Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Po ovome izgleda da su Toprak i Wollschield igrali najvise na poziciji stopera prosle sezone: http://en.wikipedia.org/wiki/2012%E2%80 ... statistics" onclick="window.open(this.href);return false;
Solidni stoperi, ali nista zastrasujuce. Moze se Spaha tu izborit za dobru minutazu.
Solidni stoperi, ali nista zastrasujuce. Moze se Spaha tu izborit za dobru minutazu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Super,nadam se prvoj postavi i dobrim partijama..
Bravo Spaha..
Bravo Spaha..
- brzitesanj
- Kontakt:
Odličano za našeg kapitena, baš mi je drago, našim igračima odgovara njemačka.

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Spahić će 100% biti u prvom timu.
Htjeli su ga i prije no nisu imali keša, sada ga imaju pa im je Emir prva opcija bio (mislim na platu). Kapiten jedne BiH da bude na klupi Apotekara je mission impossible.
Htjeli su ga i prije no nisu imali keša, sada ga imaju pa im je Emir prva opcija bio (mislim na platu). Kapiten jedne BiH da bude na klupi Apotekara je mission impossible.
Ma nisu ga sigurno kupili da grije klupu,već da im pojača odbranu.Spaha je iskusan igrao je u mnogim ekipama i ne bi ga "švabo" kupio tek tako,sve su to oni izvagali i vidjeli da će im biti pravo pojačanje.A i spahi će bundes liga biti novi izazov.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Bundesliga je ponovo aktuelna
... Stuttgart , Hoffenheim , Fraiburg , Leverkusen , Schalke 04 , Braunschweig ... ko će ovo sve stići ispratiti
Ove nisam pratio otkako ih je Barba napustio ...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Omerbavarac
- Kontakt:
Toprak i Wollscheid su mu konkurencija, koju ce siguran sam Spaha hladno pomesti.
Izbor nije mogao biti bolji. Ucesce u LP-a uz borbu za sami vrh u Bundesligi.
Izbor nije mogao biti bolji. Ucesce u LP-a uz borbu za sami vrh u Bundesligi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Bravo Emire, lijepa vijest danas superrrrrrr tako mi je godra nek pocrkaju dusmani

Čestitke kapitenu! Pozitivno sam se iznenadila. 
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
odlicno, svaka cast, vec me zabrino...
Strašnu su ekipu tada imali. Iako je bio simpatičan i sastav HSV-a dok je Barbarez igrao za njih. Dosta iskusne ekipe.no rules je napisao/la:Bundesliga je ponovo aktuelna... Stuttgart , Hoffenheim , Fraiburg , Leverkusen , Schalke 04 , Braunschweig ... ko će ovo sve stići ispratiti
![]()
[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Goalgetter
- Kontakt:
Toprak i Wollscheid ? Male mace za Spahu 
Bayer je bio jos zaintersovan za Alderweirelda iz Ajaxa, ne znam koliko je to jos aktuelno nakon ovog transfera.
Bayer je bio jos zaintersovan za Alderweirelda iz Ajaxa, ne znam koliko je to jos aktuelno nakon ovog transfera.
Vrhunski potez! Bravo za Spahica ...
Samo solidni? Tko akitvno prati bundesligu, taj zna da su Toprak i Wollscheild vjerojatno najbolji stoperski tandem u Bundesligi (ako ne racunamo BayernCartman je napisao/la:Po ovome izgleda da su Toprak i Wollschield igrali najvise na poziciji stopera prosle sezone: http://en.wikipedia.org/wiki/2012%E2%80 ... statistics" onclick="window.open(this.href);return false;
Mozda zato navijaci Leverkusena Spahica kao rezervu. Ali, Spahic ima dovoljno vremena da se dokaze. A i ne bi ga uzimali ako ne racunaju na njega...
Cestitke Spaha,Zmaju,gigantu nas!Cak i ne vjerujem da je taj Al Hilal i bio opcija,cuj Spaha da degradira Zmajeve i u najboljim godinama(za odbranbenog igraca)igra u Arabiji.Nemoguce brate.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Prodali Spahu da bi mogli posuditi Marina. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Moguce jasta trebo bi citati sta pisu dusmaniMiske10 je napisao/la:Cestitke Spaha,Zmaju,gigantu nas!Cak i ne vjerujem da je taj Al Hilal i bio opcija,cuj Spaha da degradira Zmajeve i u najboljim godinama(za odbranbenog igraca)igra u Arabiji.Nemoguce brate.
Odlična vijest koja je udarila kao iz vedra neba i totalno me (nas) iznenadila, pozitivno...Bayer dobra ekipa iz jako dobre lige a koji će igrati LP, odlično! Već sam se dobro zabrinuo da će Spahić napraviti glup potez jednak samoubistvu i preći Arapima! Ne mogu da vjerujem da je bilo pojedinaca koji su podržavali ovu ideju/priču a pokrivajući i podržavajući je suludim mišljenima kako je 1. Spahić star, 2. Kako je super što će zaraditi neke velike novce...
Kao da je nama (navijačima) važno koliko on zarađuje i kao da smo to mi oni koji se trebaju brinuti o njegovim finansijama... Čovjek niti je još star da igra fudbal, a pogotovo zaboli me (nas) o njegovom "skupljanju para za starost"..... jedino što nama treba da bude važno je da Spahić još igra u što jačoj ligi i na što jačem nivou da bi bio što bolji i spremniji za reprezentaciju. Sve ostalo nas ne treba da zanima! Ovim transferom učinio je odličnu stvar i produžio sebi karijeru..igrati će Ligu Prvaka i jednu od najjačih liga na svijetu, pametnom dosta!
Kao da je nama (navijačima) važno koliko on zarađuje i kao da smo to mi oni koji se trebaju brinuti o njegovim finansijama... Čovjek niti je još star da igra fudbal, a pogotovo zaboli me (nas) o njegovom "skupljanju para za starost"..... jedino što nama treba da bude važno je da Spahić još igra u što jačoj ligi i na što jačem nivou da bi bio što bolji i spremniji za reprezentaciju. Sve ostalo nas ne treba da zanima! Ovim transferom učinio je odličnu stvar i produžio sebi karijeru..igrati će Ligu Prvaka i jednu od najjačih liga na svijetu, pametnom dosta!
- Rockefeller
- Kontakt:
Razbojnik je napisao/la:Samo solidni? Tko akitvno prati bundesligu, taj zna da su Toprak i Wollscheild vjerojatno najbolji stoperski tandem u Bundesligi (ako ne racunamo BayernCartman je napisao/la:Po ovome izgleda da su Toprak i Wollschield igrali najvise na poziciji stopera prosle sezone: http://en.wikipedia.org/wiki/2012%E2%80 ... statistics" onclick="window.open(this.href);return false;
Solidni stoperi, ali nista zastrasujuce. Moze se Spaha tu izborit za dobru minutazu.)
Mozda zato navijaci Leverkusena Spahica kao rezervu. Ali, Spahic ima dovoljno vremena da se dokaze. A i ne bi ga uzimali ako ne racunaju na njega...
Kakav crni Toprak... Ovde bi i Squillaci bio kapiten i lider. Spahic ce biti prva zvjezda tima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.