Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

daffy
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la daffy » 04 dec 2009, 15:31

Hamsik je zmaj.. jest da je sad ko qrac ruzan celav.. hahaha :lol:

Glupost je reci da Napoli bolje stoji finansiski od Juventusa ili intera.. to je cisto pokusavanje da se prospe pamet.. nije da oni imaju milijarde i da mogu raditi sta hoce sa novcem, vec imaju dovoljno tako da im prodaja Hamsika nikako se ne isplati.. a sad imati vise para od Juventusa ili intera koji su svake godine konkurenti za Seriu A, igraju u Ligi Prvaka, tv prava su im 10000x veca od Napolijevih i sponzore ne privlaci boja vec status kluba.. ;)
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

300
Kontakt:

Post Postao/la 300 » 04 dec 2009, 15:41

sarajlija89 je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:Jedno je podržati navijačku grupu, onda napišeš podrška za BBB, a ne podrška ustašama, to je sad potpuno isto kao kad su lazijevi digli živio tigar arkan

skoro sve talijanske navijacke grupe su desno orijentisane da ne kazem fasisti...ako niste znali...i ne treba vas ovo iznenadit...
nisu navijaci Livorna, koliko ja znam ;)
Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...

legy
Kontakt:

Post Postao/la legy » 04 dec 2009, 16:03

tuga_sa_sjevera je napisao/la:Marek Hamšik dok je svijeta neće preći u Inter! Ako ga i De Laurentiis proda, a sve su prilike da će Hamšik još dugo igrati u Napoliju, daće ga u Manchester ili Chelsea. Napoliju ne trebaju pare od prodaje Hamsika, jer je zadnjih godina po finansijskoj moći Napoli jači i od Intera i od Juventusa!

vrsni poznavalac stanja u italiji , napoli ce ga prodati prije ili kasnije a klubovi poput intera , juventusa , milana ce pokusati sve da jednog takvog igraca koji vec godinama igra u SERIA A dovedu u svoj tim , kao sto to obicno i bude u tom transferu se ukljuci par igraca koji trebaju napoliu i da se dobar novac tako da vjerujem da ce hamsik ostati u italiji i to po mojoj zelji da dodje u inter

tuga_sa_sjevera
Kontakt:

Post Postao/la tuga_sa_sjevera » 04 dec 2009, 16:16

Ja mislim kategorički da od toga nema ništa. Hamšik ostaje sigurno još najmanje 2 godine u Napoliju, ima ugovor do 2013. ako me memorija ne vara. Lova Napoliju ne treba, jer iovako-ionako ima je previše, i može kupiti koga hoće. Isto vrijedi i za Argentinca Lavezzija! A kad se Hamšik i makne iz Napulja, ide u Englesku.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 04 dec 2009, 16:27

300 je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:Jedno je podržati navijačku grupu, onda napišeš podrška za BBB, a ne podrška ustašama, to je sad potpuno isto kao kad su lazijevi digli živio tigar arkan

skoro sve talijanske navijacke grupe su desno orijentisane da ne kazem fasisti...ako niste znali...i ne treba vas ovo iznenadit...
nisu navijaci Livorna, koliko ja znam ;)

oni su zakleti komunisti...tj. ljevicari....i veliki je rivalitet izmedju njih tj. ljevicara i desnicara :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 04 dec 2009, 17:22

tuga_sa_sjevera je napisao/la:Ja mislim kategorički da od toga nema ništa. Hamšik ostaje sigurno još najmanje 2 godine u Napoliju, ima ugovor do 2013. ako me memorija ne vara. Lova Napoliju ne treba, jer iovako-ionako ima je previše, i može kupiti koga hoće. Isto vrijedi i za Argentinca Lavezzija! A kad se Hamšik i makne iz Napulja, ide u Englesku.
Lavezzi se svadja tamo sa svima.. jednostavno momku se vise ne svidja u Napulju i hoce da ide.. odlicno bi bilo, ma sta odlicno perfketno bi bilo da ga Juve dovede.. btw. vjerujem da ce vec sljedece sezone Hamsik produziti ugobor sa Napolijem..

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 04 dec 2009, 17:36

hamsik je tip igraca koji fali juventusu...nesto slicno kao nedved...valjo bi nam i vjerujem da ce doc u juve..mozda ne sad ali u neko dogledno vrijeme jer on je prevaziso napoli....a sto se tice lavezzia...strasan igrac...njega i dzeku u tandemu bi volio ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

napolifanatik
Kontakt:

Post Postao/la napolifanatik » 04 dec 2009, 17:37

Hamšik će produziti ugovor 99%, a za Lavezzija nisam siguran, 50-50!
Societa Sportiva Calcio Napoli, simply the best club in Italy!

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 04 dec 2009, 18:21

ne treba Dzeko, samo Lavezzi.. nemamo para mi za obojicu.. ustvari imamo para, ali nama treba odbrana kompletna osim Caceresa i Chiellinija da se promjeni..!!

Hamsik je drama igrac, cinjenica da je Slovacku odveo na SP..

napolifanatik
Kontakt:

Post Postao/la napolifanatik » 04 dec 2009, 18:49

daffy je napisao/la:ne treba Dzeko, samo Lavezzi.. nemamo para mi za obojicu.. ustvari imamo para, ali nama treba odbrana kompletna osim Caceresa i Chiellinija da se promjeni..!!

Pa zamisli da smo mi otisli na SP, kako bi onda bili cijenjeni Džeko, Miske, Ibišević i ostala kompanija!?

legy
Kontakt:

Post Postao/la legy » 04 dec 2009, 19:41

laka grupa za italiju , odigrati na x protiv paragvaja i slovaka ,pobijediti n. zeland i prolaz u drugi krug a onda krecu bolje igre i otvoren put prema finalu

SVIJESTKI PRVAK ------ ITALIA

Nade
Kontakt:

Post Postao/la Nade » 04 dec 2009, 20:06

legy je napisao/la:laka grupa za italiju , odigrati na x protiv paragvaja i slovaka ,pobijediti n. zeland i prolaz u drugi krug a onda krecu bolje igre i otvoren put prema finalu

SVIJESTKI PRVAK ------ ITALIA

Nema sanse da budu ponovo Talijani prvaci svijeta....To ce biti odluceno izmedju Spanije i Brazila
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 04 dec 2009, 21:00

napolifanatik je napisao/la:
daffy je napisao/la:ne treba Dzeko, samo Lavezzi.. nemamo para mi za obojicu.. ustvari imamo para, ali nama treba odbrana kompletna osim Caceresa i Chiellinija da se promjeni..!!

Pa zamisli da smo mi otisli na SP, kako bi onda bili cijenjeni Džeko, Miske, Ibišević i ostala kompanija!?
gledaj brate ja bi to volio vise nego ista.. vise nego da Juventus osvoji Coppa Italia.. ali nama Dzeko ne treba.. Juventusu.. jer imamo visak tih robusni napadaca, jedino ako bi se rijesili Iaquinte i Amauria onda DA! Ali sve dok imamo ovoliko napadaca jos pogotovo sada kada igramo sve vise i vise formaciju 4-2-3-1 gdje nam je potreban samo jedan napadac a to je David Trezeguet..

Jako mi je drago sto Italia ima slabu grupu i tu ce se prosetati.. navijam za Italiju tj. bolje receno navijam za ItalJuve.. :lol:

sve je to kriv Lippi :twisted: sto nam je ubacio Grossa i Cannavara u tim.

napolifanatik
Kontakt:

Post Postao/la napolifanatik » 04 dec 2009, 21:48

Napoli u Nedelju igra sa Barijem, koji je na desetom mjestu na tabeli, dok smo mi na devetom sa istim brojem bodova. Mislim da Bari nema sta traziti San Paolo stadionu, tri boda bi trebala ostati kod domaćina.

napolifanatik
Kontakt:

Post Postao/la napolifanatik » 04 dec 2009, 22:01

Napoli slavi pedeseti rodjendan svog stadiona "San Paolo". Kućo lijepog fudbala, sretan ti rodjendan i da na tvom travnjaku SSC Napoli ostvari sto vise pobjeda, titula, pehara, naslova. Tača datum rodjendana je 6. Decembar, tamam kad Bari-ja oderemo, slavimo i rodjendan omiljenog nam stadiona. Napoli je prvi meč na ovom stadionu odigro davne 1959. godine protiv Juventusa i pobjedio sa 2:1. Strijelci za Napoli su bili Vitali i Vinicio. Prije početka utakmice protiv Bari-ja, SSC Napoli je pripremio kratki šou, Elia Greco, Dolo Mistone i Luis Vinicio će dobiti majice sa njihovim imenima i brojem 50, da se obiljezi nešto veoma lijepo, rodjendan stadiona San Paolo!

napolifanatik
Kontakt:

Post Postao/la napolifanatik » 04 dec 2009, 22:04

SRETAN RODJENDAN!
slika

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 04 dec 2009, 22:10

:twisted:

da nisam bianconero, uvjeren sam da bi navijao za Napoli ili Viole.. kako su meni ta dva kluba draga.. inace volim Italijanski fudbal, navijace.. ma sve sto se tice Italije i fudbala.. samo mi je zao sto nisam rodjeni talijan!..

protiv Baria ce biti ****.. jaka je to ekipa!

napolifanatik
Kontakt:

Post Postao/la napolifanatik » 04 dec 2009, 22:24

daffy je napisao/la::twisted:

da nisam bianconero, uvjeren sam da bi navijao za Napoli ili Viole.. kako su meni ta dva kluba draga.. inace volim Italijanski fudbal, navijace.. ma sve sto se tice Italije i fudbala.. samo mi je zao sto nisam rodjeni talijan!..

protiv Baria ce biti ****.. jaka je to ekipa!
Mi smo jaci :mrgreen:
Salu na stranu, nekazem da je to los tim, jaki jesi, al fakat onako relano kazem sto mislim, a to jeste da smo mi jaci od njih i to dosta, samo da imamo vise srece od njih. Bari i mi imamo isti broj bodova, znaci sto se tice igre ove sezone, bar za sada isti smo.
Sto kazes volis Napoli il Viole, ja sam Napoli gotivio jos kao mali klinjo, tada je moj drug imao šal Napoli-ja i mjenja ga za nekoliko desetina sličica FRANCE 98, nesjecam se tacnog broja, znam da je izvuko dobre igrace :D
Eh kad se samo sjetim ko klinjo, ljepljenja slibai slicnih zezanicja. Sad imam šal Napolija, dobio iz Italije, original, bar šal, sa onim zlatnim grbom Napolija.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 05 dec 2009, 10:10

:twisted:

dobra je to stvar.. i ja moram nabaviti orginalni sal Juventusa.. kad odem u Italiju sljedeci put. :lol:

sto se tice tekme naravno da vi imate jaci sastav, ali Bari i sa slabim timom igra odlicno.. ja sam Napoli i Genou ljetos svrstavao medju glavne favorite za ono 4 mjesto.. Juve i inter su mi bili za 1, dok za 3 i 4 sam mislio da ce biti Napoli, Genoa, Viole, Roma i Milan.. mada mi je Milan tu najmanje imao sansi da ce biti.. sad se napalili par kola.. brzo ce pasti.. :lol:

Lavezzi, Quagliarella, Hamsik, Gargano, Cannavaro, Zuniga, Santacrocke.. ma drama tim Napoli ima..

legy
Kontakt:

Post Postao/la legy » 05 dec 2009, 11:10

dobar tim ima napoli , samo su napravili gresku sa donadoniem , pa covjek je katastrofa skoro je unistio i napoli i repku dok je vodio , da su krenuli od pocetka sa ovim trenerom bili bi u puno boljoj poziciji sad , siguran sam u pobjedu napolitanaca danas recimo 3:0

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Biscione, muxa i 2 gosta.