Chuk Noris može svakoga istući,ali ja mislim, da bi ga Munib prejebo.....

mahalas je napisao/la:Svi nose piđamu od Chuk Norisa, samo Chuk nosi piđamu Muniba Ušanovića....
Chuk Noris može svakoga istući,ali ja mislim, da bi ga Munib prejebo.....![]()
Neka jarane malo, opusteno - on je spomenik nase kolektivne gluposti, primitivizma, kukavičluka i idiotizma pa nije zgoreg da kao takav ima i svoju temu na kojoj ćemo ako nista tematski da ga "obradimo"AYAN je napisao/la:Neznam zbog čega se posebna tema posvećuje, osuđenom kriminalcu?
princx je napisao/la:ah ja predlazem sledecu temu:kada nas uske![]()
zavrsi u zatvor da mu raja iz cjelog svijeta posalju razglednice u zatvoru.
![]()
![]()
hehheheee neko na more,a neko u prdekanu!!!!!!!!!
samo me zanima imali u zatvoru pripadnika BHF da mu prirede bakljadu za docek!!!!!!!!!!!hehehehee
joj sto se ludo zabavljam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ovo je jedna od jacih tema ima da je od danas svaki put posjetim i nesto upisem![]()
![]()
![]()
![]()
A ko je UsanovicKarim_Madrid je napisao/la:KOJE MUNIB??
moze njemu munib pofuflat...mahalas je napisao/la:Svi nose piđamu od Chuk Norisa, samo Chuk nosi piđamu Muniba Ušanovića....
Chuk Noris može svakoga istući,ali ja mislim, da bi ga Munib prejebo.....![]()
a ko je Munib Usanovic???rob do bagro je napisao/la:A ko je UsanovicKarim_Madrid je napisao/la:KOJE MUNIB??
ti ces nekome govoriti da je zalostan, lako je laprdat iz pizdica.MUSA je napisao/la:SRAMOTA
Ja sam kao djecak 91godine napustio Bih kada je moj otac iz Svicarske dosao po mene da ne dozivim rat na svojoj kozi ! DO SKORO MI JE BILO ZAO da nisam bio momak pa da branim svoju domovinu od dusmana.
Medutim to misljene se promienilo prateci desavanja u mojoj dragoj BIH.
Nemogu da shvatim kako je onaj narod koji je 1992 kada nije bilo ni za jesti ni za piti sa velikim PONOSOM BRANIO SVOJA PRAVA I SVOJU ZEMLJU postao tako glup i corav (mozda i samo lijen) da dopusta da ih u vrijeme mira je.u u zdrav mozak.
Da osudjeni kriminalci jos uvijek izvode direktorske pozicie da vas kriminalci iz dana u dan prave budalama.
Ljdi motke u ruke dokle vise?
ZAISTA STE POSTALI ZALOSNI A IPAK VAS VOLIM !
HHIHIHIHI, a zaboravili ste i vazelin napisati!LIvada je napisao/la:![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.