Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
ma bravo spaha kralju odlican potez igrat ces jednu od najjacih liga na svijetu a i ligu prvaka jedva cekam da te vidim protiv bayerna haha a te stopere iz leverkuzena imas u malom prstu
joj hamo vidi mu glave
Odličan transfer Spahe. U Bundesligi su se naši najbolji fudbaleri dokazali. Sad je i na Emiru red.
Odlican potez i pun pogodak sa Spahom. 
Was ist ein Dortmunder in der Sauna???
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
Odlican transfer svaka cast NJemacka liga ne moze bolje + 2g
Neutral je napisao/la: Htjeli su ga i prije no nisu imali keša, sada ga imaju pa im je Emir prva opcija bio (mislim na platu).
Kod nas,na zalost,jos ima ljudi a pogotovo novinara koji mrze Spahu.Nikad mi nije bilo jasno zasto.Samo jedan razlog mi pada na pamet.Fordinjo je napisao/la:Moguce jasta trebo bi citati sta pisu dusmaniMiske10 je napisao/la:Cestitke Spaha,Zmaju,gigantu nas!Cak i ne vjerujem da je taj Al Hilal i bio opcija,cuj Spaha da degradira Zmajeve i u najboljim godinama(za odbranbenog igraca)igra u Arabiji.Nemoguce brate.ovo im ne godi nikako
![]()
![]()
![]()
![]()
zgembo89 je napisao/la:Neutral je napisao/la: Htjeli su ga i prije no nisu imali keša, sada ga imaju pa im je Emir prva opcija bio (mislim na platu).
Šta je smiješno ?
- Contentissimo
- Kontakt:
pravi potez za naseg kapitena, cestitke...
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Ovo je super transfer za obje strane... Leverkusen fino posluje vec godinama.Samo eto sto sam se ja nadao jednom ovakvom transferu Spahe jos prije 6-7 godina, al eto bolje ikad nego nikad.
Jos samo da Miske dodje u Njemacku, pa gdje bilo.. Fortuna, Hertha, Nurnberg...
- Bayern@heart
- Kontakt:
svaka čast Spaha konačno i ti u najjačoj ligi još jedan povod da pratim još više Bundesligu također očekujemo dobar nastup Bayera u Ligi Prvaka
Evo i ja gledamMonolog je napisao/la:Prodali Spahu da bi mogli posuditi Marina.
Čestitke kapitenu !
DRUG NEBI TI PUNCA
- Bayern@heart
- Kontakt:
Kakva ba Fortuna neće valjda da cvajtu igratotasef1 je napisao/la:Ovo je super transfer za obje strane... Leverkusen fino posluje vec godinama.Samo eto sto sam se ja nadao jednom ovakvom transferu Spahe jos prije 6-7 godina, al eto bolje ikad nego nikad.
lijepo bogami.umije spaha ba
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Cestitam, kapitenu. 
Bunesliga,DFB pokal.liga prvaka...moze li bolje? Moze ali tek sljedeceg ljeta u Brazilu 
Tako mi je drago jer zasluzuje ligu prvaka.
Bayer04 ozbiljno racuna na njegove kvalitete.
Reprezentacija ostaje "jaka" i dobiva jos viśe na renomeju.
Erminator i Seo Rusilac su dobili ozbiljnu konkurenciju.
Bayer04 ozbiljno racuna na njegove kvalitete.
Reprezentacija ostaje "jaka" i dobiva jos viśe na renomeju.
Erminator i Seo Rusilac su dobili ozbiljnu konkurenciju.
dobre guzove ima Belma
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Vec sam se bio prepao da ce zavrsiti u Arabiji 
napokon i kapitena gledamo u Ligi prvaka.....sretno kapitenu, odlican transfer u trenutno po meni najatraktivniju ligu i ligu koja je u konstantnom usponu svake godine.... 
Auuuu! Ko je prvi donio mustuluk?
Divna vijest. Svaka cast Spaha. 
shandrlike-tandrlike
VAko na kosarkaskoj temi mjesec dana unaprijed pojedini forumasi govore znamo ko je 24ti igrac Ace Petrovica lai necemo da otkrijemo,reko im neko tamo vamo i na kraju dodje spisak nema tog igraca..Zato mi je bilo smijesno sto si napisao da su ga htjeli i prije,a da nisu imali keša..Neutral je napisao/la:zgembo89 je napisao/la:Neutral je napisao/la: Htjeli su ga i prije no nisu imali keša, sada ga imaju pa im je Emir prva opcija bio (mislim na platu).
Šta je smiješno ?
Jer da su ga htjeli valjda bi negde ostao pisan trag u medijima,intervjuima,a druga stvar za Bayer koji je medju najjacim klubovima u BL cijena Spahica koja je i manja od 2mil eura je smijesna tako da ne stoji ni prvo ni drugo..
Trenutno korisnika/ca: Coolpanda24, Goalgetter, haklamas i 34 gosta.