Đe si krenula? U pizdu materinu ?
Na Emirates
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Pa logično da će se pobit'. Jedan na medenom mjesecu (TW) u Las Vegasu, drugi u Londonu.Rosicky je napisao/la:Sinoć su se u klubu "Atlantis" potukli naš Theo Walcott i Aaron Lennon. Na sreću su ih odmah rastavili,pa nije bilo povrijeđenih.
Ne znamo razlog sukoba.
FB izvor
peti je vjerojatno SanogoAA23 je napisao/la:Opet tih " 5 " igrača..
Vito Mannone blizu potpisa sa Sunderlandom.
Higuain, Fellaini, Cesar, Rooney i neki odbranbeni.
Nije nemoguće.
Britanci su pa možda i najliberalniji narod što se tiče tih stvari tako da ti ovo treba bit ko dobar dan. Ko što bi se kod nas ovdje protivili tome tako je kod njih da podržavaju to. Pa u britanskim serijama se redovno spominje homoseksualnost i podržava.Seaman je napisao/la:Arsenal za sve: U gay paradi će sudjelovati navijači 'topnika'![]()
Oduševljeni smo što ćemo sudjelovati u povorci i predstavljati Arsenalovu LGBT navijačku bazu na ovom fantastičnom događaju, kaže koordinator 'Gay Goonersa'
U sklopu incijative 'Arsenal za sve' predstavnici homoseksualne navijačke skupine 'topnika' sudjelovat će u gay paradi, koja će se u subotu održati u Londonu.
'Gay Gooners', skupina koja je pokrenuta ove godine, broji 30 članova, a za vikend će se priključiti ostalim mnogobrojnim skupinama u povorci kako bi istaknuli Arsenalovu predanost promicanja jednakosti i različitosti.
Arsenal je već od prije uključenu u kampanju 'nogomet protiv homofobije', kojoj je cilj od nogometa napraviti sigurno i prihvaćajuće okružje za sve navijače.
- Apsolutno smo oduševljeni što ćemo sudjelovati u povorci i predstavljati Arsenalovu LGBT navijačku bazu na ovom fantastičnom događaju. Imamo veliku podršku od Arsenala, a od osnivanja skupine u veljači, odaziv je nevjerojatan - rekao je kordinator 'Gay Goonersa' Stewart Selby.
Giroud će predvoditi kolonu
Ja sam jutros citao da je Arsenal odustao od Williamsa jer puno traze za njega (11-12 miliona). Navodno ce dati drugu sansu Vermaelenu. Izvor i nije Bog zna cemu, Daily Mail, ali ko zna.Rockefeller je napisao/la:Zbog tih 'pet' igraca sam ovo i postavio. Ipak ako ih vise njih prenosi mozda i ima tu nesto. I ja mislim da je tih 4 + stoper, po meni Williams ili Lescott, jer ne vjerujem da ce Wenger dovoditi stopera za prvih 11.
Moderni huligani.Orion87 je napisao/la:yebo te hljeb,šta smo sebi dozvolili da nam ima homića na tribini ccc
Onaj gazidis bi dao da ga naguze svi clanovi gej parade samo da ima neku korist od tog,ovo je sramota..Scouser je napisao/la:Moderni huligani.Orion87 je napisao/la:yebo te hljeb,šta smo sebi dozvolili da nam ima homića na tribini ccc![]()
Pf, čovječe kako ovo ironično zvuči. U prošlom stoljeću je ovo bilo nezamislivo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.