Inače, želio sam Ricea ali i Hardaway je jako dobra solucija. Lično se nadam kako će se pokazati u pravom svijetlu, te da će ispuniti dobru kvotu odigranih minuta u dresu Knicksa...
New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: New York Knicks
Izuzetno dobro odrađen alternativni dres. Savršen spektar boja, i lično sam prezadovoljan.
Inače, želio sam Ricea ali i Hardaway je jako dobra solucija. Lično se nadam kako će se pokazati u pravom svijetlu, te da će ispuniti dobru kvotu odigranih minuta u dresu Knicksa...
Biće bolji od senioraLenBias je napisao/la:vracajte nam sina nase legende
Podmlađujemo se, lijepo, lijepo.Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA 1h
Undrafted N.C. State forward C.J. Leslie has reached agreement on a deal with the New York Knicks, league **** tells Y! Sports.
[youtube][/youtube]
Dobili smo high-flyera
Htjeli su trade neki odraditi za pick druge runde, nisu uspjeli dogovoriti.There was an effort made to move into the second round -- perhaps to nab Nate Wolters or Isaiah Canaan -- but they couldn't find a trading partner. "We had a lot of great ideas," Grunwald said, "no one seemed to agree with them."
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Kad bi dali Chandlera za Ronda to bi bio win-win trade.NBA All Access @AllAccessNBA
Don't hold your breath Celtics fans. Just got word of talks between Boston and New York Knicks for Rajon Rondo.
The Knicks would need to rid a large contract to be able to get Rondo. Probably Chandler, or Stoudamire.
The Knicks are showing interest in several point guards. Rondo being the big ticket now that cp3 is probably off the table
Dovesti nekog solidnog centra tipa Dalembert.
Amare-Melo-Shump-Felton-Rondo
ili
Dalembert-Amare-Melo-Felton-Rondo
Đeš dalje
Uf, kad bi dobili Ronda za Tysona.
A sve u sta je ukljucen Iman mi se apsolutno ne svidja.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Ma Shump ostaje, ne da Melo da se tradeuje Shump

Evo malo ironije, Tim Sr. s dresom Knicksa

Evo malo ironije, Tim Sr. s dresom Knicksa
Al Iannazzone @Al_Iannazzone 6m
Tim Hardaway, who works for the Heat, said it's "ironic" his son is a Knick.
Tim Hardaway, Sr., said he can root for the Knicks now that his son is with them.
Jared Zwerling @JaredZwerling 40m
Toure Murry, Chris Smith, Shump, Hardaway, CJ Leslie, Tony Mitchell (Alabama), AJ Matthews & Jerome Jordan slated for #Knicks summer play.
Gledao sam ovog Leslieja na youtube maloprije, čovjek je mašina. Igra odličnu odbranu, šuta preko 50%, u prošloj sezoni je bilješio 16 poena i 7 skokova po meču. Nevjerovatan atleta.Jared Zwerling @JaredZwerling 42m
****: CJ Leslie & AJ Matthews will be with #Knicks summer league. CJ = 1 of most talented players not to get drafted. AJ = great size.
Dok AJ Matthews je priča za sebe. Čovjek je iz Brooklyna, prošle sezone je bilježio 22 poena i 15 skokova uz 55% šuta iz igre za Farmingdale State.
Također:
Jared Zwerling @JaredZwerling 41m
As for Jackie Carmichael, his agent is working on a few things for his summer. Nothing confirmed for him or Kabongo w/ #Knicks summer play.
Daj covjece budi realan,nakon sinocnjeg drafta to je pogotovo nemoguce,i sta ce nam starac kad idemo Rebuilding.a prema Rondu ce se graditi ekipa.DejaNMG je napisao/la:Uf, kad bi dobili Ronda za Tysona.![]()
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Neko te pitao nesto?emir18 je napisao/la:Daj covjece budi realan,nakon sinocnjeg drafta to je pogotovo nemoguce,i sta ce nam starac kad idemo Rebuilding.a prema Rondu ce se graditi ekipa.DejaNMG je napisao/la:Uf, kad bi dobili Ronda za Tysona.![]()
Zabole mene za Kelte i prema kome ce se graditi ta ekipa, ovo je tema NYK, i ja sam napisao da bi bilo odlicno dobiti Ronda u trejdu u koji je ukljucen Tyson, jer su se pojavile glasine, sta ce uraditi i oce li doci do ovoga me ne zanima, niti koliko je realno.
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Dobro druze monje nervoze,sad kada smo izgubili KG i PP da damo jos i Ronda za Taysona hahahah,nema smislaDejaNMG je napisao/la:Neko te pitao nesto?emir18 je napisao/la:Daj covjece budi realan,nakon sinocnjeg drafta to je pogotovo nemoguce,i sta ce nam starac kad idemo Rebuilding.a prema Rondu ce se graditi ekipa.DejaNMG je napisao/la:Uf, kad bi dobili Ronda za Tysona.![]()
Zabole mene za Kelte i prema kome ce se graditi ta ekipa, ovo je tema NYK, i ja sam napisao da bi bilo odlicno dobiti Ronda u trejdu u koji je ukljucen Tyson, jer su se pojavile glasine, sta ce uraditi i oce li doci do ovoga me ne zanima, niti koliko je realno.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Nema nervoze, moj tim nije izgubio glavne igrace.emir18 je napisao/la:Dobro druze monje nervoze,sad kada smo izgubili KG i PP da damo jos i Ronda za Taysona hahahah,nema smisla
Uletio si ovde "Daj covjece budi realan" a ja sam samo prokomentarisao glasine, gdje je Tyson ukljucen u trejd gdje bi mogli dobiti Ronda, a ti posljednjih dana mnogo glumis strucnjaka, na silu, nevalja to.
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Ma kakav ja i strucnjak,samo volim Kosarku,koju sam trenirao dugo godina pa znam po nesto,trade jeste moguc al da nam date i koji pick malo sam ja bezveze onako reagovao ali razumljivo je,Bolje da iskoristite ovog malog sto ste uzeli na Draftu bice od njega igraca dobar je suter bas se uklapa u vas sitem igre.DejaNMG je napisao/la:Nema nervoze, moj tim nije izgubio glavne igrace.emir18 je napisao/la:Dobro druze monje nervoze,sad kada smo izgubili KG i PP da damo jos i Ronda za Taysona hahahah,nema smisla![]()
Uletio si ovde "Daj covjece budi realan" a ja sam samo prokomentarisao glasine, gdje je Tyson ukljucen u trejd gdje bi mogli dobiti Ronda, a ti posljednjih dana mnogo glumis strucnjaka, na silu, nevalja to.
Ma sve ok, samo nevolim onakav stav, opusteno.emir18 je napisao/la:Ma kakav ja i strucnjak,samo volim Kosarku,koju sam trenirao dugo godina pa znam po nesto,trade jeste moguc al da nam date i koji pick malo sam ja bezveze onako reagovao ali razumljivo je,Bolje da iskoristite ovog malog sto ste uzeli na Draftu bice od njega igraca dobar je suter bas se uklapa u vas sitem igre.
Pa logicno da trade nebi bio Rondo-Tyson, nisam na to ni mislio, vec bi bilo odlicno kada bi dobili Ronda u tradeu u koji bi bio ukljucen Tyson jer je lik limitiran ofanzivno, a i u defanzivi nije mnogo pokazao, tako da kad bi se rjesili njega, mogli bi potpisati nekog centra iz FA, i napraviti odlican posao.
Sad hoce li do toga doci ili ne, nije moja stvar, samo sam komentarisao glasine koje kada bi se obistinile bile jako pozitivne za nas.
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
- SheldonCooper
- Kontakt:
Chandler je sezonu prije igrao dobro odbranu i ovu sezonu je na početku bio odličan a onda se počeo gubit.
Ja bi već dugo vremena volio vidjeti Ronda/Westbrooka i Love-a u Knicksima.
Bilo bi dobro i Feltona poslat u trade-u umjesto pickova
Što se tiče centra, kakva je situacija sa FA?
Bilo bi dobro i Feltona poslat u trade-u umjesto pickova
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Ma Felton je igračina, za 4 miliona godišnje nećeš naći boljeg igrača. Ako njega tradeujemo nemamo playa.SheldonCooper je napisao/la:Chandler je sezonu prije igrao dobro odbranu i ovu sezonu je na početku bio odličan a onda se počeo gubit.
Bilo bi dobro i Feltona poslat u trade-u umjesto pickova![]()
Što se tiče free agenata-centara, nema ih puno kvalitetnih.
http://www.hoopsworld.com/2013-nba-free-agents" onclick="window.open(this.href);return false;
Scrollaj skroz do kraja i imaju centri.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Mislio sam na trade Feltona ukoliko bi se desilo ovo sa Rondom. Ima ovde dobrih centara ali $$$ i idu mi na živce ovi team option,player option....ko će ti ga znat šta i kako bude i ko i pod kojim uslovima bude moguć za potpis....
Knickse strašno koči ovaj ugovor Amarea, em košta kao fabrežeova jaja em ga na terenu ima kao i ovih jaja u izlogu
Knickse strašno koči ovaj ugovor Amarea, em košta kao fabrežeova jaja em ga na terenu ima kao i ovih jaja u izlogu
Da hoće Amare biti zdrav cijelu sezonu, mi bi bili puno bolja ekipa. I naravno da startuje, a ne da ulazi s klupe.
Woodsonu ističe ugovor na kraju sljedeće sezone, znači još jedna sezona. Imamo team-option, ali sumnjam da će Dolan to iskoristiti ako Woodson ne zabilježi neki dobar rezultat u playoffu.

Woodsonu ističe ugovor na kraju sljedeće sezone, znači još jedna sezona. Imamo team-option, ali sumnjam da će Dolan to iskoristiti ako Woodson ne zabilježi neki dobar rezultat u playoffu.
JVG za trenera!Tommy Beer @TommyBeer 1h
"I quit. I truly regret quitting on the Knicks... I live with that regret every day... I let emotions get the best of me." - Jeff Van Gundy
- SheldonCooper
- Kontakt:
I ja bi volio da JVG dođe poslije Woodsa
To je najveći problem sa Amareom, ne znaš na čemu si jbg. ako bude zdrav onda se itekako isplati (pogotovo sa igrom koju je pokazao u utakmicama što je igrao nakon povrede). Zamisli Rondo (ukoliko bi došao) i Amare, to bi ludnica bila + Melo sa trojke (gdje bi bio još bolji u napada jer bi se manje trošio u odbrani), napad bi bio kao Wehrmacht
.
Jedna od sporednih a jako bitnih stvari je i ostanak Copea i Prigia, jako bitna stvar.
Novaka mjenjat za Mirzu
Mislim da će ove godine biti još više promjena nego prošle
To je najveći problem sa Amareom, ne znaš na čemu si jbg. ako bude zdrav onda se itekako isplati (pogotovo sa igrom koju je pokazao u utakmicama što je igrao nakon povrede). Zamisli Rondo (ukoliko bi došao) i Amare, to bi ludnica bila + Melo sa trojke (gdje bi bio još bolji u napada jer bi se manje trošio u odbrani), napad bi bio kao Wehrmacht
Jedna od sporednih a jako bitnih stvari je i ostanak Copea i Prigia, jako bitna stvar.
Novaka mjenjat za Mirzu
Mislim da će ove godine biti još više promjena nego prošle
- BernardBarnjak
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
http://sportsport.ba/ino_kosarka/barcel ... nje/108086" onclick="window.open(this.href);return false; jel ovo moguce jbt
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.