Sam je kriv, ne se njime zamarati i okrenut se budućnostiCepi1981 je napisao/la:Ode nam Hernandez u prdekanu djaba mu sad i milioni kada nema baila dakle nema da se braniti sa slobode. Cujem juce najjaci dokaz protiv njega jeste zvaka koju je kreten zvakao i bacio na mijesto gdje je bacio i utoku sa kojom je rokno coj'ka, To uz cinjenicu da je narucio generalku kuce, slupani mobilni I ne koperacija i drskost prema nadleznim organima su dovoljni da ga osude za ubistvo, a to je dozivotna robija pa taman on bio Clinton a ne Hernandez neki bivsi igrac Patriotsa.
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- Sportfanatik
- Kontakt:
Re: NFL
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Navodno Hernandez je ubio Lloyda iz razloga sto je ovaj imao informacije o dvostrukom ubistvu Hernandeza protekle godine
.
Policija je vec pokrenula istragu sto se ta dva ubustva tice i ocekuje se da ce i u tim slucajevima biti podignuta optuznica protiv Hernandeza.
Policija je vec pokrenula istragu sto se ta dva ubustva tice i ocekuje se da ce i u tim slucajevima biti podignuta optuznica protiv Hernandeza.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Koji idiot. Ma i vise od toga. Go.vno od covjeka jbte.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- SaltCityAttack
- Kontakt:
joj sad svi hoce pare hahahahaa.. sad svako ko se zamjerio sa njim ko je izgubio nekog trazi nesto ahahahaha...eh to su vec pare u pitanju standardno u USA ..naljepe ti jos 20 nekih stvari ....samo vala budala je vecu budalu ubila ..znaci dva **** vise necemo imati na svijetu, ali mi nije jasno kako on pored ovakve karijere i svega moze biti takav ...ebiga kad se ti NFL i NBA vecina njih kao gengsteri edukovali i nikako iz njih to ne moze izaci .... ja zato kazem Rose se spasio, Rose je zivio u takvoj mahli da ja cisto sumnjam da bi prezivjeo
...ali djete je pametno vidjelo da taj zivot nije za njega i zato aeluje i prica o tome
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Moze li neko napisati kako ce se sada ova situacija u vezi AH-a odraziti na nas SC i sta ce biti sa njegovim garantovanim novcem ? Jesu li Patriotsi to duzni njemu isplatiti bez obzira sta se dogodilo ? Hvala unaprijed na odgovoru.
Inace Goodell izdao ostalim timovima zabranu i rekao da nece odobriti potpisivanje ugovora sa AH-om dok se ova situacija ne rijesi. Ne bi me cudilo da je cirkus iz NYC-a vec bio pripremio ugovor za AH-a.
Inace Goodell izdao ostalim timovima zabranu i rekao da nece odobriti potpisivanje ugovora sa AH-om dok se ova situacija ne rijesi. Ne bi me cudilo da je cirkus iz NYC-a vec bio pripremio ugovor za AH-a.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Većinu jesu, i to će biti taj dead money, možda nešto izvuku da ne isplate, ali većinu bi trebali, iduće godine 7,5 milamerosm je napisao/la:Moze li neko napisati kako ce se sada ova situacija u vezi AH-a odraziti na nas SC i sta ce biti sa njegovim garantovanim novcem ? Jesu li Patriotsi to duzni njemu isplatiti bez obzira sta se dogodilo ? Hvala unaprijed na odgovoru.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- randy_moss
- Kontakt:
Danom tight end, nocu serijski ubojica. 
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
- randy_moss
- Kontakt:

Nek' stoji da ne zaboravim.
Dao bi mu ja rinuka a ne 7.5 mil, cisto sumnjam da ce dobiti kintu, sta treba da mu dadnu jos miliona pa da vlada u Walpole prdekani??? Trebaju mu sve uzeti I ako su mu duzni dati jos love to sve dati porodici ubijenog ili eventualno "ubijenih".
Sha bi reko Kristijan na ovo? Jedan Lloyd je morao biti ubiVen samo zato jer je znao ono sto nije smeo haha
Sha bi reko Kristijan na ovo? Jedan Lloyd je morao biti ubiVen samo zato jer je znao ono sto nije smeo haha
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Lijep gest Patriotsa...
Naime svi navijaci koji su kupili dres Hernandeza moci ce 6. i 7. Jula dobiti povrat novca. Naravno radi se o dresovima koji su kupljeni u oficijelnim shopovima Patriotsa. Kao glavni razlog ovog poteza direktor marketinga je naveo cinjenicu da su NFL igraci uzor djeci i da ne zele na Gillettu budu dresovi AH-a.
Naime svi navijaci koji su kupili dres Hernandeza moci ce 6. i 7. Jula dobiti povrat novca. Naravno radi se o dresovima koji su kupljeni u oficijelnim shopovima Patriotsa. Kao glavni razlog ovog poteza direktor marketinga je naveo cinjenicu da su NFL igraci uzor djeci i da ne zele na Gillettu budu dresovi AH-a.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ja koji lik ovo se mora poslusat
najaci lik kojeg sam ikad slusao da intonira jednu himnu... milion puta ponavljam ovu zemlju ne volim ebiga samo pare njene su mi vazne, ali ovaj lik kad radi svoj posao jednostavno ne mogu da odolim..joj daj nam njega dole da on povede "jedna si jedina" gorilo bi ocami
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
trebam provjeriti na FB jeli nam Moss izbrisao slike njegove..imao je pun qurc slika ahahahahha ...idol njegovamerosm je napisao/la:Lijep gest Patriotsa...
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987

nisu normalni
Sve je ovo ujedno I test za administraciju Patriotsa, ali drago mi je da su se ponijeli najbolje sto su mogli dakle odma su raskinuli sve sa AH I onda ovo zadnje sa dresovima za svaku pohvalu. Patriotsi su to rodjaci nisu to Ravensi 
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
- Sportfanatik
- Kontakt:
Svaka im čast. Treba na ovo zaboravit i okrenut se pripremama za sezonuCepi1981 je napisao/la:Sve je ovo ujedno I test za administraciju Patriotsa, ali drago mi je da su se ponijeli najbolje sto su mogli dakle odma su raskinuli sve sa AH I onda ovo zadnje sa dresovima za svaku pohvalu. Patriotsi su to rodjaci nisu to Ravensi
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
jeko uopšte ta faca?SaltCityAttack je napisao/la:ja koji lik ovo se mora poslusat![]()
![]()
najaci lik kojeg sam ikad slusao da intonira jednu himnu... milion puta ponavljam ovu zemlju ne volim ebiga samo pare njene su mi vazne, ali ovaj lik kad radi svoj posao jednostavno ne mogu da odolim..joj daj nam njega dole da on povede "jedna si jedina" gorilo bi ocami
[youtube][/youtube]
meni je najbolja izvedba američke himne ubjedljivo ona od pokojne whitney na superbowlu u tampi na starom sombreru, tamo negdje početkom devedesetih!

„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma brate lik inace na utakmicama Blackhawksa radi ovaj posao, ali evo zvali s ga i ovdje znajuci da umije ebiga...pa dobro sad ima puno dobrih izvedbi svakako, ali ovaj lik je sigurno jedan od boljih definitivno...volio bi da nauci "Jedna si Jedina" pa da zalomimo bratejestamaji je napisao/la:jeko uopšte ta faca?SaltCityAttack je napisao/la:ja koji lik ovo se mora poslusat![]()
![]()
[youtube][/youtube]
meni je najbolja izvedba američke himne ubjedljivo ona od pokojne whitney na superbowlu u tampi na starom sombreru, tamo negdje početkom devedesetih!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- randy_moss
- Kontakt:
"There's a new development, which I don't know if you've heard from these reports, that (Hernandez is) being looked at now in relation to an investigation that involves a double homicide -- a drive-by shooting -- that happened in Boston in 2012,"
[youtube][/youtube]
Isao frajer Ballase da koka u Glen Parku.
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.