PROTESTI protiv odigravanja utakmice izmedu RS-a I Srbije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Neutral
Kontakt:

Re: PROTESTI protiv odigravanja utakmice izmedu RS-a I Srbij

Post Postao/la Neutral » 28 jun 2013, 03:12

Meni je smiješno da neko uopće i pita što se ne igra u Banjaluci utakmica reprezentacije BiH.

Dovoljno je pogledati meč reprezentacije BiH i Srbije u malom fudbalu ako se ne varam na Palama ;)

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 28 jun 2013, 03:32

samson je napisao/la:Mladi Mirzoni je pokusaj od Jugoslovena, nova generacija. Ili ti ga Bosnjo koji bi dozvolio cetnicko orgijanje po BL za saku dolara ... Po tome smo, moram priznati, i poznati ... A ti, Eto tebe, stvarno se trudis da se ovakve teme pozatvaraju, da se o njima nista ne govori. Da sve prodje neopazeno, kao i mnogo puta do sada. Meni je dovoljno, kada si ti u pitanju, kako si napisao naziv grada odakle dolazis. Ocito izbjegavas jedan veoma bitan prefiks u cijeloj prici. Zasto? Nije nit cudno, gradonacelnik ti je osudjenik za ratne zlocine ... Laku noc ..
Politika. :roll: I sad samja ratni zločinac jer sam stavio Šamac a ne Bosanski Šamac i jer je neki tamo načelnik mog grada osudjen za ratne zločine? S vaše strane nije bilo zločina? Meni je dobar dio famelije poginuo u ratu pa ne krivim tebe ili nekog drugog Bošnjaka lično zbog toga. Ako nešto ne volim onda je to generalizovanje. Ostrašćen si mnogo. Mrziš sve što je srpsko, ili sve što nije bošnjačko, nebitno. Nije za tebe forum, za tebe je puška i da ideš u lov na medvjede na planinu s koje si sišao. Ne vidim uopšte smisao tvog posta.
Smoke Weed Everyday!

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 28 jun 2013, 03:36

samson je napisao/la:Mladi Mirzoni je pokusaj od Jugoslovena, nova generacija. Ili ti ga Bosnjo koji bi dozvolio cetnicko orgijanje po BL za saku dolara ... Po tome smo, moram priznati, i poznati ... A ti, Eto tebe, stvarno se trudis da se ovakve teme pozatvaraju, da se o njima nista ne govori. Da sve prodje neopazeno, kao i mnogo puta do sada. Meni je dovoljno, kada si ti u pitanju, kako si napisao naziv grada odakle dolazis. Ocito izbjegavas jedan veoma bitan prefiks u cijeloj prici. Zasto? Nije nit cudno, gradonacelnik ti je osudjenik za ratne zlocine ... Laku noc ..
Ovakvo razmisljanje ne vodi nigdje, dajte vise, razbijmo barijere izmedju sebe, dok se mi ovdje svadjamo, i tjeramo neki inat, nasi izabrani politicari, od Tihica, Zlaje, Dodika, Covica i ostale kompanije bezbrizno sjede u parlamentima i uzimaju nase pare, sto upravo mi, narod njima dajemo, a prvenstveno i za njih glasamo. Samsone da ti navedem jedan primjer, jedna od pobjeda BiH, u Sarajevu se slavi, pred Vjecnom vatrom momak u jednoj ruci drzi pivu, a u drugoj sedzazu, o turskim, sandzackim zastavama da i ne govorim, ako mi to vec radimo ovdje, zasto se grozimo kad vidimo da to momci u RSu i zapadnoj Hercegovini rade, nosaju zastave drugih drzava. Ne kaze se bezveze, prvo pocisti u svom dvoristu, pa onda gledaj na druge. Ali, dzaba je to nekima reci, isto tako, ako je ta reprezentacija RS-a igrala vec svoje neke utakmice prijateljske, ne znam zbog cega se sad dize neka frka, priliv sredstava u budzete ce biti, ako nista drugo, bice nam jaci klubovi sa tih prostora.
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 28 jun 2013, 03:40

EvoMene je napisao/la:
Politika. :roll: I sad samja ratni zločinac jer sam stavio Šamac a ne Bosanski Šamac i jer je neki tamo načelnik mog grada osudjen za ratne zločine? S vaše strane nije bilo zločina? Meni je dobar dio famelije poginuo u ratu pa ne krivim tebe ili nekog drugog Bošnjaka lično zbog toga. Ako nešto ne volim onda je to generalizovanje. Ostrašćen si mnogo. Mrziš sve što je srpsko, ili sve što nije bošnjačko, nebitno. Nije za tebe forum, za tebe je puška i da ideš u lov na medvjede na planinu s koje si sišao. Ne vidim uopšte smisao tvog posta.
Tako je brate! Javno priznaj da ne volis bosansko, da te boli jer je bosansko. Da ti smeta jer nije srpski Samac. Sigurno ti ne smeta nit proslost gradonacelnika koji vodi grad odakle si ... Ne boj se za mene, tata nije sovinista, al nije ni budala kao sto su bili njegovi tata i mama .. I ne vadi rijeci iz konteksta, niko nije rekao da si zlocinac .. Ne mrzim ja nista srpsko, moji prijatelji Srbi su svjedoci. Kao i Hrvati. Mrzim cetnike, to je istina. Tvoji poginuli me ne zanimaju, da budem iskren. Zapitaj se, zbog cega i za koga su poginuli. Za BiH sigurno nisu ...
Zadnja izmjena: samson, dana/u 28 jun 2013, 03:58, ukupno mijenjano 1 put.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 28 jun 2013, 03:43

Mirzoni89 je napisao/la:
Ovakvo razmisljanje ne vodi nigdje, dajte vise, razbijmo barijere izmedju sebe, dok se mi ovdje svadjamo, i tjeramo neki inat, nasi izabrani politicari, od Tihica, Zlaje, Dodika, Covica i ostale kompanije bezbrizno sjede u parlamentima i uzimaju nase pare, sto upravo mi, narod njima dajemo, a prvenstveno i za njih glasamo. Samsone da ti navedem jedan primjer, jedna od pobjeda BiH, u Sarajevu se slavi, pred Vjecnom vatrom momak u jednoj ruci drzi pivu, a u drugoj sedzazu, o turskim, sandzackim zastavama da i ne govorim, ako mi to vec radimo ovdje, zasto se grozimo kad vidimo da to momci u RSu i zapadnoj Hercegovini rade, nosaju zastave drugih drzava. Ne kaze se bezveze, prvo pocisti u svom dvoristu, pa onda gledaj na druge. Ali, dzaba je to nekima reci, isto tako, ako je ta reprezentacija RS-a igrala vec svoje neke utakmice prijateljske, ne znam zbog cega se sad dize neka frka, priliv sredstava u budzete ce biti, ako nista drugo, bice nam jaci klubovi sa tih prostora.

Mirzoni, 89 ti je godiste? Ako jeste, ti si mlad ali i u zabludi .. Laku noc.

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 28 jun 2013, 03:45

Ja i ti nikad ne možemo biti braća. Takvi kao ti nikad. ;)

Ova rasprava nikud ne vodi. Ne smeta mi ništa bosansko, i evo nek je Bosanski Šamac, ja ga i dalje volim. Nisam zadrt kao ti. I sadašnji gradonačelnik nije učestvovao ni u kakvim ratnim zločinima, raspitaj se malo. Ako misliš na onog šup_ka Zarića, njega niko živ ne voli. I ti sad reci da nisam u pravu što tražim da se zaključa ovo. Ako ovoima veze sa sportom onda stvarno. Laku noć.
Smoke Weed Everyday!

Ribar
Kontakt:

Post Postao/la Ribar » 28 jun 2013, 10:53

EvoMene je napisao/la:Ja i ti nikad ne možemo biti braća. Takvi kao ti nikad. ;)
a meni ne mogu biti cak ni sestre :mrgreen:
ovaj samsom komunicira upotrebljujuci izraze "glup si", "nemas pojma" etc. kakav dijapazon misli i arsenal rijeci :lol: jos je prilicno patetican :mrgreen:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 28 jun 2013, 10:59

Pošto je tema izgubila smisao, možete nastaviti normalnu diskusiju ovdje:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 8#p2598028" onclick="window.open(this.href);return false;

za diskusiju kakvu vode EvoMene i Ribar ću da dijelim trajne banove umjesto da zaključavam još jednu temu.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.