Pokazalo se kasnije u to u Euroligi preko istog Antica sam ubacio dva puta ubacio 30 poena
Sabit Hadzic NISTA NOVO
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Ništa družeanti_zli je napisao/la:dao nam ja nadu sto se tice Antica, lijep intervju, Hvala Vedo

hmm, daJHam je napisao/la: Brooks, Bogans su otisli u trade-u izgleda, Bogans kroz S&T..
Ja ipak msm da ce KG uzeti 5-cuPonos Torina je napisao/la:[youtube][/youtube]
Izgleda da ti nemas pojma o Mirzidenirob je napisao/la:ma meni je teletovic bio razocaranje veliko u nba prosle sezone. sto bi ameri rekli "scrub". nista nije postigo, totalno slaba minutaza, bljesno je u samo 2-3 utakmice i to je to, mozda tamo sredinom sezone. dali je to zbog trenera, slabe minutaze, naravno, kazu da treba bar godina da se rookie igrac u nba ligi oslobodi, pa tako da se nadam da ce bar sljedece sezone nesto bit od njega. u jednu ruku je super stvar sto su se netsi tako pojacali da ce konkurat za nba prsten, ali opet koliko ce to bit dobro po naseg mirzu i njegovu minutazu, ostaje da se vidi. tek sad ima konkurenciju u ekipi. onda da dodam, pierce i garnet su stariji igraci, davno su ih prosle najbolje godine, ali imaju uskustvo i precizne suteve. al budimo realni, ja opet sumnjam da netsi mogu parirat miami heatu. ali eto. jedan jason terry im je 6 igrac, a bio je i 6 igrac godine kada je dallas izbacio miami iz finala. wiliams je veliki allstar, al on je jedini u toj ekipi na nivou lebrona wade i bosha. ovi svi ostali u ekipi su korak iza. onda uz to miami ima jednog alena, vidjeli smo koliko on vrijedi u zadnjim sekundama kad je trica upitanju, stoga... tesko ce ih jos ko skinut. ja sam se iskreno nado da ce bit nesto od nyk ali oni standarno razocarenje... i da dodam, koliko sam upoznat jason kidd je sad novi trener netsa, covjek bez ikakvog iskustva kao trener, bez ijedne sezone iza sebe trenerske, pa cini mi se da je zadnju sezonu bio igrac (ispravite me ako se varam, znam da je onda predproslu sezonu bio 100% igrac) tako da nemaju netsi ni nekog trenera. imam osjecaj da ce oni poslat teletovica u jedan phoenix ili minnesotu il neku bezveznu ekipu. u po sezone. teletovic jos nista nije postigo u americi, nevjerujem da i jedan covjek u americi zna za njega jos... cak ni navijaci netsa ga neznaju jos uvjek jer je jako jako slabo igro i uz to jako malo je igro....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.