FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
nije Sloboda jedan igrac ali sta nam govori Gradin odlazak? ne mogu se stvari tako plitko posmatrat i jednodimenzionalno...
Gradin odlazak jer nije dobio dovoljno love nam govori da nema ni love za Stanu, Tosunovica, Susu, Pantica, Gavarica ili koga smo vec prizeljkivali...dakle nema love za igrace koji prave razliku, a bez njih nema ni PL...
nije grado otisao da napreduje u karijeri, "u Slobodi je sve bajno ali ja eto idem dalje vrijeme je" ,vec zato sto nije dobio dovoljno love. A kad je nije dobio ON nece sigurno ni niko od ovih, a ni jedan od njih nece za ispod milje igrat. jedino se ogradjujem sto se moram raspitat koliko je Grado stvarno trazio, mozda je fkt trazio 2 i nesto, a to mu ni ja ne bi dao ni da imamo...onda sve ovo pada u vodu. Pricam o konkretnim ciframa i koliko bi ko trazio i koliko je ko trazio.
ali ako je trazio oko milju i po onda otpisi sva pojacanja koja prave razliku u ovoj ligi, nece ni oni za manje igrat, sto znaci da ce doci igraci koji mozda mogu uci u PL -ali ja ne vjerujem da ce....uostalom sta ce ako nema uslova. Vidjet cemo ovih dana vise informacija.
kao sto rekoh znam i ja da ni jedan klub ne cini jedan igrac, ali ne moze se tako jednodimenzionalno gledat i plitko. Mora se vidjet sta taj odlazak govori o klubu. Nisu ni Spaha ili Navas Sevilja pa sto su oba otisla i sto redom prodaju, sta nam to govori o Sevilji?... znaci da je Sevilja tropa s parama i da ne ocekujes od njih nista ozbiljno...ogradjujem se time da ne znam jos uvijek koliko je Grado trazio love i ima li tu jos nesto ( ino angazman). Valjda se uspije saznati.
Gradin odlazak jer nije dobio dovoljno love nam govori da nema ni love za Stanu, Tosunovica, Susu, Pantica, Gavarica ili koga smo vec prizeljkivali...dakle nema love za igrace koji prave razliku, a bez njih nema ni PL...
nije grado otisao da napreduje u karijeri, "u Slobodi je sve bajno ali ja eto idem dalje vrijeme je" ,vec zato sto nije dobio dovoljno love. A kad je nije dobio ON nece sigurno ni niko od ovih, a ni jedan od njih nece za ispod milje igrat. jedino se ogradjujem sto se moram raspitat koliko je Grado stvarno trazio, mozda je fkt trazio 2 i nesto, a to mu ni ja ne bi dao ni da imamo...onda sve ovo pada u vodu. Pricam o konkretnim ciframa i koliko bi ko trazio i koliko je ko trazio.
ali ako je trazio oko milju i po onda otpisi sva pojacanja koja prave razliku u ovoj ligi, nece ni oni za manje igrat, sto znaci da ce doci igraci koji mozda mogu uci u PL -ali ja ne vjerujem da ce....uostalom sta ce ako nema uslova. Vidjet cemo ovih dana vise informacija.
kao sto rekoh znam i ja da ni jedan klub ne cini jedan igrac, ali ne moze se tako jednodimenzionalno gledat i plitko. Mora se vidjet sta taj odlazak govori o klubu. Nisu ni Spaha ili Navas Sevilja pa sto su oba otisla i sto redom prodaju, sta nam to govori o Sevilji?... znaci da je Sevilja tropa s parama i da ne ocekujes od njih nista ozbiljno...ogradjujem se time da ne znam jos uvijek koliko je Grado trazio love i ima li tu jos nesto ( ino angazman). Valjda se uspije saznati.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Pa de razmislite malo i realnu opciju. Ovo pola sezone što je Grado bio tu je možda bilo onako usput dok ne nadje novi klub a dobro došlo i njemu i Slobodi, njemu da koliko- toliko ostane u formi a Slobodi jer joj je najteži period u historiji u svakom smislu. I taj čovjek je prešo' s konja na magarca dolaskom u Slobodu, realno.
Opet ponavljam- ja mislim da je nešto dublje ovdje u pitanju i da opet neko upliće prste u Slobodu ko ne bi trebo. Sve mi nešto govori da je to u pitanju
Opet ponavljam- ja mislim da je nešto dublje ovdje u pitanju i da opet neko upliće prste u Slobodu ko ne bi trebo. Sve mi nešto govori da je to u pitanju

075
Otiš'o ne otiš'o, za ovo pola sezone je dao nevjerovatan doprinos, da njega nije bilo mi bi se borili sa Banovićima za opstanak. Eh sad, da se može bez njega - može se.
Mislim da Amerigo treba malo povući veze, naći kakve sponzore jer nije niko ni lud da lomi noge za 200-300 maraka.
Mislim da Amerigo treba malo povući veze, naći kakve sponzore jer nije niko ni lud da lomi noge za 200-300 maraka.
nije nista dublje Grado je za naše uslove i mogučnosti tražio ipak velike novce.TzBulevar87 je napisao/la:Pa de razmislite malo i realnu opciju. Ovo pola sezone što je Grado bio tu je možda bilo onako usput dok ne nadje novi klub a dobro došlo i njemu i Slobodi, njemu da koliko- toliko ostane u formi a Slobodi jer joj je najteži period u historiji u svakom smislu. I taj čovjek je prešo' s konja na magarca dolaskom u Slobodu, realno.
Reno i Adnan su dobri stoperi, a Adnan ima i iskustvo u PL ali opet bez Grade u zadnjoj liniji to nije to. Nadam se nekim pojacanjima u narednim danima.
FORZA SLOBODA !!!
FORZA SLOBODA !!!
Komsije evo da vas i ja razocaram nijedan od igraca Bratstva ne prelazi u Slobodu.Mujkic,Pantic i Susa su potvrdili da ostaju , dok je Efendic u Francuskoj kod sestre ali se vjerovatno vraca u Bratstvo.
www.nkbratstvogracanica.com
I Reno ide vjerovatno, kao i Omic i Ribic.
I Salihovic bi mogao otici...
Da li neko uopste ostaje ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ma nek idu svi jbt, kakve veze ima.harry_90 je napisao/la:Da li neko uopste ostaje ?

Nek povedu i Karica mutavog sa sobomSkojevski je napisao/la:Ma nek idu svi jbt, kakve veze ima.harry_90 je napisao/la:Da li neko uopste ostaje ?

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Bice ba pojacanja kad skontam da prije 6 mjeseci nismo imali lopti za treniranje sad je vrh.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
- TzBulevar87
- Kontakt:
- TzBulevar87
- Kontakt:
Neslužbeno:
Mirnes Smajlović, par godina je igrao na Islandu..inače iz Kalesije...je novi igrač Slobode
Sa Efendićem je dogovoreno
Mirnes Smajlović, par godina je igrao na Islandu..inače iz Kalesije...je novi igrač Slobode
Sa Efendićem je dogovoreno
075
-
- Interni moderator
- Kontakt:
nece ovo na dobro..OPET
....vjerujte da sam racunao na ova s.r.a.nj.a od istog minuta kad su mutavog karica ostavili za trenera a svi znamo kakve su ambicije kluba u narednoj sezone...mislim...kakav karic i prvo mjesto,jbt
....kao,igraci ga vole i za njega su...koga boli k.u.r.a.c ko koga voli...masa raje voli SLOBODU i ne zeli da je gleda u ovoj kvazi ligi...nek vam ovdje Rudarska 2 napise na sta lice treninzi ovog mutavca..on je upuceniji i redovnije prati treninge....pa bolje bi ih moja tetka dzehva pripremila od ovog nazovi trenera...uglavom...lose je ovo 

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ako ovako nastave s odlascima bože opstat u ovoj ligi a kamoli ganjat Pl.Šteta bi bila da iz ekipe pored Grade ode i mali Gojković 

Reni i Ribi je menadzer Adem tako da idu gdje on kaze.
Što se tiče trenera i ekipe...pa kolko para tolko muzike...
Mi ljudi nemamo para da dovodimo pojačanja odnosno imamo pare jednog čovjeka, općina je obečala veću pomoć, ali nije nšta dirala tranšu.
Moze se sada dovesti igrača po nerealnim obečanjima pa da momci zakukaju prvi put kada bude trebala plata kao što je bilo prethodnih sezona...ili se moze biti realan i reći koliko koliko se mozemo ispruziti, al da svaka marka bude po dogovoru i na vrijeme
Stvar je jasna, treba proširiti UO...imamo dva čovjeka u UO koji ne daju ništa svojih para već su tu da kontrolišu tranšu iz opčine. To je u redu da je tranša 20-30K mjesečno...al ta imau kntrolisati od 7K
Što se tiče trenera i ekipe...pa kolko para tolko muzike...
Mi ljudi nemamo para da dovodimo pojačanja odnosno imamo pare jednog čovjeka, općina je obečala veću pomoć, ali nije nšta dirala tranšu.
Moze se sada dovesti igrača po nerealnim obečanjima pa da momci zakukaju prvi put kada bude trebala plata kao što je bilo prethodnih sezona...ili se moze biti realan i reći koliko koliko se mozemo ispruziti, al da svaka marka bude po dogovoru i na vrijeme
Stvar je jasna, treba proširiti UO...imamo dva čovjeka u UO koji ne daju ništa svojih para već su tu da kontrolišu tranšu iz opčine. To je u redu da je tranša 20-30K mjesečno...al ta imau kntrolisati od 7K

tuzlanska Sloboda
Moze li neko nesto vise da kaze o Renatu Gojkoviću, s obzirom da je igrao kod vas, a izgleda da bi mogao pojacati Celik.
Veliki pozz za Tuzlu iz Zenice
Veliki pozz za Tuzlu iz Zenice

Trenutno korisnika/ca: ZaBoljuSlobodu i 7 gostiju.