To bi mu bio odlican potez,naravno ako ima istine u tome...storm_raider je napisao/la:Sportige pise da Minnesota zeli Mirzu od sl. sezone u svojim redovima... Eh sad...
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
mene vise zanima hoce li mesina doci kao pomocnik kid-u, a za ocekivati je da barem pojednako ucestvuju u vodjenju ekipe jer mesina je ipak trener sa iskustvom, a kid sa imenom ali u osnovi pocetnik u trenerskom posluPonos Torina je napisao/la:To bi mu bio odlican potez,naravno ako ima istine u tome...storm_raider je napisao/la:Sportige pise da Minnesota zeli Mirzu od sl. sezone u svojim redovima... Eh sad...
a mesina bi itekako znao koristiti teletovica
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ako dodje Messina kao pomocnik Kiddu to je katastrofa u najavi.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
moje misljenje je da su u stvari htjeli dovesti mesinu, ali nisu htjeli biti prvi klub koji ima europljanina trenera, pa ovako postavili igraca ka trenera, a mesinu kao pomocnikaneno#4 je napisao/la:Ako dodje Messina kao pomocnik Kiddu to je katastrofa u najavi.
prije je ovo da mesina vodi, a kid da se nauci
ponavljam ovo je moje misljenje
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Onda Mesinu nisi pratio u Lakersima, kako je isutiran.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ne znam kojom logikom bi mu bilo bolje da ide u Wolfse kad tamo imas na cetvorci Love-a i Kirilenka. Pa prije ce se izboriti u Netsima za rotaciju...Ponos Torina je napisao/la:To bi mu bio odlican potez,naravno ako ima istine u tome...storm_raider je napisao/la:Sportige pise da Minnesota zeli Mirzu od sl. sezone u svojim redovima... Eh sad...
Ono cega je mene strah je da ce Kidd kao neiskusan trener se osloniti na igrace sa vise iskustva, te da ce Evans i Humphries radi imena ponovo biti ispred njega.
Preseason utakmice ce biti kljucne za Mirzu. Ako se dobro sjecam, prosle godine je nesto eksperimentisao sa individualnim pripremama za NBA, radio na snazi, sto ga je onda u tim utakmicama kostalo suta itd. Ako se ove godine fizicki optimalno pripremi, uvjeren sam da ce izboriti mjesto u rotaciji. U prilog mu ide i ovo EP, taman ce tu da podesi nisan.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
NETS AND CELTICS PURSUING VERBAL AGREEMENT
According to Marc Stein of ESPN.com, the Nets and Celtics are pursing a verbal agreement. The last step, according to reports, is Kevin Garnett waiving his no-trade clause. The rumored deal is Kris Humphries, Gerald Wallace, Reggie Evans, Keith Bogans (S&T), Tornike Shengelia, and 3 1st Round Picks ('14, '16, & '18) in exchange for Paul Pierce, Kevin Garnett, and Jason Terry.
Ako ovako ostane i više nego dobro, Teletović back up za Garnetta.
According to Marc Stein of ESPN.com, the Nets and Celtics are pursing a verbal agreement. The last step, according to reports, is Kevin Garnett waiving his no-trade clause. The rumored deal is Kris Humphries, Gerald Wallace, Reggie Evans, Keith Bogans (S&T), Tornike Shengelia, and 3 1st Round Picks ('14, '16, & '18) in exchange for Paul Pierce, Kevin Garnett, and Jason Terry.
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Uz Garnetta bi dosta naucio, pogotovo u odbrani. KG je odlican saigrac, jedan od boljih u NBA, ali kao protivnik je medju gorim. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- storm_raider
- Kontakt:
- randy_moss
- Kontakt:
10. jula bi trebalo biti gotovo.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
To je to,ovo je nesto sto mu je trebalo i sada nece imati pritiska,KG je odlican motivator i mentor,nadam se da ce nauciti Teletovica par trikova. Sljedece sezone ocekujem 20 minuta prosjecno i nekih 12 poena po utakmici.
BREAKING: Celtics-Nets agree to BLOCKBUSTER trade.
Kevin Garnett, Paul Pierce & Jason Terry to Brooklyn for 3 future 1st-round picks, Gerald Wallace & others
Kevin Garnett, Paul Pierce & Jason Terry to Brooklyn for 3 future 1st-round picks, Gerald Wallace & others
Samo da liga prihvati trade i da Netsi ne dovedu ni jednog visokog igraca vise,i mozemo uzivati u sljedecoj nba sezoni ! 
Odlicne vijesti. Nadamo se da nece Netsi dovoditi jos visokih igraca. KG, Lopez, Blatche i Mirza, lijepa postava. Samo se nadam da Blatche nece onako solirati kao prosle godine, imam osjecaj da je Mirzu to ubijalo u pojam.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Sta je sa Redzom? Je l' i on ukljucen u ovaj trejd (negdje sam procitao da ga nema), ili mu je istekao ugovor sa Netsima?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
kobe24 je napisao/la:Sta je sa Redzom? Je l' i on ukljucen u ovaj trejd (negdje sam procitao da ga nema), ili mu je istekao ugovor sa Netsima?
I on je ukljucen u trejd,samo je Bogans sign and trade,Evans ima jos jednu godinu ugovora..
Humph,Reggie,Bogans,Wallace,Joseph,Shengelia i pickovi,skoro svi koji su nam ''smetali'' jos da su se rijesili Johnsona i Blatchea,gdje bi nam kraj bio..
Iz ovog trejda se vidi da Netsi ozbiljno racunaju na Mirzu sljedece sezone, u protivnom, sigurno bi i on bio ukljucen u trejd (ima tu igraca koji su itekako bili vazni za Netse u prosloj sezoni). Kao sto rekoste, samo da ne dovedu nekog visokog igraca, ovako je, i vise nego dobro.
Izdržati, to je temelj vrline!
Metanor je napisao/la:kobe24 je napisao/la:Sta je sa Redzom? Je l' i on ukljucen u ovaj trejd (negdje sam procitao da ga nema), ili mu je istekao ugovor sa Netsima?
I on je ukljucen u trejd,samo je Bogans sign and trade,Evans ima jos jednu godinu ugovora..
Humph,Reggie,Bogans,Wallace,Joseph,Shengelia i pickovi,skoro svi koji su nam ''smetali'' jos da su se rijesili Johnsona i Blatchea,gdje bi nam kraj bio..
Shengelia nije ukljucen u trade
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
Stipe je napisao/la:Metanor je napisao/la:kobe24 je napisao/la:Sta je sa Redzom? Je l' i on ukljucen u ovaj trejd (negdje sam procitao da ga nema), ili mu je istekao ugovor sa Netsima?
Shengelia nije ukljucen u trade
To neke promjene?Ako nisu,onda jeste.
Edit. Nista se nije mijenjalo,ne lupaj ako ne znas jbmu mater ne mogu skontati ove ljude..
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Reci mi jel gotov trade sve završeno ili je na pomolu? Nemam pristupa stranicama a na ovim sportovima nikad ne znaš jedni pišu ovako drugi onako.Metanor je napisao/la:kobe24 je napisao/la:Sta je sa Redzom? Je l' i on ukljucen u ovaj trejd (negdje sam procitao da ga nema), ili mu je istekao ugovor sa Netsima?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.