Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Dzaba mu svi ti milioni i milioni kad je na koljenima...nek sa ugleda na svog dobrog prijatelja Acu malo...covjek stoji i kaze sa ponosom, da je spreman ici samo da igra bez obzira na novac koji City daje
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Džeko će kvalitetno odraditi ove pripreme sa Amrom. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Tu je jedino sigurno da će bit' zabijanja golova.Saurman je napisao/la:Džeko će kvalitetno odraditi ove pripreme sa Amrom.
City nudi Borusiji Dzeku i pare za Lewandovskog...
Fordinjo je napisao/la:City nudi Borusiji Dzeku i pare za Lewandovskog...
Malo brate, trebali su još Aguera ubaciti u posao.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Gledam Spaniju... Navas ih je preporodio kad je usao.
Ako Edin bude igrao sa njim, bice i golova. lik ima super centarsut i dosta je prodoran. Bar u ovo malo vremena sto sma vidio se tako cini. Strasan igrac.
Ako Edin bude igrao sa njim, bice i golova. lik ima super centarsut i dosta je prodoran. Bar u ovo malo vremena sto sma vidio se tako cini. Strasan igrac.
City nista ne nudi, kakav ba Lewandowski i pare za Dzeku. Da mi bi znati, kako dolazite do takvih izvora.Fordinjo je napisao/la:City nudi Borusiji Dzeku i pare za Lewandovskog...
Nece on maci iz Dortmunda ,a takodje ni Dzeko iz City-ja.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
dok se vi ovdje handrite oko Dzekinog kvaltietai moguceg transferu Dzeko i Ibro na hvaru hlade j***
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ne vjerujem da ce Pelegrini prodavati Dzeku, ova pojacanja sto se namecu (osim mozda Gomeza) su igraci koji se dovode da budu treci spic, treci izbor. Dakle racuna vjerovatno na Dzeku i Aguera kao prva dva , eh sad zavisi koja formacija ce se igrati, dal samo sa jednim spicem i onda rotirati njih 2 zavisno od forme i protivnika.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Da zakljucamo temu?ciza je napisao/la:dok se vi ovdje handrite oko Dzekinog kvaltietai moguceg transferu Dzeko i Ibro na hvaru hlade j***
- Goalgetter
- Kontakt:
Sumnjam da ce oni dovesti napadaca koji je po kvaliteti iza Aguera i Dzeke. Ybga, City je to, pogledaj ostatak tima kako je na svim pozicijama imaju duple alternative, tako i ocekivam da ce biti u napadu. Igrat ce EPL, LP, Liga Kup i FA Cup, a ako imas velike ambicije kao City, moras imati makar 3, ako ne i 4 kvalitetna napadaca za to, jer Dzeko i Aguero ne mogu iznijeti taj sav teret (Dzeko zna upasti u golgetersku krizu, dok je Aguero u prosloj sezoni par puta bio i povrijedjen).ultrasstyle_tz je napisao/la:ne vjerujem da ce Pelegrini prodavati Dzeku, ova pojacanja sto se namecu (osim mozda Gomeza) su igraci koji se dovode da budu treci spic, treci izbor. Dakle racuna vjerovatno na Dzeku i Aguera kao prva dva , eh sad zavisi koja formacija ce se igrati, dal samo sa jednim spicem i onda rotirati njih 2 zavisno od forme i protivnika.
Ocekujem Gomeza ili Cavanija jos u Cityu, iako to zasada izgleda nerealno, jer Gomez zeli u Italiju, a Cavani je preskup.
Meni je totalno glupa ta logika prenatrpavanja igracima. Samo zbog broja utakmica u sezoni, frontova. Jedan Bayern je osvojio sve ove godine sa Mandzukicem, Pizzarom (koji nije nit igrao) u napadu. Gomez je svakako propustio cijelu sezonu. Istina je da se u Engleskoj odigra vise utakmice nego u Bundeski, al jos uvijek mi je glupost imati u napadu takve tri velicine ... Kupiti nekog solidnog, a imati onog malog Guidetti-ja ili kako se vec pise. Inace ce Dzekson ponovo da prilican dio sezone presjedi ...
-
BakaSliskovic
- Kontakt:
Kažu da bi Man City dao Džeku i pare Milanu za El Sharaawyja - ja mislim da bi to za Džeku bio odličan potez! Šta vi kažete?
Ko igra za raju, a zanemaruje taktiku, završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku.
Izvor? gdje si to procitao?BakaSliskovic je napisao/la:Kažu da bi Man City dao Džeku i pare Milanu za El Sharaawyja - ja mislim da bi to za Džeku bio odličan potez! Šta vi kažete?
Ja licno volio bi ga vidjeti u AC Milano
-------------------Begović------------------
- Ponos Torina
- Kontakt:
Kakve gluposti se izvaljuju u vezi Dzeke cuj jos i pare,malog sarafa nude svima odjednom,Balotelli im dovoljan itd....smijesne price..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Mali šaraf... ajjjj boze hahahah

- Goalgetter
- Kontakt:
http://****/fudbal/sta-je-dzeko ... razgovoru/
E i ovih medija
... Bas se pitam otkud im ova vijest, to neko prisluskiva telefonske razgovore citija 
E i ovih medija
ma brate zvao ga na pitu i na hurmasiceGoalgetter je napisao/la:http://****/fudbal/sta-je-dzeko ... razgovoru/
E i ovih medija![]()
![]()
... Bas se pitam otkud im ova vijest, to neko prisluskiva telefonske razgovore citija
Ulazem repa da ce bit prvi strijelac ove sezone ne Sitija nego lige.26 golova ce ga dovest do te titule.
Trenutno korisnika/ca: FranckRibery, Goalgetter, invincible1921, jasmin10, nerkolfc, Proximic, Sheyi i 54 gosta.