem", ističe ovaj mladi napadač.

O svojim očekivanjima u Željezničaru Alibašić kaže:

"Naravno da očekujem priliku u narednoj sezoni. Mlad sam i ambiciozan i učinit ću sve što je u mojoj moći kako bih se nametnuo stručnom štabu. Želim da se dokažem i imam veliku želju za napretkom. Sam dolazak u Željezničar je veliki uspjeh, no ja ne želim stati na tome. Dobio sam priliku da radim sa najboljim trenerom, da se borim za poziciju u timu sa najboljim igračima i učinit ću sve da opravdam ukazano povjerenje. Što se tiče klupske sezone, želim sa Željom osvojiti duplu krunu", rekao je Alibašić za SportSport.ba.

Željezničar će svoje pripreme za nastup u drugom pretkolu Lige prvaka i početak takmičenja u Premijer ligi Bosne i Hercegovine nastaviti u Sloveniji.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 27 jun 2013, 18:40

mislim da ce nam konkurenti biti uglavnom ovi timovi koji igraju europu, tj. prije svega FKS i Siroki, pa tek onda Celik Zrinjski, ostaju jos Borac i Olimpic koji kao mogu nesto uraditi...

ako bi procentualno iskazao sanse za titulu (po licnom misljenju) islo bi ovako...

Zeljo 35%
FKS 25%
Siroki 20%
Zrinjski 5%
Borac 5%
Celik 5%
Olimpic 4,9%
ostali 0,1%

naravno da ce svi sampiona traziti u prva tri navedena... tako da ostale mogucnosti skoro da mozemo izbrisati.
a od ta tri, omjer sanse za titulu je po meni..
Zeljo 45%
FKS 30%
Siroki 25%

za ljute rivale (ako uzmemo samo njih u obzir) sanse su 60%-40% u korist Zelje.

eto, tako ja to posmatram.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 27 jun 2013, 18:53

samo ako mogu dobiti odgovor da li je istina da su ovog malog Alibasica preporucili neki sportski novinari ?

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 27 jun 2013, 19:28

sta je ovo, nema jake utakmice na Grbavici do 19.kola,odnosno do zadnje utakmice jenenjeg dijela :o
travnik, radnik, slavija, leotar,olimpic velez, rudar,zvijezda,vitez... ccc, svasta
mislim da ce ova polusezona biti upamcena ko najgora u historiji po posjeti na Grbavici.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 27 jun 2013, 19:43

tu i tamo je napisao/la:sta je ovo, nema jake utakmice na Grbavici do 19.kola,odnosno do zadnje utakmice jenenjeg dijela :o
travnik, radnik, slavija, leotar,olimpic velez, rudar,zvijezda,vitez... ccc, svasta
mislim da ce ova polusezona biti upamcena ko najgora u historiji po posjeti na Grbavici.
vjeruj bratu da ce opet svaka biti patnja

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 27 jun 2013, 20:13

CARSON je napisao/la:
tu i tamo je napisao/la:sta je ovo, nema jake utakmice na Grbavici do 19.kola,odnosno do zadnje utakmice jenenjeg dijela :o
vjeruj bratu da ce opet svaka biti patnja
veca patnja od ove sezone ne moze biti... :roll: samo moze bolje biti... a sto nam je tabor pun pesimista... :shock:
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Paromlinac, samoFKS i 41 gost.