FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Neutral
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Neutral » 27 jun 2013, 15:55

Joj Mullera, smije se za dvojicu.

Buyten porodica je epic :lol:

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 27 jun 2013, 16:49

mislim da na osnovu jednog treninga nemozemo zakljuciti kako ce pepov bayern igrati treba sacekati jednu jacu utakmicu pa na osnovu toga napraviti neki zakljucak ne sumnjam u pepov uspjeh i nadam se jos jednom klempi sljedece sezone jer bayern ima taj kvalitet hvala bogu
joj hamo vidi mu glave

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 27 jun 2013, 17:23

jao, divi mulera starog uvlakaca :mrgreen:
sad mi je jasno zasto mulija igra kod svakog trenera...
:mrgreen:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 27 jun 2013, 17:46

slika
http://www.bild.de/sport/fussball/guard ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;
:D

zaboravi
Kontakt:

Post Postao/la zaboravi » 27 jun 2013, 17:52

I bolje od mesija xD

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 27 jun 2013, 18:33

Navodno bi Pep Billala stavio na cenera,sta reci to je i Galonja zelio u svom mandatu ali su se glavesine pobunile.

Ako je istina da ce Billal na cenera,postavlja se pitanje formacije :?

Da li to Pep misli igrati sa laznom devetkom :?:

Gotze

Alaba Ribery Muller/Robben

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 jun 2013, 18:49

Shaqiri, Ribery, Robben :mrgreen:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 jun 2013, 18:55

anelbavarac je napisao/la:Navodno bi Pep Billala stavio na cenera,sta reci to je i Galonja zelio u svom mandatu ali su se glavesine pobunile.
Nisu glavešine, nego Ribery nije htio to igrat. A eto sad ispade da ga je Pep nagovorio, a moguće da je i Ribery sad više sazrio, te uz to onako nakon što je postigao najveći uspjeh, želi sad da se okuša i na ceneru. 8-)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 27 jun 2013, 19:11

anelbavarac je napisao/la:Navodno bi Pep Billala stavio na cenera,
Ma nije navodno druze nego 100% ;)
Juce se moglo i naslutiti da razgovaraju o pozicijama pa Guardiola vrti kaziprstom po terenu u toku razgovora...
effe_sa je napisao/la: Nisu glavešine, nego Ribery nije htio to igrat.
Tacno tako ;)
Ribery je rekao "to sto trener trazi od mene je ludo" :D tako nesto.
Eh sada je prihvatio tu poziciju, i neka je. On je nas najbolji igrac i neka ne bjezi od odgovornosti. 8-)

Trenutno je puno pitanja a malo odgovora.
Ne treba razbijati glavu o tome kako ce izgledati formacija, jer te odgovore zna samo Pep.
Sigurno je da su promjene neminovnost, u kojoj mjeri ne znam ali znam da ce biti jako zanimljivo pratiti sve ovo :D

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 27 jun 2013, 19:15

uuuuuuuu, riberi konacno blize protivnickom golu... 8-)
ako ga postavi ko ´laznu devetku´, ima da zabija 30+ golova.
il ce bit tako il se planira da goce preuzme tu ulogu.

--------------goce---------------
roben-------riberi---------muler
---------svajn---martinez-------
alaba----dante----boa-------lam

ako stvarno planira nesto slicno, kojeg ce mu mog levandovski? :?

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 27 jun 2013, 19:22

secer je napisao/la: --------------goce---------------
roben-------riberi---------muler
---------svajn---martinez-------
alaba----dante----boa-------lam

ako stvarno planira nesto slicno, kojeg ce mu mog levandovski? :?
Nisam siguran da je Lewandowski zelja Pepa...
I lijepa je to formacija ali osim sto nam ne treba Lewandowski, gdje cemo ove nase centarfore? :lol:

Formacija je najveca enigma zasad..

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 27 jun 2013, 19:27

pa nebitno je l njegovoa zelja il nije. jedina je istina da ce levat sletit u minhen.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 jun 2013, 19:30

Robben na lijevom krilu je čisti promašaj. Ne može praviti ulaze prema sredini i pucati jer bi mu lopta bila uvijek na desnoj nozi i znamo kako je slab sa desnom. On je lijevo krilo i siguran sam da je siguran u početnih 11.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 27 jun 2013, 19:36

Tacno tako nejveca enigma je formacija.

Veliko pitanje je da li ce Pep promijeniti formaciju,iako je rekao da nece ne bih bio 100% siguran.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 27 jun 2013, 19:37

Ja sam siguran da nista nije sigurno, bez obzira ko je u pitanju, da li Lewandovski, Robben ili pak Emre Can. :mrgreen:
#divovi

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 jun 2013, 19:38

Mnogo je sad opcija i mogućnosti šta bi se moglo desit?

E sad ako bi se desilo da Pep povuče Martineza na stopera (nerealno nije, ali ipak možda ne bude toliko mijenjao sistem), onda bi u svim tim kombinacijama značajnu ulogu mogao dobiti i Kroos, koji bi konačno igrao pravu osmicu, znači poziciju koja mu najbolje leži. Ipak je do sad Kroos igrao na doppel 6, kad je igrao povučenije. Znamo da mu je više cener odgovarao, ali da i to nije možda skroz idealno za njega. Ta pozicija 8, prava pravcata koja bi mogla biti pod Pepom, bi onda baš legla Kroosu.

Protiv lažne devetke, isto nemam ništa protiv, ali ja bi volio da on nekad igra tako, a nekad s klasičnim napadačem, da sistem bude varijabilan i da se protivnici mogu više iznenadit.
Martineza radije ipak ne bi povlačio na stopera, ali i ta kombinacija ne znači da bi bila loša. Imali bi sjajno otvaranje igre iz odbrane. E sad možda bi se poremetile neke stvari u vezi. Previše eskperimenata, Pepa može dovest na tanak led, novine mogu biti korisne i bit će ih zanimljivo posmatrat, samo u svemu će morati pripaziti na balans. Ne smije pretjerati, inače krenuće kola niz brdo, a onda vrije, frca i gori sve u MinKenu... :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 27 jun 2013, 19:48

Neutral je napisao/la:Robben na lijevom krilu je čisti promašaj. Ne može praviti ulaze prema sredini i pucati jer bi mu lopta bila uvijek na desnoj nozi i znamo kako je slab sa desnom. On je lijevo krilo i siguran sam da je siguran u početnih 11.
u celskom je igro poziciju lijevog krila, tako da... ;)
ako nist, bio bi najbolji asistent.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 jun 2013, 20:03

Daily star kaze da smo poslali ponudu od 14 miliona za Micaha Richardsa. Veliki talenat, strasan igrac ali sklon povredama sto nikako ne ide u prilog.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 27 jun 2013, 20:07

Htjeli mi to priznati ili ne, Franck Bilal je izgubio onu brzinu bez lopte i spirnt na daljinu 1 na 1 sa bekovima.
U finalu LP toliko lopti ga je Pizcek "procito" i prodora zaustavio da mi je u prvom poluvremenu bio najslabiji igrac Bayerna.

Medjutim kad su driblinzi u sredini / na malom prostoru u pitanju, Ribery sa lahkocom otresa protivnike.
slika
Jos tu dodaj njegovu lucidnost sto se pasova tice, cjepati ce odbranu samo tako. Na krilu sto vise Shaqiria razvijati kao igraca, a druga opcija je Arjen.

Sto se Robbena tice, mislim da bi idealno bilo promjena krila.
Kad god sam ga gledao na suprotnoj strani nije mogao raditi onaj svoj ulazak u sredinu i sut, pa je cesto birao opciju da odigra dupli sa igracem, probije i ubaci.
Manje prilika bi imao za gol kad bi lijevo igrao, ali svi znamo njegovu efikasnost kad izleti 1 na 1 sa golmanom.
slika
slika :oops:
slika :oops:

MANDZUKIC MORA OSTATI U PRVOJ POSTAVI
Zamislite da nismo protiv Juvea imali njega.
Kad posaljes dugu loptu da ti se nema ko sa Zabarima u zraku laktat'.
Zamislite da nije tokom citave sezonu zadnje vezne mucio svojim atomskim pressingom.
I sad dodje mali Gotze i odjednom Mandze nigdje nema.
Respekt Mariu , najbolji mladi igrac svijeta, ali ono sto me je zadivilo kod njega su prodori kroz odbranu a ne proturene lopte u 16 koje on pretvori u gol. On je vise veznjak / krilo neko lazna 9.
Malo je rec da bi nam Korneri izgubili na opasnosti. Covjece protiv Arsenala svaki korner ko penal bio.
Jaran mi drhtao kad vidi Kroosa kako se zalijece.

Muller nema pozicije, on luta ( vreba ) terenom dok ga jednom ne vidis kako slavi pogodak.
Hibrid krila i poluspica sa malo talenta i smotanosti ali zato sa Nogometnom inteligencijom jednog Bergkampa i trudom pravog Švabe. Kad niko ne moze on ga zabije i ne smijemo ni pomisljati sta bi bez njega.
Nisu ga dzaba ovi iskusni forumasi na Avatar stavili.
slika Ko ovo jos uz Flying Dutchana moze 8-)

Sad moja zelja je da se tu nadje mjesta za Kroosa u sredini.
Jos jednu sezonu ce u naponu snage biti Arjen / Bilal a onda lagano ustupati mjesto mladjim talentima u sredini.
Kroos je bio nas najbolji igrac do povrede.
Njegova duga lopta
slika
( ubacaj) slika
Volley slika
slika
Mali samo malo da ubrza igru po Guardiolinoj zelji ima da bude najbolja 10-ka na svijetu.

Znaci ja kao ljubitelj muskog, grubljeg fudbala ne zelim da vidim Bayern kako dosadnim i nepotrebnim pasovima oko 16 nista konkretno ne radi da zabije gol kako je to Barca radila
Odricanjem pravog spica Bayern je izgubio trademark formacije 4-5-1 i prepusta se Tiki-Taki koja je bas od strane Bayerna naseg razbijena u 100 komada i rasjecena na 7 dijelova, procitana od strane nekoliko ekipa.
Sad jos da neko dohaka i repki Spanije (nadamo se Elf) ni u reprezentativnom planu nece biti nepobjediva.

Njena prednost je sto se igraci ne umaraju tokom sezone jer citavo vrijeme protivnik trci za loptom.
Medjutim Bayern ima sirinu kadra za Atomski fudbal na sva 3 fronta.
Guardiola zaseres li ...
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 27 jun 2013, 20:18

prvo, moram napisat da si sastavio dobar posta.
a sad kritika :x
odakle ti ideja da je riberi izgubio na brzini?
najsvjeziji primjer da nisi u pravu je tekma kontra barce. jbt, cova vodi loptu a alves ne mere da ga stigne.
a evo i gif koji to dokazu... ups, nemam gif. :oops:
:lol:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.