Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

Stipe
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la Stipe » 28 jun 2013, 11:57

Metanor je napisao/la:

To neke promjene?Ako nisu,onda jeste.

Edit. Nista se nije mijenjalo,ne lupaj ako ne znas jbmu mater ne mogu skontati ove ljude..

http://forums.realgm.com/boards/viewtop ... &start=390" onclick="window.open(this.href);return false;

eto ti link pa citaj jarane
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 28 jun 2013, 11:58

Mislim da je Joseph uletio u trade umjesto Shengelie. Uglavnom, obojica sigurno nisu u ovom dealu. Pikovi + pet igrača (Humpries, Wallace, Bogans, Evans, Joseph) za KG-a, Piercea i Terryja.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 28 jun 2013, 12:02

zaboljisportuBiH je napisao/la:
Metanor je napisao/la:
kobe24 je napisao/la:Sta je sa Redzom? Je l' i on ukljucen u ovaj trejd (negdje sam procitao da ga nema), ili mu je istekao ugovor sa Netsima?

I on je ukljucen u trejd,samo je Bogans sign and trade,Evans ima jos jednu godinu ugovora..

Humph,Reggie,Bogans,Wallace,Joseph,Shengelia i pickovi,skoro svi koji su nam ''smetali'' jos da su se rijesili Johnsona i Blatchea,gdje bi nam kraj bio..
Reci mi jel gotov trade sve završeno ili je na pomolu? Nemam pristupa stranicama a na ovim sportovima nikad ne znaš jedni pišu ovako drugi onako.
Trade nije zvanicno realizovan, ali ce biti kada se otvori pijaca, 10. Jula...
Ovo je extra situacija za Mirzu, moci ce nauciti dosta od Garneta...

Ja se samo pribojavam jos jednog, a to je da ce Netsi ponuditi minimalni veteranski ugovor Kenyon-u Martinu, kao sto spominju, a sto nadam se da nece uraditi...

Shengelia nije otisao u Boston, njegovo mjesto je popunio Joseph...
Pravda za Papeta!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 28 jun 2013, 12:11

Dobro vijesti za Mirzu a i za nas koji smo pratili Brooklyn malo vise od ostali prosle sezone. Pardon, zapravo mi sto smo se patali gledajuci Brooklyn prosle sezone :lol:.

Sad je sve na Mirzu. Nadam se da ce uspjeti jer on to moze, nas zmaj! A protivnici u Sloveniji bogami budite oprezni jer Tele dolazi da vas rusi :lol:

Sjecate se da je Aco pri kraju sezone reko da ima informacije iz Netsa da racunaju na Mirzu iduce sezone i da ce imati dosta vecu minutazu! HAJMO MIRZA!!

P.s. Hoceli imati iste dresove jer planiram naruciti sebi jedan! ;) MT3
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

MT3
Kontakt:

Post Postao/la MT3 » 28 jun 2013, 12:19

Ode nam Ređzo ljudi :lol:
suze same idu NE VJERUJEM cccccccc
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 28 jun 2013, 12:27

Tesko da ce i blatch ostati.
Makar je statisticki zasluzio dosta veci ugovor od minimalca za koji je igrao prosle sezone tako da ce vjerovatno otici negdje gdje ce uzeti vise love.Svakako mislim da mu Netsi nemaju odakle ponuditi ista vise od tog minimalca :lol:
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 28 jun 2013, 12:42

elninho_resTO je napisao/la:Tesko da ce i blatch ostati.
Makar je statisticki zasluzio dosta veci ugovor od minimalca za koji je igrao prosle sezone tako da ce vjerovatno otici negdje gdje ce uzeti vise love.Svakako mislim da mu Netsi nemaju odakle ponuditi ista vise od tog minimalca :lol:
igrao je za minimalac u Netsima, ali je imao oko 7 mil. od Wizardsa jer je amnestiran ;)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 28 jun 2013, 13:27

Blatche sigurno nece ostati u Netsima. Zasad Mirza, KG i Lopez pod kosem. Dovet ce oni nekog veterena kao backup Lopezu sigurno. Bice minuta za Mirzu ne brinite. :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 28 jun 2013, 13:32

Nije moglo bolje 8-)

DWill - JJ - PP - KG - Lopez

Terry, Brooks, Mirza, Plumlee, Bogans, Shengelia.

Iskustvo u ovoj ekipi je nevjerovatno :o Mirza će nadam se imati veliku minutažu jer KG ima 37 godina, i neće moći toliko izdržati kao prije.

Realno, za očekivati je još jednog centra ili krilo, centra prije svega.
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 28 jun 2013, 13:41

Svima bih toplo preporučio da pročitaju novi intervju sa Mirzom u novom sportu. Baš ima interesantnih odgovora poput:

Šta mislite o P.J. Carlesimu? Obični stand-up komičar :mrgreen:
Jerry Stackhouse sluša Whitney Houston prije tekme :mrgreen:
Humphries razvaljuje Evansa na treninzima :mrgreen:

Eto, ima puno toga, reko da podijelim ;) Pročitajte obavezno
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 28 jun 2013, 13:55

Vedad87 je napisao/la:Svima bih toplo preporučio da pročitaju novi intervju sa Mirzom u novom sportu. Baš ima interesantnih odgovora poput:

kralju ako ti nije tesko da uslikas pa da ovdje postavis,..?

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 jun 2013, 14:01

Najviše finti je naučio od Joe Johnsona 8-)
1 sezona, 53 utakmice, 9.4minute igrao u prosjeku, postizao je 3.5 poena, 1.8 skoka, 0.4 asistencije.
Ukupno u prvoj sezoni postigao je 188 poena, te je imao 95 skoka i 23 asistencije.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 28 jun 2013, 14:01

kokuz je napisao/la:Nije moglo bolje 8-)

DWill - JJ - PP - KG - Lopez

Terry, Brooks, Mirza, Plumlee, Bogans, Shengelia.

Iskustvo u ovoj ekipi je nevjerovatno :o Mirza će nadam se imati veliku minutažu jer KG ima 37 godina, i neće moći toliko izdržati kao prije.

Realno, za očekivati je još jednog centra ili krilo, centra prije svega.
Brooks, Bogans su otisli u trade-u izgleda, Bogans kroz S&T..

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 28 jun 2013, 14:01

anti_zli je napisao/la:
Vedad87 je napisao/la:Svima bih toplo preporučio da pročitaju novi intervju sa Mirzom u novom sportu. Baš ima interesantnih odgovora poput:

Nije problem, ali nemam pojma kako :D Haj mi objasni preko PP
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 28 jun 2013, 14:16

Vedad87 je napisao/la:
anti_zli je napisao/la:

Nije problem, ali nemam pojma kako :D Haj mi objasni preko PP
Joj , ne znam ni ja, nisam nija nikad postavljao, ako ima ko raspolozen da momku objasni :D

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 28 jun 2013, 14:20

http://imageshack.us/f/13/0geq.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;

MT3
Kontakt:

Post Postao/la MT3 » 28 jun 2013, 14:21

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 1691_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Mirza je Bosni i Hercegovini sinonim za košarku. Traje to već skoro pola vijeka, od nekadašnjeg gracioznog tuzlanskog Mirze od Bosne, do današnje delije iz Jablanice.

Moglo bi još potrajati. Ko zna kakvu će nam budućnost ispisati ubojiti šuter Mirza Teletović (27), kapiten BiH i član NBA tima Brooklyn Nets?

- Ne znam jesam li dobio ime po onom Mirzi. To ćete morati pitati mog oca Šabana - odgovorio nam je 206 cm visoki kapiten naše košarkaške reprezentacije.

Tokom razgovora kojeg smo vodili za naše posjete u njegovom rodnom gradu, saznali smo, međutim, da Tečetović nije slučajno Mirza. Kopkalo nas je i nešto drugo, otkud iz tako malog grada, istina lijepog, u zelenoj dolini kojom protiče Neretva, dolazi tako velik broj sportskih asova?

- Mi imamo Mirzu, Hasana, Vahu i Lulića. Koga ima Konjic? Nikoga! - dobacio nam je gost za susjednim stolom vidjevši kako zauzimamo pozicije oko njegovog poznatog sugrađanina.

Kasno se kolega Čizmić sjetio da su iz Konjica Davor Jozić i Dragan Jakovljević. Uostalom, sa sjeverne strane jezera je došao i Mirzin otac Šaban. Sigurni smo da su i Konjičani jednako ponosni na našeg Mirzu i sve njegove uspjehe.

Iznenadio nas je fini, uglađeni, lijepo vaspitani dvometraš. Izgledom bliži studentu fizike nego NBA gladijatoru. Očekivali smo da je NBA od Mirze napravila bahatu zvijezdu, priča se da ih je većina takvih. Ali on je drugačiji. Elegancijom kojom pobjeđuje na parketu, osvaja i u "običnom" životu. Korektan, uvijek u duhu fair-playa, ugodan sagovornik.

- Morate doći u Jablanicu za vrijeme kad igra reprezentacija BiH, da vidite kad cijeli grad navija.
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 28 jun 2013, 14:26

http://imageshack.us/photo/my-images/811/z5er.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 28 jun 2013, 14:28

Nemam pojma da li se išta vidi :? Ako se ne vidi, nek moderatori izbrisu

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 28 jun 2013, 14:31

dao nam ja nadu sto se tice Antica, lijep intervju, Hvala Vedo ;)

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Brazzzoo123 i 7 gostiju.