Kako da mu je ne vratis kad  gore zive duse nema.
 Kako da mu je ne vratis kad  gore zive duse nema.Pa dodje mi da odem sa utakmice

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ti sto sjede na sjeveru prate zelju vise nego sto ti imas godina, zato malo postovanja prema njima, ipak su oni prije gledali jednog bazdarevica, Bukala... a sad gledaju berkica, popovica i ostale.nime_tm87 je napisao/la:Najvise mrzim mkad odem na sjever i kad neko kaze:"Ne vracaj mu je dole" ili sl.Kako da mu je ne vratis kad gore zive duse nema.
Pa dodje mi da odem sa utakmice
bistrikboy je napisao/la:Sad mi krivo što mu nisam skandir'o u inat ludim i opasnim lafčinama.[/b
 [/quote]
[/quote] 
 Željovac je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:Sad mi krivo što mu nisam skandir'o u inat ludim i opasnim lafčinama.[/b
Neki su to i u nedelju radili

made in FKŽnjofra je napisao/la:
pogledaj te do kraja

Pa MAŠINAA ostaje masina!njofra je napisao/la:
pogledaj te do kraja

Dobarnjofra je napisao/la:
pogledaj te do kraja
 al sto nisi stavio onu GOLCHINU  protiv Spanije i da malo duze traje ono made in F.K ZELJEZNICAR
  al sto nisi stavio onu GOLCHINU  protiv Spanije i da malo duze traje ono made in F.K ZELJEZNICARJedino je mogla upasti ova golčina protiv Werdera, ali video je davno rađen. U svakom slučaju sam doprinijeo promociji ŽELJEZNIČARA.maximus_genius je napisao/la:Dobarnjofra je napisao/la:
pogledaj te do krajaal sto nisi stavio onu GOLCHINU protiv Spanije i da malo duze traje ono made in F.K ZELJEZNICAR
 Uz Džeku, naravno.
 Uz Džeku, naravno. 

Od kojeg igraca?dizdaa22 je napisao/la:ljudi moze li mi ko reci hoce li zeljo imati kakve koristi od iduceg transfera,prevenstveno mislim na naknadu za treniranje?