Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
@nedime cemu amin haha? jel potpiso pipita,na mobu sam pa ne mogu sve pofatat..
@samoserem kakvi nickovi?valjda pise kad sam registrovan xd
@samoserem kakvi nickovi?valjda pise kad sam registrovan xd
U istim dresovima se igra i sljedece sezone.Orion87 je napisao/la:http://25.media.tumblr.com/tumblr_m0bax ... o1_400.gif
toliko o wojinom kvalitetu i potencijalu..
izgleda da ce novi dresovi biti predstavljeni 9.7,valjda nece biti neki veliki fejl..
Ma samo ce gostujuce promijenit'.
- Rockefeller
- Kontakt:

Ako bog da jbaces ti mater njima. Njega ce dolazak Pipite uciniti samo boljim napadacem.
Aha. Pa fakat lik preserava više. Pere.nedim1993 je napisao/la:vedo, amin zato što mu je još neko reko da sere više
Boli macku briga sta misevi o njoj pricaju. 
Sagar Shetty (ARSENAL INSIDER)
Alright.. Don't shoot the messenger. I'm just conveying what I've been told.
5 Internationally well known players have agreed a deal with the club including Wayne Rooney who has already undergone a medical. Fee to be haggled over with Manchester United.. Per Mertesacker will most likely be the new captain. Maybe because he has been requested to vacate the #4 Jersey
****: A friend of mine told me he works in afc youth academy
~Gooner
Nadam se da je tacno, al to da je na medicinski vec otisao... tesko.
5 Internationally well known players have agreed a deal with the club including Wayne Rooney who has already undergone a medical. Fee to be haggled over with Manchester United.. Per Mertesacker will most likely be the new captain. Maybe because he has been requested to vacate the #4 Jersey
~Gooner
Ovo ako je istina ja se naguzim odma'.
AA23 je napisao/la:Sagar Shetty (ARSENAL INSIDER)
~Gooner
Boze boze, da l' je lud ovaj sto je "messenger" i prenosi ove nebuloze, ili onaj sto je to izmislio ???
- Rockefeller
- Kontakt:
On i onaj geoff su rekli da je Rooney blizu potpisa. Eto da imate koga unfollow. Ja cu radije ostati privrzen svom principu a on je: upisem 'arsenal rumours' i radim nesto deseto, svremena na vrijeme prelistam ne bi li kakav link nas'o. 
- Marsal
- Kontakt:
Dovodimo 5 zvijezda hahahahahahahahahahahaha, Mertesacker kapiten HAHAHAHAHAHAHAAA23 je napisao/la:Sagar Shetty (ARSENAL INSIDER)
~Gooner
Ja mislio ja imam lošu forku kad se napušim.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
danas nešto za firmu išao u zenicu i tako hodam do zgrade kantona kad ispred mene lik u gostujućem (bijelom) dresu uniteda s brojem 20 na leđima i piše van persie... primjetim da ide s nekom starijom ženom (vjerojatno majka) i sad kako sam bio u žurbi prolazim ja kraj njih i okrenem se na suprotnu stranu i pljunem, a žena će ti a ja nekulture... a ja njoj odgovorim, ma gospođo šta da radim kad mi baja uletila u usta
... a ona onda se izvinjava... 
Šta ima mačko :rSamoZeljo je napisao/la:Boli macku briga sta misevi o njoj pricaju.
@tillman
Vođa zna.
- Marsal
- Kontakt:
Treb'o si ga odmah nabit nogom i njega i mater mu ili reći čuj gospođo ja nekulturan a dijete vam nosi sin van Persieja. :ugeek:tillman je napisao/la:danas nešto za firmu išao u zenicu i tako hodam do zgrade kantona kad ispred mene lik u gostujućem (bijelom) dresu uniteda s brojem 20 na leđima i piše van persie... primjetim da ide s nekom starijom ženom (vjerojatno majka) i sad kako sam bio u žurbi prolazim ja kraj njih i okrenem se na suprotnu stranu i pljunem, a žena će ti a ja nekulture... a ja njoj odgovorim, ma gospođo šta da radim kad mi baja uletila u usta![]()
... a ona onda se izvinjava...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Zasto njeno djete nosi sin Van Persija ?Marsal je napisao/la: Treb'o si ga odmah nabit nogom i njega i mater mu ili reći čuj gospođo ja nekulturan a dijete vam nosi sin van Persieja. :ugeek:
Opusteno ljudi,cemu nervoza kad zdrava je i loza,dobro je meni i pivo kad popjeni..
Trasu opet strit vork,going to job,working for snob jos uvjek pamtim Chamakov against Reading lob
- Rockefeller
- Kontakt:
Ovi su do sada napustili Arsenal:

@tillman
Tako joj i treba kad ne zna dijete vaspitat. 

@tillman
Rockefeller je napisao/la:Ovi su do sada napustili Arsenal:
@tillmanTako joj i treba kad ne zna dijete vaspitat.
Meade-a smo ovdje najavljivali kao nekog igrača..conora je arnel najavljivo a oni odoše
A i ne kontam ovaj ebecillio je baš dobar :S
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.