sto je sramota?..pa ovi su blentavi oni su umisljeni da mogu ttulu uzeti i samo uzimaju odpadfilip13 je napisao/la:sramota je ovo što rade pierceu
2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: 2013 NBA Off-Season
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
sramota je da stalno nude bilo kome jednog od najboljih kelta svih vremena
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sve je to ok, ali treba imati u vidu da Boston pravi novu ekipu, a on se moze uvjek vratiti oprostiti se u njihvom dresu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Mah nedolazi u obzir nek daju Brooka i koji pick i eto im PP i KG.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
SaltCityAttack je napisao/la:sve je to ok, ali treba imati u vidu da Boston pravi novu ekipu, a on se moze uvjek vratiti oprostiti se u njihvom dresu
on ima još jednu,možda dvije sezone,36 mu je godina,ako ga negdje pošalju tu mu je i kraj karijere vjerovatno
filip13 je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:sve je to ok, ali treba imati u vidu da Boston pravi novu ekipu, a on se moze uvjek vratiti oprostiti se u njihvom dresu
on ima još jednu,možda dvije sezone,36 mu je godina,ako ga negdje pošalju tu mu je i kraj karijere vjerovatno
+1
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
#

#PrvaPametnaDwighteSadPravacUHouston

#PrvaPametnaDwighteSadPravacUHouston
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa šta bi trebao da dobije 15 mil kod nas (a ima se opcija da ga se riješimo), a ide se u rebulding, tako bi samo usporio tranziciju i uništio šanse da nekoga mlađeg za te novce potpišemoLenBias je napisao/la:filip13 je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:sve je to ok, ali treba imati u vidu da Boston pravi novu ekipu, a on se moze uvjek vratiti oprostiti se u njihvom dresu
+1
Bolje je nešto dobiti za njega dok se još može (to shvata i on i uprava), a on će se svakako umiroviti u našem dresu
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Dakle u redu je za tim da se odrekne igraca radi vlastitog dobra. A kada se igrac (ili trener) odrekne tima onda je izdajica i placenik.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Da, kada se odrekne radi rivalskog tima onda jeste izdajica, plaćenik je u svakom slučaju i jednom i u drugom timuDonnie Darko je napisao/la:Dakle u redu je za tim da se odrekne igraca radi vlastitog dobra. A kada se igrac (ili trener) odrekne tima onda je izdajica i placenik.
Bit će zanimljivo ako prođe ovaj trejd između Netsa i nas (3 picka prve runde zvuče primamljivo za ekipu koja ide u rebuilding, jedino ugovor Wallacea je težak, dok bi Humph odmah dogodine dobio nogu jer je FA tad), Rondo i Humph u istom timu
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ima li neko da baci link ESPN-a?
- adriano_leite
- Kontakt:
http://www.firstrow1.eu/watch/193086/1/ ... -2013.html" onclick="window.open(this.href);return false;NEZALAGANJE je napisao/la:Ima li neko da baci link ESPN-a?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Hvala druze!adriano_leite je napisao/la:http://www.firstrow1.eu/watch/193086/1/ ... -2013.html" onclick="window.open(this.href);return false;NEZALAGANJE je napisao/la:Ima li neko da baci link ESPN-a?
- adriano_leite
- Kontakt:
Hoce li bolje biti na ESPN-u ili NBATV? Ne sjecam se na cemu sam gledao prosle godine.adriano_leite je napisao/la:http://www.firstrow1.eu/watch/193086/1/ ... -2013.html" onclick="window.open(this.href);return false;NEZALAGANJE je napisao/la:Ima li neko da baci link ESPN-a?
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Samo ESPN ima pravo prenosa drafta...Poslije njega idi na NBATV za analizu.Izgleda da birate Lena.adriano_leite je napisao/la:Hoce li bolje biti na ESPN-u ili NBATV? Ne sjecam se na cemu sam gledao prosle godine.adriano_leite je napisao/la:http://www.firstrow1.eu/watch/193086/1/ ... -2013.html" onclick="window.open(this.href);return false;NEZALAGANJE je napisao/la:Ima li neko da baci link ESPN-a?
- adriano_leite
- Kontakt:
Joj brate gdje si to nasao?NEZALAGANJE je napisao/la: Samo ESPN ima pravo prenosa drafta...Poslije njega idi na NBATV za analizu.Izgleda da birate Lena.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
#RekoSamTiOdmah #Strucnjakadriano_leite je napisao/la:Joj brate gdje si to nasao?NEZALAGANJE je napisao/la: Samo ESPN ima pravo prenosa drafta...Poslije njega idi na NBATV za analizu.Izgleda da birate Lena.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Chris Sheridan pise...adriano_leite je napisao/la:Joj brate gdje si to nasao?NEZALAGANJE je napisao/la: Samo ESPN ima pravo prenosa drafta...Poslije njega idi na NBATV za analizu.Izgleda da birate Lena.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ispisano je 50 puta da ce bti i Len i Noel i McLemore od raznoraznih izvora. Zanimljivo je vidjeti da si negdje procitao nesto (sto sam ja napisao prije par dana i rekao da se nadam da nece biti ni McLemore ni Len) i da mislis da si neki strucnjakGreivis je napisao/la:#RekoSamTiOdmah #Strucnjakadriano_leite je napisao/la:Joj brate gdje si to nasao?NEZALAGANJE je napisao/la: Samo ESPN ima pravo prenosa drafta...Poslije njega idi na NBATV za analizu.Izgleda da birate Lena.
@NEZALAGANJE, ne vjerujem ja njemu, jer se i suvise dobro cuva ta tajna ko ce biti draftovan. Kako god bude, vjerujem u procjenu FO i Granta.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
#StoOdmahZelisUSukobDaIdes #NapisaoSamIzZezancijeVise #Relax
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.