Ja mislim da je dovoljno...bar za sadarob do bagro je napisao/la:Jel to premalo ili previsePonos Torina je napisao/la:evo sad sam vidio na Goal onoj stranici da Venger za Dzeku nudi 15,16,5 mill funti![]()
![]()
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Samo ti u Arsenal, i jos fino nagovori onog malog stopera Hajrica da igra za nas.
a sta ako ti ja kazem da je dzeko ispred sve i jednog napadaca manchestera !majestic24 je napisao/la:Gdje ce igrati??? Rooney ce uvjek biti prvi napadac,bez obzira u kakvoj je formi. Berbatov je sjajan napadac, nevjerujem da Dzeko moze nesto vise napraviti od njega,jer Bundesliga nije Premiership. Tu su jos Owen te Macheda i Welback koji ce dobivati sve vise sanse.rob do bagro je napisao/la:Pa dobro, ja bi ga volio vidjeti u Manchesteru ali se ne bih slozio s tobom da ga Fergi nece dovest,jer je i ranije izjavljivao da ga zeli dovest u svoje redove da je sjajan igrac nakon tekme kad su igrali na Old trafordu protiv wolfsa,vidjecemo za nekoliko dana da li ce se to ostvarit...uglavnom ima zeleno svjetlo od Veha i moze otic
berbatove i bleblke porediti sa dzekom je smijesno , podcjenujes dzeku previse.
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
W.T.F Ljajic ali ono najiskrenijevOluMme je napisao/la:Ferguson prekino transfer Ljajića da bi doveo Džeku...ovo vam je 100% sigurno ..
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
pa vidiš...MAN UTD ja za ljajića trebo dat 15 mil €, a on je igrač za budućnost, talenat..A MAN-u trebaju provjereni igrači kao što je Džeko...Ovako Džeku mogu dovest za 30 mil € i ljudi skontali **** Lajića , bezveze bi nam otišlo još 15 mil € za njega, bolje da namjerimo još 15 i dovedemo Džeku koji je svjetska klasa..harishp je napisao/la:W.T.F Ljajic ali ono najiskrenijevOluMme je napisao/la:Ferguson prekino transfer Ljajića da bi doveo Džeku...ovo vam je 100% sigurno ..
harishp, sad skonto...
Ako nekog zele da dovedu,to ce i uraditi ili obrnuto.
Nije to klub koji zivi od danas do sutra.
Zato kazem W.T.F Ljajic da se poredi ili uopste stavlja u vezi nekih igraca koji su vec preorali jake lige,razvalili u svojoj repci i s time dokazani igraci.A jos ni 24 godine nije napunio.
Jel sad ti kontas.
P.S Ako ih Dzeko u Vukovoj jazbini pukne po usima iducu sedmicu.Istresce i 50 miliona
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Ponos Torina
- Kontakt:
- sarajlija89
- Kontakt:
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Ponos Torina
- Kontakt:
BarretoPonos Torina je napisao/la:Juve hoce Dzeku i ono malog iz Barija
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ne nego Andrea Ranocchia odbrana,ovaj talentovani odbranbeni igrac Bari je odbio interes Chealsea jer zeli preci u Juventus,tako da su ova 2 igraca prvi na listi Juventusa(Dzeko)vOluMme je napisao/la:BarretoPonos Torina je napisao/la:Juve hoce Dzeku i ono malog iz Barija
- Ponos Torina
- Kontakt:
GunnerS je napisao/la:Heh, dobro, nigdje veze, Džeko se veže sa svima sada, al kada tako pišete o tim transferima, bilo bi lijepo da navedete web adresu odakle ste tu vijest uzeli ili pročitali... Jer ovdje ima svakakvih likova i prave su mahaluše, izmišljaju sve i svašta
Posto vidim da nisi citao od pocetka navod je stranica Goal i jos neke stranice da ih neimenujem
- Ponos Torina
- Kontakt:
Prije da je avazGunnerS je napisao/la:Hehe, Goal tebi stranica u koju imaš povjerenja ?! Jarane, Goal ti je ko kod nas San![]()
Ja ne vidim razlikeambrozija je napisao/la:Prije da je avazGunnerS je napisao/la:Hehe, Goal tebi stranica u koju imaš povjerenja ?! Jarane, Goal ti je ko kod nas San![]()
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Anoniman, ArtemisFowl, avalPacidoroP, AvantiBL, AzRimiRzA, Barcod, bavarian_bk, Beduin, benko21, BiH26, Blackwargreymon, boki86, bordobijeli, Brokula, CAGarfia, Cautinho, CrvenoCrnaArmija, CudanLik, Cwirek, DanijelTZ, dark44, delko, denza, donCorleone1892, eaglebvb09, enobarca, FCB1986, FerdinandF, Fudo, General505, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, greenwood, Guest1945, guillermo, haklamas, HariTz, harko35, Hrasno15, itatabisine, J1897, Jabroni, Jadnimi, James1987, jasmin10, johntravolta123, kakarut, karajlo, Kaunas, komax, legendarnadruga, LenyYoro15, Lynx, MaroonBjelave, Maverick, miki09, Mocvara1991, MokraKifla, moreno123, muhamedhulk, Muumii, Napapijri, napapijri1987, nebeskasila, nerkolfc, Pact1921, Pensioner26, PointBlank, Poligon10, prijeratni mangup, PSV, RaZuti, Resolute, rio_Ferdy88, Riziko, rodjeeni1922, Romagnoli13, Rosicky, rukometubih23, s4mke, SanaBosna, Serha, Shevko, Sheyi, signalidunapark, Soba, StevieG8, Tihi, tutankamon1905, ubipara, ugursuz, unavita, UtdBiH21, Venom, Zglavkar, Zigazaga i 996 gostiju.