Ćiro Blažević

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

delija
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la delija » 04 dec 2009, 15:21

Karim_Madrid je napisao/la: ma ne oni su svi uredu :mrgreen: al pasta je glvna stvar,zar ne?Ciro je zaradio tih 70%jer nikad oni ni nebi bili sponori rekpke fubalske..mislis li da bi toliko sponzora iz Hercegovine npr..privuklo da je neko drugi..bi al u...i BLAZ je bio hrvat..al ne CIRO..nije mi do nacionalnosti vec uspijeha BH...udaramo tamo gdije smo najslabiji a toje Selektor repke..odbrana nam je slaba,uopce neki nisu ni svijesni koliko smo puno dogurali u onoj grupi...mogu pisati BELGIJA ovo ono,pa mi smo ih sijebali oni su protiv Spanije u 2 tekmi izgubli u 90 min imali su sansi al nije ih islo,i onda ih mi razbili,inace ta BELGIJA ti momci njih 15tak bilo na OLMPIADI U PEKING..Turska izgubila je 2 boda u Estoniji mi smo tu Estoniju razbili,a kod kuce su igrali nerijeseno sa Belgijom...gubili su bodove na nekim tekmama kojim mi nismo...CIRO odvedi nas na EURO da zacepis ovi nezhvalnicima :mrgreen: :mrgreen:sa tom slabom odbranom odvedi nas :lol:
Ma nemas ti pojma

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 dec 2009, 15:35

Hm vidim raja ko biva pocela da se pali i zari,raja je pocela da se pali i zari.Jer to je Ciro Mata Hari :mrgreen:
Ja bih volio naci nekog od vas koji bi popljuvao,popisao,posrao,izbacio neke osobe koje su vam nasli dobar posao.Iako vas na primjer u tom trenutku ama bas niko nije htio.Jos ste uz to imali odlicne trenutke da vas vecinom svi sa visokih stolica svjeta sa postovanjem i respektom gledaju.Da od jedne firme koja je bila pred stecajem :mrgreen: napravite super unosnu kompaniju.I to sve pred penziju koja bi vam bila mizerna.
I jos plus sto se tu imalo po vasu srecu i legalnih dobrih dohodaka od jos nekih ugovora.
I tako bi vasa visocanstva popisala te ljude koji su vas doveli da bi vi jos mogli da hrdate. :roll: Ako niste gori jeste onda slicni.
I to sve skriveni ispod ha-hu nickova i u toplim domovima izvjestavate tu ekstra normalnu cinjenicu.
Ciro je prevrtaner i salabajzer.Ali zapita li se raja ko nas uopste zasto.
Jer je 99% i primilo na kraju Ciru a ostavili savez u svojim legama i cekali trenutak da konacno naletimo na repku koja ce nas izbaciti.
Ovakva bi pisanja bila i finalu svjetskog prvenstva da smo kojim slucajem izgubili :roll:
Umjesto Usketa ce doci drugi ako ne isti onda slican i sta se stim postiglo.Sjahao Murta da bi uzjahao Kurta.
Cirkan je svjestan da je izgubio navijace vecinu,iako ih fakticki nikad nije ni imao.
On ce otici.Ali moze vam doci Tulic ili kakav ekstra selektor koji ce definitivno sve ovo raz-je-bati iz razloga jer ce savez ostati isti.A Vahu,Bazdu i ostale boli biban za tom istom repkom
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

lešinar

Post Postao/la lešinar » 04 dec 2009, 15:58

Možete vi pisati i do sudnjega dana,nećete i ne možete ništa promjeniti,baš ćiru briga za vama,ćiro je pronašao alibi za neuspjeh u Zvjezdanu Misimoviću i to na jako prljav način i njemu je to sasvim dovoljno,i sad se povukao u Zagreb iz koga javno poručuje:"Ma neka se svi oni jebu ali bez mene!".

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 04 dec 2009, 16:02

lešinar je napisao/la:Možete vi pisati i do sudnjega dana,nećete i ne možete ništa promjeniti,baš ćiru briga za vama,ćiro je pronašao alibi za neuspjeh u Zvjezdanu Misimoviću i to na jako prljav način i njemu je to sasvim dovoljno,i sad se povukao u Zagreb iz koga javno poručuje:"Ma neka se svi oni jebu ali bez mene!".
Ovo je dosad najbliže istini, Ćiro je tražio alibi za neuspjeh (iako realno uopšte nije postojala potreba za bilo kakvim alibijem,rasturila nas bolja ekipa), i svalio krivicu na Misimovića. To profesionalci i "veliki" treneri ne rade, to rade pi**e. Meni je sasvim svejedno hoće li Ćiro otići ili ostati, sve dok u Kavezu sjedi ista bagra, napretka nema, ali je Ćirohito ispao veliki papak, što jes' jes' :)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

lešinar

Post Postao/la lešinar » 04 dec 2009, 16:04

tanzla je napisao/la:
lešinar je napisao/la:Možete vi pisati i do sudnjega dana,nećete i ne možete ništa promjeniti,baš ćiru briga za vama,ćiro je pronašao alibi za neuspjeh u Zvjezdanu Misimoviću i to na jako prljav način i njemu je to sasvim dovoljno,i sad se povukao u Zagreb iz koga javno poručuje:"Ma neka se svi oni jebu ali bez mene!".
Ovo je dosad najbliže istini, Ćiro je tražio alibi za neuspjeh (iako realno uopšte nije postojala potreba za bilo kakvim alibijem,rasturila nas bolja ekipa), i svalio krivicu na Misimovića. To profesionalci i "veliki" treneri ne rade, to rade pi**e. Meni je sasvim svejedno hoće li Ćiro otići ili ostati, sve dok u Kavezu sjedi ista bagra, napretka nema, ali je Ćirohito ispao veliki papak, što jes' jes' :)
potpis i to svojeručni :)

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 04 dec 2009, 16:48

sinoc kad su pitali Al-Tinawija:jesi li jos za to da Ćiro ode, on je rekao: Pa pošto sam ja napisao pismo,ne mogu sad da mijenjam stav......I sinoć se bio usro,lahko je pričat iza leđa haj u lice reci čovjeku ako nemas argumenata.....ĆIRO OSTANI RADI PRAVIH NAVIJAČA,FANATICOSI NISU NI 2 POSTO NAVIJAČA BiH
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 04 dec 2009, 17:00

Željoman je napisao/la:sinoc kad su pitali Al-Tinawija:jesi li jos za to da Ćiro ode, on je rekao: Pa pošto sam ja napisao pismo,ne mogu sad da mijenjam stav......I sinoć se bio usro,lahko je pričat iza leđa haj u lice reci čovjeku ako nemas argumenata.....ĆIRO OSTANI RADI PRAVIH NAVIJAČA,FANATICOSI NISU NI 2 POSTO NAVIJAČA BiH
ma đe bi bili...hej reci kako je navijanje bilo u Zenici bez njih, a kavo u Belgiji sa njima...Još ih u Belgiji bilo 2x manje...

Aphex_
Kontakt:

Post Postao/la Aphex_ » 04 dec 2009, 17:05

Nemam nista protiv Cire, ali mislim da on nije idealno rjesenje za reprezentaciju. :shock:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 dec 2009, 17:28

Ma njegova mana,sto Cirkan i da hoce u datim momentima ne zna da promijeni taktiku to jest formaciju repke.
Lako ga procitati,pogotovo sad u ovim slijedecim kvalifikacijama.Tako da bi u startu vec bili donji.
I to mu je,sto se tice vodzenja repke rak rana.
Sa ostalim se moze prezivjeti ali sa ovim navedenim tesko.
Samo problem je ko bi dosao umjesto njega a da moze sve te rupe da pokrije.Jer sastavljanje formacije je jedan od milion faktora.
Ocit primjer razlike potpune iste repke Engleske sa onim Mc-Donaldsom :lol: i sad ovim zabarom. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 dec 2009, 17:31

Da li neko ima link za tu emisiju?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

azma82
Kontakt:

Post Postao/la azma82 » 04 dec 2009, 17:33

Željoman je napisao/la:sinoc kad su pitali Al-Tinawija:jesi li jos za to da Ćiro ode, on je rekao: Pa pošto sam ja napisao pismo,ne mogu sad da mijenjam stav......I sinoć se bio usro,lahko je pričat iza leđa haj u lice reci čovjeku ako nemas argumenata.....ĆIRO OSTANI RADI PRAVIH NAVIJAČA,FANATICOSI NISU NI 2 POSTO NAVIJAČA BiH
svaka cast majstore

odlicno receno

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 04 dec 2009, 17:35

Ciro Ciro majstore :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 04 dec 2009, 17:44

Karim_Madrid je napisao/la:CIRO JE BOG!!!!!!!
NEUZUBILLAH opet kazem 8-)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 04 dec 2009, 18:53

:lol: :lol:
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 04 dec 2009, 19:55

LIvada je napisao/la:
:lol: :lol:
Livada, livada sanjiva se budi... :lol: :mrgreen:

Ma nece Ciro nigdje sta vam je.

Ciro je lav :lol: :lol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 dec 2009, 20:07

Pa kad ce vise odluka o selektoru? Najgore je ako tamo do juna jos ne znamo kako ce bit. A evo ko da gledam da do sljedeceg termina za prijateljske nece bit nista i igramo protiv Zadra.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 04 dec 2009, 20:10

CIRO PHEDERU!

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 04 dec 2009, 20:12

Ćiro je od tog momka barem 30 godina stariji i još je aktuelni selektor reprezentacije,normalno je da će ga poštovati.To je ono što nas uče kod kuće.I malo je kamera učinila svoje,neke rečenice nije dobro formulisao pa su neki i pogrešno shvatili šta govori kao Spahić.

Drugo,Ćiro sinoć standardno u svom stilu odgovarao na pitanja.Pravi se prepametan,nekakve stručne termine koristi kojim i sam ne zna značenje i okoliša.Fino ga se pita nešto,on ujnu iz Kaknja spominje.Imali to smisla ? Nekoliko je puta ostao bez riječi ali ga je voditelj vadio iz tih situacija.Plus,laže ko ćuko.Ne mogu da vjerujem da čovjek od preko 70 godina,onako laže,petlja,grubo/agresivo odgovara...Takođe,i meni se desilo da mi se nije poruka prikazala niti je e-mail pročitan,a bio sam uporan dok je svaki e-mail ili poruka podrške Ćiri pročitan/prikazan. :roll:

A slušajući Čolpu,crko sam od smijeha. :lol:
Ja ću ovo,ja ću ono,ja sam ovakav,onakav,znaju mene prijatelji moji,uvest ću red,bit će čišćenje u Savezu,ovo,ono...isto malo dijete koje bi dalo sve za jednu dobru čokoladu.

Sinanović ne zna je li pošao ili došao.Ustvari,dobro to on zna samo sjedi na dvije stolice.

Hršum,bože sačuvaj.Nabijem ga na onu stvar.

zehha
Kontakt:

Post Postao/la zehha » 04 dec 2009, 20:14

SVE I JEDAN EMAIL JE BIO PODRSKA ĆIRI, PA HALO

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 04 dec 2009, 20:27

Kako ga nije sramota,star covjek a laze.Heheheh ko u onoj reklami. :D
Nego stvarno sam se u ovih zadnjih mjesec dana uvjerio kakav je to covjek.Ljudi pa on je sam sebe uvukao u ova g...a.
Bez potrebe je poceo gubiti ugled medju rajom.A oni sto ga jos podrzavaju ne vide dalje od nosa.Meni ih je zao.Zar moze neko jos padati na njegove slatke rjeci,na njegove lazi i licemjerstvo,pa treba imati granica.
Medjutim, kad dobro sagledam situaciju mozda i nebi valjalo da sad ode,jer onda tek nastupa panika i rasulo...
Treba da ostane do ljeta jer mislim da ce se do tad rjesiti i situacija u savezu i konacno cemo se rjesiti onog jada od covjeka,mislim na njegovog jarana Usanovica i na ostale nikogovice...
Ako bude doslo do promijene selektora mislim da bi bilo dobro da se pocne i sa novim ljudima u savezu,onako cisto ko sto u Dininoj pjesmi "ispocetka"... :)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.